Petrus Romanus, 1 Maj 2022

_______________________________________________________________

MEDDELANDE SOM GICK AV SINT JOSEPH TILL WILLIAM COSTELLIA DEN 1 MAJ 2022

Högtiden för Arbetaren Joseph

WILLIAM: Saint Menoloutis talar till mig klockan 04.10 och berättar att Saint Michael kommer att dyka upp mycket snart.

Vita korset har dykt upp på himlen, vibrerande, närmar sig för att sedan röra sig bort.

Vita korset är väldigt stort. Det verkar väldigt nära den heliga marken, eftersom jag sitter i fängelse väldigt nära min egendom.

Sankt Mikael kommer. Han står framför Vita Korset. Han säger:

SAINT MICHAEL: “Dessa är mina soldater, chefen för den himmelska armén.”

WILLIAM: Med Saint Michael bakom sig kommer Saint Joseph fram. Saint Michael rör sig till vänster nära de heliga grunderna och låter Saint Joseph gå framåt.

SAINT JOSEPH: “Jag hälsar dig, min älskade son, att snart – mycket snart – offentligt bli den heliga moderkyrkans siste kyrkoherde.”

WILLIAM: Sankt Mikael gör korstecknet:

SAINT MICHAEL: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

SAINT JOSEPH: ”I dag i din håla kommer jag som din styrka för att ge dig ett budskap för Heliga Moder Kyrka. Min älskade Son till den Högste Guden, människosläktets Frälsare, jag har sänts till dig och till våra barn i stort behov, för att ge dig Min Faderliga kärlek och tröst, medan du fortsätter att bära frälsningens kors för att hjälpa alla människor för att nå frälsning, i en tid av stor nöd, eftersom vägen är mycket gropig, med många gropar och stenar, för att göra vägen svårast att nå den eviga frälsningen.”

“Idag är min högtidsdag och den här dagen kommer jag, Saint Joseph, att öppna upp himlen för många själar som med stor tro, speciellt nu för Ukrainas barn , som genomgår fruktansvärda illdåd. Så tappa inte hoppet, mina söta barn, för himlen är fullt medveten om vad som händer i Ukraina . Folket får inte tappa tron ​​eller hoppet, för Kristus, Återlösaren, är mycket nära nu och övervakar allt som händer i ditt land. Var inte rädd, kära barn, för Europa kommer att ingripa.”

“Var inte rädd eftersom Rysslands avsikt inte bara är din nation, utan det är på väg att attackera europeiska länder , mycket snart och blod kommer att komma in på många nationers fält, eftersom Rysslands avsikt är att möta Europa och andra länder. Människor i Europa, var beredda, för krig kommer in i ert land, mycket snart. Men vet detta, Ryssland kommer att invaderas av Kina , vilket är ett hot mot världen.”

“Vet detta, Mina älskade barn, jag, Sankt Josef, har skickats till världen för att förbereda den för slakt av mänskligheten, när mänskligheten lägger Jesus och Maria åt sidan. Europa kommer att föras in i ett krig som det inte är förberett på. Mellanöstern kommer att följa efter inom kort, attackera Israel och Spanien och föra in kriget från de länder som är muslimska i ekvationen för det stora kriget .”

“Mina barn, ni måste vända er till Gud och Guds moder och be för era nationers säkerhet. Mitt folk i Norge , Köpenhamn och Sverige , ni måste förbereda er för krig, för Ryssland kommer att attackera er inom kort. Schweiz , landet som har varit skyddat så länge, du måste förbereda dig för krig, eftersom din nation kommer att attackeras mycket snart.”

” Italien kommer att invaderas av Guds fiende och städerna kommer att attackeras mycket, mycket snart. Arméerna kommer att ta över Rom – särskilt Vatikanen – och kommunismens flagga kommer att placeras över Vatikanens stad och påven kommer att lida mycket, för det är dags att påven Benedikt förbereder sig för att bli avlägsnad av Jungfru Maria, påvedömets drottning.”

“Be, kära barn, för påven Benedictus och be för Franciskus , för Vatikanen kommer att bli mycket kränkt. Min son, du kommer att bli fri, mycket snart, så att du [kan] förbereda kyrkan, för kyrkan kommer att lida ännu en gång och återvända till katakomberna.”

“Kom ihåg, Mina barn, ni har blivit varnade att förbereda era hem och era platser där kyrkan kommer att finnas.”

“Mina barn, ni måste be den heliga rosenkransen , den gudomliga barmhärtighetens kaplett och de många böner som himlen har gett er, för att förbereda människosläktet för tiden för apokalypsen, för tidernas tid har kommit – även om det fortfarande finns många år innan Jesus Kristus återvänder i sin andra ankomst – du måste vara förberedd nu.”

Många, många lidanden kommer att komma och mycket ruiner, eftersom många av era länder kommer att översvämmas . Isbrytningarna kommer att smälta på norra halvklotet och Sydpolen . Det kommer att ge många olika havsdjur. Det kommer att vara farligt för mänskligheten. Solen kommer närmare jorden och bringar stor värme , för att förvirra mänskligheten.”

Ryssland och Kina kommer att skicka ubåtar till Australien och Mellanösterns nationer , även till USA , vilket kommer att orsaka mycket rädsla. Indien kommer att få en hätsk tuktan , som kommer att medföra mycket död.”

“Be, mina barn, speciellt för Australien , för det kommer att straffas mycket hårt längs kusten. Be, Mina barn, för det är bara genom korset som ni kommer att bli frälsta.”

“Be för Taiwan , för Kina kommer att gå vidare med det, mycket snart. USA kommer att skicka sin militär dit, men medan de gör detta kommer Kina att attackera USA vid dess kuster.”

“Mina barn, den heliga jungfru Maria har sänt mig för att varna världen, eftersom mänskligheten långsamt bemästras att snabbt följa Antikrist.”

“Be till mig och be Sankt Mikael att skicka sin himmelska armé för att skydda dig. Jag älskar dig, Mina barn och dig, Min älskade son, William. Gud lyssnar på dig, så var inte rädd, för han älskar dig väldigt mycket. Jag älskar dig också och välsignar dig och alla världens barn: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Få alltid i fred. Jag, Saint Joseph, välsignar er alla: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.