Luz de Maria, 15 Mai 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL,
LUZ DE MARIEI
15 MAI 2022

Iubiți copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


Ca Principe al Oștirilor Cerești, vă binecuvântez.


VĂ CHEM SĂ VĂ MENȚINEȚI ÎN RUGĂCIUNE UNIȚI REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, ȘI REGINEI ȘI MAMEI NOASTRE, A ULTIMELOR TIMPURI.


Continuați cu Credință și aveți teamă de a-L ofensa pe Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos. Fiți temători de a greși în iubire și caritate. Temeți-vă ca în voi să sece apa proaspătă ce hrănește fraternitatea.


Numai ajutându-vă unii pe alții, veți reuși să continuați în unitatea Poporului fidel, învingând adversitățile, care în fiecare clipă sunt mai mari.


DEPOZITAȚI ALIMENTE. FIȚI ASCULTĂTORI ȘI ȚINEȚI PROVIZII.


Alimentele se vor scumpi la nivel mondial și creatura umană cade în disperare. Fiți prevăzători. Medicamentele vor lipsi, pregătiți-vă, și pentru aceasta, ați primit de la Casa Paternă indicațiile indispensabile pentru ca să combateți cu fructul naturii boala. (1)


VĂ GĂSIȚI ÎNĂUNTRUL MARII RESTRIȘTI.


Mențineți Credința fermă pentru ca să nu vă dați bătuți când ajunge la Poporul fidel, cea mai crudă dintre persecuții.


Continuați în calea la care Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, v-a chemat, oferind penitență, rugăciune, mărturisind păcatele comise și hrănindu-vă din Trupul și Sângele Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos.


Fiți mărturie de a fi adevărați creștini. A aștepta un mare semn pentru a vă converti vă poate duce să pierdeți mântuirea. Atenți!


SUFERINȚA VIITOARE NU V-O IMAGINAȚI. NU AVEȚI IDEE DESPRE CEEA CE ESTE PE CALE SĂ VINĂ.


Această lună roșie a activat vulcanii înainte de a se face prezentă. Această lună roșie acționează în special asupra vulcanilor, faliilor tectonice și asupra creaturii umane.


Trebuie să vă mențineți în pace pentru ca duhul să nu fie alterat și trebuie să trăiți fără dușmănie (Lev 19, 18), dimpotrivă, aceasta va crește. De aceea vă chem să vă convertiți, să nu pierdeți clipa prezentă în banal, căci dacă investiți timpul în chestiunile Cerului, Cerul însuși vă va înmulți timpul.


Dacă nu vă rugați, nu primiți rodul și harurile îmbelșugate pe care le revarsă Duhul Dumnezeiesc (Rom 5,5) asupra celor ce se roagă cu inima.


ESTE UN MOMENT DUR CEL PE CARE ÎL TRAVERSAȚI, NU ESTE UȘOR, FIȚI PRUDENȚI, FIȚI PRUDENȚI. NU O UITAȚI, VĂ CHEM LA CONVERTIRE, AVEȚI NEVOIE SĂ VĂ CONVERTIȚI.


Rugați-vă pentru frații voștri ce nu caută convertirea.


Demonii se găsesc pe Pământ ispitindu-vă continuu. Trebuie să luptați pentru a curăța gândul, mintea și să vă mențineți departe de rău.


PREGĂTIȚI TOT CE PUTEȚI PREGĂTI, CELELALTE VOR FI ÎNMULȚITE, DAR PREGĂTIȚI-L ACUM, ÎNAINTE DE A NU REUȘI SĂ DUCEȚI LA CAPĂT DIN LIPSĂ DE NECESAR.


Vă mențin în alertă. Ca Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, nu trebuie să vă îndoiți de protecția Oștirilor Cerești, care am fost trimise să păzim Poporul Lui Dumnezeu.


Regina și Mama Noastră vă iubește și Mantia Ei maternă vă acoperă constant.


NU VĂ TEMEȚI DE A FI ABANDONAȚI, SUNTEȚI PROTEJAȚI ȘI VEȚI FI PROTEJAȚI ÎN TOT MOMENTUL. NU DECĂDEȚI ÎN CREDINȚĂ.


Vă binecuvântez cu binecuvântarea pe care Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, o menține asupra copiilor Lui.


Sfântul Arhanghel Mihail


1- despre plantele medicinale, citiți…


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Sfântul Arhanghel Mihail, protector al Poporului Lui Dumnezeu, ne cheamă să ne decidem pentru convertire cu promptitudine și ne repetă pericolul în care ne găsim ca omenire, din cauza conflictului belic ce se dezvoltă în acest moment. Conflict ce generează la rândul lui, scumpirea de alimente și medicamente, ducând o parte din Poporul Lui Dumnezeu să accepte să fie pecetluit, în schimbul obținerii necesarului pentru a subzista.


Pentru cele de mai sus, sfântul Arhanghel Mihail ne insistă să nu pierdem Credința și ne amintește că Cerul ne-a dat indicații despre folosirea plantelor medicinale pentru a ne ajuta cu bolile și pestele și a fi pregătiți pentru când nu se găsesc medicamente.


Să primim Apelurile Cerului, să fim umili.


Binecuvântăm pe frații noștri.


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.