Petrus Romanus, 1 Mei 2022

________________________________________________________________

BERICHT GEGEVEN DOOR SAINT JOSEPH AAN WILLIAM COSTELLIA OP 1 MEI 2022

Feest van Sint-Jozef de Arbeider

WILLIAM: Sint-Menoloutis spreekt me om 4.10 uur aan en vertelt me ​​dat Sint-Michiel zeer binnenkort zal verschijnen.

Het Witte Kruis is in de lucht verschenen, trillend, naderbij komend dan weer weggaand.

Het Witte Kruis is erg groot. Het lijkt heel dicht bij de Heilige Grond, aangezien ik heel dicht bij mijn eigendom in de gevangenis zit.

Sint Michaël komt. Hij staat voor het Witte Kruis. Hij zegt:

SAINT MICHAEL: “Dit zijn mijn soldaten, het hoofd van het hemelse leger.”

WILLIAM: Met Sint-Michiel achter zich komt Sint-Jozef naar voren. Sint-Michiel beweegt naar links in de buurt van de Heilige Gronden en laat Sint-Jozef vooruit gaan.

SAINT JOSEPH: “Ik groet u, mijn geliefde zoon, spoedig – zeer spoedig – om in het openbaar de laatste plaatsvervanger van de heilige Moederkerk te worden.”

WILLIAM: Sint-Michiel maakt het kruisteken:

SAINT MICHAEL: “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

SAINT JOSEPH: “Vandaag kom ik in uw hol als uw kracht om u een Boodschap te geven voor de Heilige Moeder Kerk. Mijn geliefde Zoon van de Allerhoogste God, de Verlosser van het menselijk ras, Ik ben naar jou en naar Onze kinderen in grote nood gezonden om je Mijn Vaderlijke liefde en troost te geven, terwijl je doorgaat met het dragen van het kruis van de verlossing om je te helpen alle mensen om verlossing te bereiken, in een tijd van grote nood, omdat de weg erg hobbelig is, met veel kuilen en stenen, om de weg naar de Eeuwige Redding het moeilijkst te maken.”

“Vandaag is het mijn feestdag en op deze dag zal ik, heilige Jozef, de hemel openen voor vele zielen die, met groot geloof, vooral nu voor de kinderen van Oekraïne , die verschrikkelijke wreedheden ondergaan. Dus verlies de hoop niet, Mijn lieve kinderen, want de Hemel is zich volledig bewust van wat er in de Oekraïne gebeurt . De mensen mogen hun geloof of hoop niet verliezen, want Christus de Verlosser is nu heel dichtbij en kijkt naar alles wat er in uw land gebeurt. Wees niet bang, lief kind, want Europa zal ingrijpen.”

“Wees niet bang, want de bedoeling van Rusland is niet alleen uw natie, maar het staat op het punt Europese landen aan te vallen , zeer binnenkort en bloed zal het veld van vele naties binnenkomen, want het is de bedoeling van Rusland om Europa en andere landen te ontmoeten. Mensen van Europa, wees voorbereid, want oorlog komt zeer binnenkort uw land binnen. Maar weet dit, Rusland zal worden binnengevallen door China , een bedreiging voor de wereld.”

“Weet dit, Mijn geliefde kinderen, ik, Sint-Jozef, ben naar de wereld gezonden om haar voor te bereiden op de slachting van de mensheid, nu de mensheid Jezus en Maria opzij zet. Europa zal in een oorlog worden gebracht waar het niet op is voorbereid. Het Midden-Oosten zal binnenkort volgen, Israël en Spanje aanvallen en de oorlog uit de landen die moslim zijn in de vergelijking van de Grote Oorlog brengen .”

“Mijn kinderen, jullie moeten je wenden tot God en de Moeder van God en bidden voor de veiligheid van jullie naties. Mijn volk van Noorwegen , Kopenhagen en Zweden , jullie moeten je voorbereiden op oorlog, want Rusland zal jullie zeer binnenkort aanvallen. Zwitserland , het land dat al zo lang beschermd is, moet je voorbereiden op oorlog, want je natie zal zeer binnenkort worden aangevallen.”

“ Italië zal worden binnengevallen door de vijand van God en de steden zullen zeer, zeer binnenkort worden aangevallen. De legers zullen Rome overnemen – vooral het Vaticaan – en de Vlag van het Communisme zal over de Stad van het Vaticaan worden geplaatst en de paus zal erg lijden, want het is tijd dat paus Benedictus zich voorbereidt om door de Maagd Maria te worden verwijderd, de koningin van het pausdom.”

“Bid, lieve kinderen, voor paus Benedictus en bid voor Franciscus , want het Vaticaan zal zeer geschonden worden. Mijn zoon, je zult heel binnenkort vrij zijn, zodat je de kerk kunt voorbereiden, want de kerk zal opnieuw lijden en terugkeren naar de catacomben.’

“Denk eraan, Mijn kinderen, jullie zijn gewaarschuwd om jullie huizen en plaatsen waar de Kerk zal worden gevonden voor te bereiden.”

“Mijn kinderen, jullie moeten de Heilige Rozenkrans bidden , het Kroontje van Goddelijke Barmhartigheid en de vele gebeden die de Hemel jullie heeft gegeven, om de mensheid voor te bereiden op de tijd van de Apocalyps, omdat de tijd der tijden is aangebroken – ook al zijn er nog steeds vele jaren voordat Jezus Christus terugkeert bij Zijn wederkomst – u moet nu voorbereid zijn.”

Veel, veel lijden zal komen en veel verderf, omdat veel van jullie landen zullen overstromen . De ijsbreuken zullen smelten op het noordelijk halfrond en de zuidpool . Het zal veel verschillende zeedieren brengen. Het zal gevaarlijk zijn voor de mensheid. De zon zal dichter bij de aarde komen en grote hitte brengen , om de mensheid van streek te maken.”

Rusland en China zullen onderzeeërs naar Australië en de landen van het Midden-Oosten sturen , ook naar de VS , wat veel angst zal veroorzaken. India zal een hittebestraffing krijgen , die veel doden zal brengen.”

“Bid, Mijn kinderen, vooral voor Australië , want het zal zeer streng worden gestraft langs de kusten. Bid, Mijn kinderen, want alleen door het kruis zullen jullie gered worden.”

“Bid voor Taiwan , want China zal het heel snel doen. De VS zullen hun leger daarheen sturen, maar terwijl ze dit doen, zal China de VS aan hun kusten aanvallen.”

“Mijn kinderen, de Heilige Maagd Maria heeft me gestuurd om de wereld te waarschuwen, omdat de mensheid langzaam wordt overmeesterd om de Antichrist snel te volgen.”

“Bid tot Mij en vraag Sint-Michiel om zijn hemelse leger te sturen om je te beschermen. Ik hou van jullie, Mijn kinderen en jullie, Mijn geliefde zoon, William. God luistert naar je, dus wees niet bang, want Hij houdt heel veel van je. Ik hou ook van jou en zegen jou en alle kinderen van de wereld: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Blijf altijd in vrede. Ik, Sint-Jozef, zegen jullie allemaal: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

________________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.