Petrus Romanus, 31. Joulukuu 2021

______________________________________________________________

______________________________________________________________

HERRA: ”Rakastan sinua, poikani ja minä siunaan sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. Älä pelkää, poikani”

WILLIAM: Neitsyt Maria suutelee minua otsalle ja käskee kuunnella.

HERRA: ”Siunattu, tahrattoman Sydämeni poikani, olet kärsinyt kovasti ja risti on ohi hyvin pian, koska tehtäväsi etenee hyvin nopeasti. Kaikki, mitä mieleesi on laitettu, on oikein ja toteutuu hyvin pian. Pian olet vapaa ja sitten voit täyttää iankaikkisen Isän tahdon. Jumalallinen Poikani, Jeesus, tulee luoksesi seuraavan kuukauden aikana antamaan sinulle ohjeita, jotka auttavat sinua. Voit olla varma, että monet rukoilevat puolestasi.”

”Vuosi 2021 on päättynyt monien surujen ja olosuhteiden kanssa laakson yli, mutta ensi vuosi on sinun vuotesi, jolloin olet vapaa ja voittosi kaikuvat kaikkialla maailmassa. Valmistaudu, sillä monet asiat muuttuvat. Kaikki, mitä olemme sinulle luvanneet, toteutuu.”

”Maailma ei ole valmistautunut siihen, mitä on tulossa vuonna 2022, koska kolmas maailmansota alkaa ja monet kansakunnat ovat mukana. Kiina muuttaa Hongkongiin kokonaan ja Taiwaniin – ja siirtyy saarten ja Australian yli , mutta sinä olet pian vapaa, poikani, koska Meillä on paljon tehtävää.”

”Maailma joutuu suuriin kärsimyksiin, mutta vuonna 2023 tiesi sinua odottavaan maahan toteutuu. Kaikki ovat valmiita, poikani, täyttämään Jumalan Tahdon. Ne, jotka ovat lähelläsi, kärsivät myös, mutta Jumalan täydellinen tahto toteutuu ja sinua valmistellaan Hänen kunniaansa ja tahtoaan varten. Luota Jumalan pyhään tahtoon, poikani, sillä olet pian vapaa.”

“Maailma tulee käymään läpi paljon kärsimystä. He uskovat, että heidän kärsimänsä risti on kaikki, minkä he käyvät läpi, mutta se on vasta alkua – se jatkuu varoitukseen asti . Rukoile siunaukseni armoa Kaikkien armojen Välittäjälle, Lunastuskumppanille ja Advocacylle . Rukoilkaa Euroopan puolesta , koska se tulee kärsimään kovasti. Venäjä tulee olemaan pääsyyllinen, koska he uskovat kommunistiseen tapaan, mutta se tuo paljon kärsimystä maailmalle ja vielä enemmän kirkolle.”

“Rukoilkaa, lapseni, koska vain rukouksessa asiat muuttuvat. Australia tulee kärsimään kovasti tulevana vuonna, koska Kiina siirtyy Australiaan ja USA:han ; Venäjä siirtyy Eurooppaan ja Ranska joutuu kärsimään paljon, koska sisällissota syttyy. Myös Espanjan osalta se käy läpi monia kokeita. Maanjäristykset nousevat Meksikossa ja Yhdysvalloissa – Kaliforniassa – ja tulivuoria iskee Italiaan ja moniin maihin.”

“Rukoilkaa, lapseni, sillä maat tulevat käymään läpi paljon kärsimystä. Rukoilkaa Englannin ja Saksan puolesta , koska ne tulevat kärsimään kovasti.”

“Rakastan sinua, suloisin poikani ja rohkaisen sinua rukoilemaan, koska olen aina kanssasi ja aikasi on nyt hyvin lyhyt, ennen kuin vapautan sinut, koska on aika. Jotain hyvin vahvaa tapahtuu, kun olet vapaa – sydämessäsi tiedät mitä tarkoitan. Rukoile, poikani, äläkä menetä sydämesi, koska minä rakastan sinua ja kiitän sinua kaikesta, mitä olet tehnyt Minun ja Jumalallisen Poikani Jeesuksen hyväksi, ja me molemmat siunaamme sinua vuodelle 2022 . Me rakastamme teitä kovasti: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen Nimessä. Aamen.”

WILLIAM: Our Lady omistaa viisi ruusunoksaa ja siunaa niitä ja hänellä on ruusu jokaiselle, joka rakastaa ja rukoilee sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen Nimessä. Aamen.”

HERRA: “Me rakastamme sinua, kultaseni ja siunaamme sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

WILLIAM: Neitsyt Marialla on ruusu, jossa on kaksitoista terälehteä, erivärisiä ja risti, joka on valkoinen.

HERRA: ”Tämä on lahja sinulle, rakas jumalallisen rakkauden enkelini, minä rakastan sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.