Petrus Romanus, 31 December 2021

______________________________________________________________

______________________________________________________________

VÅR FRÖ: ”Jag älskar dig, min son och jag välsignar dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen. Var inte rädd, min son”

WILLIAM: Our Lady kysser mig på pannan och säger att jag ska lyssna.

VÅR FRÖ: “Min välsignade son av Mitt obefläckade hjärta, du har lidit mycket och korset kommer att vara över mycket snart, eftersom ditt uppdrag kommer att gå framåt mycket snabbt. Allt som har lagts in i ditt sinne är korrekt och kommer att uppfyllas mycket snart. Inom kort kommer du att bli fri och då kommer du att kunna uppfylla den Evige Faderns vilja. Min gudomliga Son, Jesus, kommer till dig under nästa månad för att ge dig instruktioner som kommer att hjälpa dig. Var säker på att det är många som ber för dig.”

“2021 är avslutat med många sorger och förhållanden över dalen, men nästa år kommer att vara ditt år, där du kommer att vara fri och din seger kommer att ljuda över hela världen. Förbered dig, för många saker kommer att förändras. Allt som vi har lovat dig kommer att uppfyllas.”

“Världen är inte förberedd på vad som kommer 2022, eftersom det tredje världskriget kommer att starta och många nationer kommer att vara inblandade. Kina kommer att flytta in i Hongkong fullt ut och Taiwan – och kommer att flytta över öarna och Australien , men du kommer att vara fri om en kort stund, min son, för vi har mycket att göra för dig.”

“Världen kommer att drabbas av stort lidande, men 2023 kommer din väg till landet som väntar på dig att vara uppfylld. Alla kommer att vara beredda, min son, att uppfylla Guds vilja. De som står dig nära lider också, men Guds fullkomliga vilja görs och du förbereds för hans härlighet och vilja. Lita på Guds heliga vilja, min son, för du kommer att bli fri mycket snart.”

“Världen kommer att gå igenom mycket lidande. De tror att det kors som de lider är allt de kommer att gå igenom, men det är bara början – det kommer att fortsätta gå tills varningen . Be om nåden av min välsignelse från Medlaren av alla nåder, medförlösare och förespråkare . Be för Europa , för det kommer att lida mycket. Ryssland kommer att vara den främsta boven, eftersom de tror på det kommunistiska sättet, men det kommer att medföra mycket lidande för världen och ännu mer för kyrkan.”

”Be, Mina barn, för det är bara i bön som kommer att förändra saker och ting. Australien kommer att lida mycket under det kommande året, eftersom Kina kommer att flytta mot Australien och USA ; Ryssland kommer att flytta in i Europa och Frankrike kommer att genomgå mycket lidande eftersom ett inbördeskrig kommer att bryta ut. Även för Spanien kommer det att genomgå många försök. Jordbävningar kommer att stiga upp i Mexiko och USA – Kalifornien – och vulkaner kommer att drabba Italien och många länder.”

“Be, Mina barn, för länderna kommer att gå igenom mycket lidande. Be för England och Tyskland , för de kommer att lida mycket.”

”Jag älskar dig, min sötaste son och jag uppmuntrar dig att be, för jag är alltid med dig och din tid är väldigt kort nu, innan jag befriar dig, för det är dags. Något väldigt starkt kommer att inträffa när du är fri – i ditt hjärta vet du vad jag menar. Be, min son och tappa inte modet, för jag älskar dig och jag tackar dig för allt du har gjort för mig och min gudomliga son, Jesus, och vi båda välsignar dig för år 2022 . Vi älskar dig mycket: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Vår Fru håller fem grenar av rosor och välsignar dem och har en ros för varje person som älskar och ber för dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

VÅR FRÖ: ”Vi älskar dig, min älskling och vi välsignar dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Our Lady håller en ros med tolv kronblad, med olika färger och ett kors, som är vitt.

VÅR FRUM: Detta är en gåva till dig, Min älskade ängel av gudomlig kärlek. Jag älskar dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.