Petrus Romanus, 15 April 2022

_______________________________________________________________

PESAN PANGENTASAN PANGERAN KITA MARANG WILLIAM COSTELLIA TANGGAL 15 APRIL 2022

JUM’AT

WILLIAM: Esuk iki aku duwe Visi, sing ngrampungake bagean saka Visi sing aku wingi dina Kamis Suci. Aku ngarep-arep Pesen saka Gusti Yesus, sing sawetara dina kepungkur aku bakal nampa, nanging wis lali.

Pungkasan wengi aku ana ing Irlandia ing rapat karo Seer, Christina Gallagher . Nalika rapat rampung dheweke mlaku adoh saka wong akeh. Dheweke mandheg lan nimbali aku saka kabeh wong. Aku karo bojoku lan Uskup Broussard. Iku rapat mirunggan. Christina ujar manawa aku bakal dadi Paus Terakhir ing wektu sing cendhak. Dheweke ngomong karo aku babagan akeh perkara, babagan rapat sing jero banget. Pancen apik. Visi terus esuk nalika aku ngomong karo dheweke jam 6.45. Gusti Yesus ngandika marang aku lan ngandika yen aku ora lali duwe Penampakan, amarga iku Kersane. Dina iki Gusti Yésus bakal maringi Aku Pesen kanggo donya.

Jam 4.39 esuk. Saint Michael nyedhak. Loro Malaikat Agung ngadeg karo dheweke – Saint Gabriel lan Saint Raphael. Saint Michael salam kula lan ngandika:

SAINT MICHAEL: “Yésus bakal enggal rawuh.”

WILLIAM: Saint Michael, Saint Gabriel lan Saint Raphael nggawe Tandha Salib:

SAINTS MICHAEL, GABRIEL & RAPHAEL: “Ing asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin.”

WILLIAM:   Palang Putih sumunar banget. Gusti Yesus rawuh liwat lan para Malaikat padha sujud.

Gusti Yésus nganggo klambi putih murni. Aku weruh tangan lan sikile kanthi tatu mbukak, uga ati sing suci. Gusti Yesus salam marang aku lan ngandika:

PANGANDHARING TORET: “Sira nulisa, dhuh Putraningsun kang suci.”

WILLIAM: Gusti Yesus nggawe Tandha Salib:

Gusti kita: “Atas asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin.”

WILLIAM:   Gusti Yesus mesem marang aku lan ngandika:

Pangeran Yehuwah: “Aku mberkahi kowe: + Aku ngambungi atimu kang sedhih lan sedhih banget, nanging sumurup, anakku, kasusahanmu bakal kebak karo kabungahan, enggal-enggal, amarga sampeyan bakal dibebasake lan diuripake maneh.”

“Anakku sing ditresnani, jagad iki mlebu ing Passion lan owah-owahan lengkap, ing kana manungsa bakal ngupaya tentrem, amarga ora nampa kaya sing dikarepake, percaya yen manungsa bakal duwe katentreman sejati, tanpa ngandelake pitulungan saka Gusti Yesus. Anak-anakku sing ditresnani, apa aku ora menehi manungsa dalan kanggo nampa urip tentrem lan kabungahan – sanajan macem-macem salib sing ditampa ing urip – kanggo ngetutake dalan kanggo nggayuh Kersane Ilahi.

“Anak-anakku, anak-anakku: sampeyan wis milih kanggo ngetutake dalane jagad, ngupaya kabeh sing ndadékaké manungsa adoh saka Gusti Allah – adoh saka Aku, Juruwilujeng Ilahi – nanging anak-anak, sampeyan kudu mikir babagan uripmu, amarga wis tekan. wektu sing penting banget kanggo manungsa.”

“Aku tresna sampeyan, anak-anakku lan golek kabegjan lan urip sing kebak kabungahan lan katentreman. Wektune SAIKI – dudu sesuk – mula takon saiki, amarga wektune manungsa wis entek.”

“Aku urip maneh ing Passion-Ku, amarga akeh sing wis nyerah marang godaan sing diwenehake marang manungsa, dening para ala. Mangga, anak-anak, sampeyan mung kudu ndedonga lan takon marang Aku. Donya bakal enggal mlebu Perang Donya , amarga akeh negara sing bakal melu – ora mung Rusia, nanging luwih akeh dening roh-roh jahat sing saiki nguwasani jagad iki, nyiapake manungsa kanggo ngontrol Antikristus .”

