Petrus Romanus, 15 Prill 2022

_______________________________________________________________

MESAZH I DHUR NGA ZOTI YNË WILLIAM COSTELLIA MË 15 PRILL 2022

E PREMTE E MIRE

WILLIAM: Sot në mëngjes pata një Vizion, i cili përmbushi një pjesë të Vizionit që pata dje të Enjten e Madhe. E prisja Mesazhin nga Jezusi, të cilin më thanë disa ditë më parë se do ta merrja, por e kisha harruar.

Mbrëmë isha në Irlandë në një takim me Shikuesen, Christina Gallagher . Kur mbaroi takimi, ajo po ecte larg turmës. Ajo ndaloi dhe më thirri veç të gjithëve. Isha me gruan time dhe peshkopin Broussard. Ishte një takim i jashtëzakonshëm. Christina tha se do të bëhesha Papa i fundit në një kohë shumë të shkurtër. Ajo më foli për shumë çështje, për një takim shumë të thellë. Ishte e mrekullueshme. Vizioni vazhdoi në mëngjes kur unë po flisja me të në orën 6.45. Jezusi më foli dhe më tha se nuk kisha harruar të kisha Shfaqjen, sepse ishte Vullneti i Tij. Sot Jezusi do të më japë një Mesazh për botën.

Ora është 4.39 e mëngjesit. Shën Michael po afrohet. Dy engjëj të mëdhenj qëndrojnë me të – Shën Gabrieli dhe Shën Rafaeli. Shën Michael më përshëndet dhe më thotë:

SHEN MICHAEL: “Jezusi do të vijë së shpejti.”

WILLIAM: Shën Michael, Shën Gabrieli dhe Shën Raphaeli bëjnë shenjën e kryqit:

SHENJTORËT MIKAEL, GABRIEL & RAFHAEL: “Në emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen.”

WILLIAM:   Kryqi i Bardhë po shkëlqen shumë. Jezusi kalon përmes saj dhe engjëjt gjunjëzohen.

Jezusi është i veshur me të bardhë të pastër. Unë shoh Duart dhe Këmbët e Tij me Plagë të hapura, gjithashtu Zemrën e Tij të Shenjtë. Jezusi më përshëndet dhe më thotë:

ZOTI YNË: “Vazhdo të shkruaj, Biri im i shenjtë”.

WILLIAM: Jezusi bën shenjën e kryqit:

ZOTI YNË: “Në emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen.”

WILLIAM:   Jezusi po buzëqesh drejt meje dhe më thotë:

ZOTI YNË: «Të bekoj: + Të puth zemrën tënde të pikëlluar të mbushur me shumë pikëllim, por dije mirë, bija ime, pikëllimi yt do të mbushet me gëzim shumë shpejt, sepse lirimi dhe ringjallja jote do të vijnë shumë shpejt.»

“Biri im i dashur, bota po hyn në Mundimin dhe ndryshimin e plotë, ku njerëzimi do të kërkojë paqen, sepse nuk e ka marrë atë siç pritej, duke besuar se njerëzimi do të ketë paqen e vërtetë, pa u mbështetur në ndihmën e Jezusit. Fëmijët e mi të dashur, a nuk i kam dhënë njerëzimit rrugën për të marrë një jetë paqeje dhe lumturie – pavarësisht kryqeve të ndryshme që marrin në jetë – për të ndjekur rrugën e arritjes së Vullnetit të Shenjtë Hyjnor.”

“Fëmijët e mi, fëmijët e Mi: ju keni zgjedhur të ndiqni rrugën e botës, duke kërkuar gjithçka që e largon njerëzimin nga Zoti – larg meje, Shpëtimtarit tuaj Hyjnor – por fëmijë, ju duhet të reflektoni për jetën tuaj, sepse po arrini një kohë shumë e rëndësishme për njerëzimin.”

“Unë ju dua, fëmijët e Mi dhe kërkoj lumturinë tuaj dhe një jetë plot gëzim dhe paqe. Koha është TANI – jo nesër – prandaj ju lutemi pyesni tani, pasi koha mbaron për njerëzimin.”

“Unë po e jetoj përsëri Pasionin Tim, sepse shumë prej tyre e kanë braktisur veten ndaj tundimeve që i janë dhënë njeriut, nga të ligët. Ju lutem, të dashur fëmijë, ju duhet vetëm të luteni dhe të më kërkoni Mua. Bota së shpejti do të shkojë në një Luftë Botërore , sepse shumë vende do të përfshihen – jo vetëm nga Rusia, por më shumë nga shpirtrat e këqij që tani kontrollojnë botën, duke përgatitur njerëzimin për kontrollin e Antikrishtit .

