Petrus Romanus, 31 Desember 2021

______________________________________________________________

______________________________________________________________

IBU: “Aku tresna marang kowe, Anakku lan aku mberkahi kowe: Atas Asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. Aja wedi, anakku”

WILLIAM: Our Lady ngambung kula ing bathuk lan ngandika ngrungokake.

PUTRA: “Putraku sing diberkahi atiku sing ora suci, sampeyan wis nandhang sangsara banget lan salib bakal cepet rampung, amarga misi sampeyan bakal maju kanthi cepet. Kabeh sing wis dilebokake ing pikiran sampeyan bener lan bakal ditindakake kanthi cepet. Sakcepete, sampeyan bakal bebas lan sampeyan bakal bisa netepi Kersane Sang Rama Langgeng. Putra Ilahi, Gusti Yesus, bakal teka ing sasi ngarep kanggo menehi pitunjuk sing bakal mbantu sampeyan. Dipercaya manawa akeh sing ndedonga kanggo sampeyan.”

“2021 wis rampung kanthi akeh kasusahan lan kahanan kanggo lembah, nanging taun ngarep bakal dadi taun sampeyan, ing ngendi sampeyan bakal bebas lan kamenangan bakal gumunggung ing saindenging jagad. Siapke dhewe, amarga akeh perkara sing bakal owah. Kabeh sing wis Dakjanjèkaké marang kowé bakal kaleksanan.”

“Donya ora siyap kanggo apa sing bakal teka ing 2022, amarga Perang Donya Katelu bakal diwiwiti lan akeh negara sing bakal melu. China bakal pindhah menyang Hong Kong kanthi lengkap lan Taiwan – lan bakal pindhah menyang Kapuloan lan Australia , nanging sampeyan bakal bebas ing wektu sing cendhak, Anakku, amarga akeh sing kudu ditindakake.”

“Donya bakal nandhang sangsara gedhe, nanging ing taun 2023 dalan sampeyan menyang negara sing nunggu sampeyan bakal kelakon. Kabeh bakal disiapake, Nak, kanggo netepi Kersane Gusti. Wong-wong sing cedhak karo sampeyan uga nandhang sangsara, nanging Kersane Gusti sing Sampurna wis rampung lan sampeyan wis siyap kanggo Kamulyane lan Kersane. Kumandela marang Kersané Gusti Allah, Anakku, amarga kowé bakal mbébaské tenan.”

“Donya bakal ngalami akeh kasangsaran. Padha pracaya sing salib sing lagi nandhang sangsara iku kabeh sing bakal padha liwat, nanging mung wiwitan – iku bakal terus kanggo pindhah nganti Warning . Ndedonga kanggo Nugraha Berkah Kula Mediatrix of All Graces, Co-Redemptrix lan Advokasi . Ndedonga kanggo Eropah , amarga bakal nandhang sangsara banget. Rusia bakal dadi panyebab utama, amarga padha percaya karo cara Komunis , nanging bakal nyebabake kasangsaran ing jagad iki lan liyane, kanggo Gréja.

“Anak-anakku, ndedongaa, amarga mung ana ing pandonga sing bakal ngowahi kahanan. Australia bakal nandhang sangsara banget ing taun ngarep, amarga China bakal pindhah menyang Australia lan Amerika Serikat ; Rusia bakal pindhah menyang Eropa lan Prancis bakal nandhang sangsara amarga Perang Sipil bakal pecah. Uga kanggo Spanyol , bakal ngalami akeh uji coba. Lindhu bakal munggah ing Meksiko lan AS – California – lan gunung geni bakal nyerang Italia lan akeh negara.

“Anak-anakku, ndedongaa, amarga negara bakal ngalami kasangsaran sing akeh. Ndedonga kanggo Inggris lan Jerman , amarga bakal nandhang sangsara banget.

“Aku tresna sampeyan, anakku sing paling manis lan aku ngajak sampeyan ndedonga, amarga aku tansah karo sampeyan lan wektu sampeyan cendhak banget, sadurunge aku mbebasake sampeyan, amarga wis wayahe. Soko sing kuwat banget bakal kedadeyan nalika sampeyan bebas – ing atimu sampeyan ngerti apa sing dakkarepake. Ndedonga, Anakku lan aja kesusu, amarga Aku tresna sampeyan lan matur nuwun kanggo kabeh sing wis ditindakake kanggo Aku lan Putraku Ilahi, Gusti Yesus, lan Kita Loro-lorone mberkahi sampeyan ing taun 2022 . Kawula tresna sanget dhateng panjenengan: Atas Asmanipun Sang Rama lan Sang Putra tuwin Sang Roh Suci. Amin.”

WILLIAM: Our Lady nyekel limang cabang Roses lan mberkahi wong-wong mau lan duwe Rose kanggo saben wong sing tresna lan ndedonga kanggo sampeyan: Atas Asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin.”

IBU: “Kawula tresna sampeyan, kekasihku, lan mberkahi sampeyan: Atas Asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin.”

WILLIAM: Our Lady nyekel Rose kanthi rolas kelopak, kanthi warna sing beda-beda lan Salib, yaiku putih.

IBU: “Iki minangka hadiah kanggo sampeyan, Malaekat Katresnan Ilahi sing daktresnani: Ing Asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Basa Jawa and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.