“Sira ngertia, anak-anakku, nalika jagad perang, anak-anakku bakal padha mratobat marang Ingsun, nanging ing wektu sing padha, Pènget Agung bakal gumun wong akeh. Perang bakal pecah ing Polandia lan kabeh negara Lor , Prancis bakal perang, Spanyol diserang lan Jerman diadhepi.

“Awas Italia , amarga Pasukan Komunis bakal kaget. Roma bakal diserang banget. Vatikan bakal dijupuk. 

“Negara Timur Tengah bakal nyerang Spanyol , nanging wong Kristen bakal mati syahid. Perang bakal mbukak ing Afrika , ing Amérika Kidul ; perang bakal pecah ing Asia , ngendi China bakal pindhah menyang Rusia lan akeh negara lan negara sampeyan, Australia .

“Nanging ngerti yen negara-negara AS lan Kanada diserang, sampeyan bakal ngerti manawa jagad iki bakal ngalami alangan sing serius; menawa Perang Donya Katelu bakal diterusake ing wektu sing cendhak lan jagad bakal diserang dening Asteroid . Ora suwé sawisé iku, tandha-tandha bakal diwènèhaké kanggo Pènget Agung . Pènget Agung bakal menehi manungsa nem minggu kanggo mratobat marang Aku, utawa bakal ilang.”

“Sétan bakal dibuwang saka wektu Pèngetan lan ora bakal bisa nggodha manungsa sajrone nem minggu .”

“Manungsa kudu ngganti cara, utawa ilang. Sawise nem minggu Iblis bakal dirilis maneh lan Antikristus bakal njupuk wangun Pemimpin gedhe lan alus. Manungsa bakal bisa ngalahake dheweke.”

“Elinga, anak-anakku sing manis, wektune wangsulanmu saiki. Aja lali marang Wanita sing paling Kuwasa sing bisa nulungi sampeyan lan yaiku Ibuku , Maria lan Ratu ing kabeh ati . Aku njaluk anak-anakku supaya mikir kanthi ati-ati lan ndedonga.”

“Putraku, William, aku wis menehi sampeyan Vision wingi bengi lan esuk iki, ing ngendi sampeyan ketemu karo Seer, ( Christina Gallagher ). Wawasan iki kanggo nguatake sampeyan, amarga dheweke minangka Panuduh sing sejati. Dheweke percaya banget marang sampeyan. Sampeyan bakal ketemu dheweke yen kasus sampeyan wis dibatalake, amarga sampeyan bakal lelungan menyang Irlandia lan akeh negara Eropa , kanggo nyiapake acara sing bakal teka.

“Dongaa, anak-anakku, amarga sampeyan kudu maca Pesen, malah diwenehake marang Christina lan tindakake apa sing wis dakwenehake lan Ibu Suci.”

“Anak-anakku sing daktresnani, wacanen maneh Pesen sing diwenehake marang kowe ing saindenging jagad lan tatag. Ndedonga kanggo wong-wong sing nandhang sangsara ing negara-negara perang – Ukraina – lan tatag, amarga sampeyan ngerti yen Yesus lan Maria tresna sampeyan.

” Enggal bakal ana Gempa sing gedhe banget bakal ngguncang Indonesia lan China . Dongaa kanggo anak-anakku supaya padha tangi.”

“Putraku, aku tresna banget marang kowe. Aja wedi, amarga Kita saka Swarga tresna banget lan ngawasi sampeyan. Sampeyan bakal entuk kabar apik lan sampeyan bakal dibebasake lan dikirim menyang omah.”

“Aku mberkahi sampeyan lan kabeh wong sing sampeyan tresnani lan wong sing tresna sampeyan. + Aku mberkahi kowé, anakku sing suci – Aku ngirim berkah. + Ibuku sing suci ngirim katresnan marang kowe. Tetep kuat lan tentrem: Atas Asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin.”

“Aku iki Yésus, Raja ing atimu. Aja wedi, amarga sampeyan bakal duwe akeh Vision kaya ngono. Aku tresna sampeyan, Malaikat Cinta Ilahi .”

“Sakehe akeh wong sing ngerti kenapa aku nyebut sampeyan judhul sing paling penting iki.”

WILLIAM: Gusti Yesus mberkahi aku ping telu:

Gusti kita: “Atas asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. (ping telu). Tentrem rahayu +. Aku tresna banget marang kowe.”

[Deleng situs web Christina Gallagher: http://www.christinagallagher.org/en/ ]

_______________________________________________________________

This entry was posted in Basa Jawa and tagged . Bookmark the permalink.