“Dijeni këtë, fëmijët e Mi, kur bota është në luftë, fëmijët e Mi do të kthehen tek Unë, por atëherë Paralajmërimi i Madh do të befasojë shumë njerëz. Lufta do të shpërthejë në Poloni dhe në të gjitha vendet e Veriut , me Francën që do të hyjë në luftë, me Spanjën që do të pushtohet dhe Gjermania do të përballet.

“Kujdes nga Italia , sepse Forcat Komuniste do ta kapin në befasi. Roma do të sulmohet rëndë. Vatikani do të merret në dorë. 

“Vendet e Lindjes së Mesme do të pushtojnë Spanjën , por të krishterët do të martirizohen. Lufta do të hapet në Afrikë , në Amerikën e Jugut ; lufta do të shpërthejë në Azi , ku Kina do të lëvizë mbi Rusinë dhe shumë toka dhe vendin tuaj, Australi .”

“Por dijeni pasi shtetet e SHBA -së dhe Kanadasë të pushtohen, do ta dini se bota do të jetë në telashe serioze; se Lufta e Tretë Botërore do të vazhdojë për një kohë të shkurtër dhe bota do të pushtohet nga një Asteroid . Jo shumë kohë pas kësaj do të jepen shenjat për Paralajmërimin e Madh . Paralajmërimi i Madh do t’i japë njerëzimit gjashtë javë për t’u kthyer tek Unë, ose do të humbasë.”

“Satani do të largohet nga koha e Paralajmërimit dhe ai nuk do të jetë në gjendje ta tundojë njerëzimin për gjashtë javë .”

“Njerëzimi duhet të ndryshojë rrugët e tij, ose të humbasë. Pas gjashtë javësh Satani do të lirohet përsëri dhe Antikrishti do të marrë formën e një Udhëheqësi të madh dhe të butë. Njerëzimi do të jetë në gjendje ta kapërcejë atë.”

“Mos harroni, fëmijët e mi të ëmbël, koha e përgjigjes suaj është tani. Mos harroni kurrë gruan më të fuqishme që mund t’ju ndihmojë dhe ajo është Nëna Ime e Dashur , Maria dhe Mbretëresha e të gjitha Zemrave . Unë u kërkoj fëmijëve të Mi të mendojnë me kujdes dhe të luten.”

“Biri im i Shenjtë, Uilliam, të dhashë një Vegim mbrëmë dhe herët këtë mëngjes, ku takova Shikuesin, ( Christina Gallagher ). Ky Vizion është për t’ju forcuar, sepse ajo është një Shikuese shumë e vërtetë. Ajo beson fort tek ju. Ju do ta takoni atë pasi çështja juaj të jetë rrëzuar, pasi do të udhëtoni në Irlandë dhe shumë vende të Evropës , për t’i përgatitur ata për ngjarjet që do të vijnë.”

“Lutuni, fëmijët e Mi, sepse ju duhet të lexoni Mesazhet, madje që i janë dhënë Kristinës dhe të ndiqni atë që unë dhe Nëna Ime e Shenjtë i kemi dhënë asaj.”

“Fëmijët e mi të dashur, rilexoni Mesazhet që ju janë dhënë në mbarë botën dhe merrni guxim. Lutuni për njerëzit që vuajnë në vendet e luftës – Ukrainë – dhe merrni guxim, sepse ju e dini se Jezusi dhe Maria ju duan.”

“Së shpejti një tërmet shumë i madh do të trondit Indonezinë dhe Kinën . Lutuni për fëmijët e Mi që ata të zgjohen.”

“Djali im i dashur, të dua pa masë. Mos kini frikë, sepse ne të Qiellit ju duam shumë dhe kujdesemi për ju. Do të keni lajme të mira shumë shpejt dhe do të liroheni dhe do të dërgoheni në shtëpi.”

“Unë ju bekoj ju dhe të gjithë ata që doni dhe ata që ju duan. + Të bekoj, fëmija im i shenjtë – të dërgoj një bekim. + Nëna ime e Shenjtë ju dërgon dashurinë e saj. Qëndroni të fortë dhe qëndroni në paqe: Në emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen.”

“Unë jam Jezusi juaj, Mbreti i zemrave tuaja. Mos kini frikë, sepse do të keni shumë Vizione të tilla. Të dua, Engjëlli im i Dashurisë Hyjnore .”

“Së shpejti shumë njerëz do të kuptojnë pse unë ju quaj këtë titull më të rëndësishëm.”

ËILLIAM: Jezusi më bekon tri herë:

ZOTI YNË: “Në emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. (tri herë). Paqja qoftë me ju +. Te dua shume.”

[Shih faqen e internetit të Christina Gallagher: http://www.christinagallagher.org/en/ ]

_______________________________________________________________

This entry was posted in Shqip and tagged . Bookmark the permalink.