Suuri Sota Tulee

______________________________________________________________

______________________________________________________________

Siunattu Angueran äiti viittasi kolmanteen maailmansotaan, jonka motiivina oli valta ja alueellinen laajentuminen.

Venäjän Presidentti Putin haaveilee entisestä Neuvostoliitosta ja Kiinan Presidentti Xi haaveilee Etelä-Kiinan meren hallinnasta. Nämä unelmat perustuvat ylpeyteen, syntiin, joka lähetti Luciferin helvettiin ja karkotti ihmiskunnan maallisesta paratiisista. Saatana sai Aadamin ja Eevan syömään omenan ja pyrkii ja kukoistaa voittamaan sieluja helvettiin. Ole valppaana Saatanaa vastaan, suurinta häviäjää, jonka ihmiskunta on tuntenut.

Kristuksen toinen tuleminen tapahtuu noin kymmenen vuoden kuluttua — emme tiedä päivää, mutta tiedämme aikajanan — joten maailman johtajien on etsittävä rauhaa ja sodan pääkaupungin siirtoa sotapääoman laadun parantamiseen. elämää omissa maissaan.

Kristus tulee maan päälle voittamaan Saatanan ja Antikristuksen, hän on jo Roomassa, ja elämään ihmiskunnan kanssa Uudella Maapallolla. Maailma, jonka tunnemme, päättyy, kun Kristus palaa maan päälle.

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomalainen and tagged . Bookmark the permalink.