Petrus Romanus, 1. Mai 2022

_______________________________________________________________

MELDING GITT AV SAINT JOSEPH TIL WILLIAM COSTELLIA 1. MAI 2022

Høytiden for arbeideren Joseph

WILLIAM: Saint Menoloutis snakker til meg klokken 04.10, og forteller meg at Saint Michael vil dukke opp ganske snart.

Det hvite kors har dukket opp på himmelen, vibrert, kommet nærmere og deretter beveget seg bort.

Det hvite kors er veldig stort. Det virker veldig nært den hellige grunnen, siden jeg er plassert i fengsel veldig nær eiendommen min.

Saint Michael kommer. Han står foran Det hvite kors. Han sier:

SAINT MICHAEL: “Dette er mine soldater, sjefen for den himmelske hæren.”

WILLIAM: Med Saint Michael bak seg kommer Saint Joseph frem. Saint Michael beveger seg til venstre nær de hellige grunnene og lar Saint Joseph bevege seg fremover.

SAINT JOSEPH: “Jeg hilser deg, min elskede sønn, snart – veldig snart – til å bli, offentlig, den siste stedfortreder for den hellige moderkirken.”

WILLIAM: Saint Michael lager korsets tegn:

SAINT MICHAEL: «I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen.”

SAINT JOSEPH: «I dag i din hule kommer jeg som din styrke for å gi deg et budskap til Den hellige moderkirke. Min elskede Sønn av den Høyeste Gud, Menneskeslektens Frelser, jeg er sendt til deg og våre barn med stor nød, for å gi deg Min Faderlige kjærlighet og trøst, mens du fortsetter å bære frelsens kors for å hjelpe alle mennesker for å nå frelse, i en tid med stor nød, fordi veien er veldig humpete, med mange jettegryter og steiner, for å gjøre veien vanskeligst for å nå evig frelse.»

“I dag er Min festdag og på denne dagen vil jeg, Saint Joseph, åpne opp himmelen for mange sjeler som med stor tro, spesielt nå for Ukrainas barn , som gjennomgår forferdelige grusomheter. Så ikke mist håpet, mine søte barn, for himmelen er fullt klar over hva som skjer i Ukraina . Folket må ikke miste troen eller håpet, for Kristus, Forløseren, er veldig nær nå og ser på alt som skjer i ditt land. Vær ikke redd, kjære barn, for Europa vil gripe inn.»

“Vær ikke redd fordi Russlands intensjon ikke bare er din nasjon, men den er i ferd med å angripe europeiske land , veldig snart og blod vil komme inn på feltet til mange nasjoner, fordi Russlands intensjon er å møte Europa og andre land. Folk i Europa, vær forberedt, fordi krig kommer inn i landet deres, veldig snart. Men vit dette, Russland vil bli invadert av Kina , og være en trussel mot verden.»

“Vit dette, Mine elskede barn, jeg, Saint Joseph, er blitt sendt til verden for å forberede den til nedslakting av menneskeheten, mens menneskeheten legger Jesus og Maria til side. Europa vil bli brakt inn i en krig som det ikke er forberedt på. Midtøsten vil følge etter om kort tid , angripe Israel og Spania og bringe krigen fra landene som er muslimske inn i ligningen til den store krigen .»

«Mine barn, dere må vende dere til Gud og Guds mor og be om sikkerheten til deres nasjoner. Mitt folk i Norge , København og Sverige , dere må forberede dere på krig, for Russland vil angripe dere om kort tid. Sveits , landet som har vært beskyttet så lenge, må du forberede deg på krig, fordi din nasjon vil bli angrepet, veldig snart.»

” Italia vil bli invadert av Guds fiende og byene vil bli angrepet veldig, veldig snart. Hærene vil ta over Roma – spesielt Vatikanet – og kommunismens flagg vil bli plassert over Vatikanets by og paven vil lide veldig mye, fordi det er på tide at pave Benedikt forbereder seg på å bli fjernet av Jomfru Maria, pavedømmets dronning.”

«Be, kjære barn, for pave Benedikt og be for Frans , fordi Vatikanet vil bli svært krenket. Min sønn, du vil være fri om kort tid, slik at du [kan] forberede Kirken, for Kirken vil lide igjen og vende tilbake til katakombene.»

“Husk, mine barn, dere har blitt advart om å forberede deres hjem og deres steder hvor Kirken vil bli funnet.”

«Mine barn, dere må be om den hellige rosenkransen , kapellet av guddommelig barmhjertighet og de mange bønnene himmelen har gitt dere, for å forberede menneskeslekten for apokalypsens tid, fordi tidenes tid er kommet – selv om det fortsatt er mange år før Jesus Kristus kommer tilbake i sitt annet komme – du må være forberedt nå.»

Mange, mange lidelser vil komme og mye ødeleggelse, fordi mange av landene deres vil bli oversvømmet . Isbruddene vil smelte på den nordlige halvkule og på Sydpolen . Det vil bringe mange forskjellige sjødyr. Det vil være farlig for menneskeheten. Solen vil komme nærmere jorden og bringe stor varme , for å forvirre menneskeheten.»

Russland og Kina vil sende ubåter til Australia og Midtøsten-nasjonene , også til USA , noe som vil skape mye frykt. India vil motta en hetestraks , som vil føre til mye død.»

“Be, mine barn, spesielt for Australia , fordi det vil bli straffet veldig hardt langs kystlinjene. Be, mine barn, for det vil bare være gjennom korset dere vil bli frelst.»

“Be for Taiwan , for Kina vil gå videre med det, veldig snart. USA vil sende sine militære dit, men mens de gjør dette, vil Kina angripe USA ved kysten.»

“Mine barn, den salige jomfru Maria har sendt meg for å advare verden, fordi menneskeheten sakte blir mestret til å følge Antikrist, raskt.”

«Be til meg og be Saint Michael sende sin himmelske hær for å beskytte deg. Jeg elsker deg, Mine barn og deg, Min elskede sønn, William. Gud lytter til deg, så ikke vær redd, for han elsker deg veldig mye. Også jeg elsker deg og velsigner deg og alle verdens barn: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.”

“Forbli i fred alltid. Jeg, Saint Joseph velsigner dere alle: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen.”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.