Luz de Maria, 27 Mai 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
27 MAI 2022

Poporul Meu iubit:


BINECUVÂNTAREA MEA SE MENȚINE CONSTANT ASUPRA VOASTRĂ.


În fiecare act și în fiecare faptă în favoarea binelui comun, binecuvântările Mele cresc asupra Poporului Meu în general.


MENȚINEȚI CREDINȚA, în mod personal trebuie să o faceți să înflorească constant pentru ca să se întărească și unitatea cu a Mea Casă să fie mai mare și mai fermă. Nu neglijați rugăciunea, spovada și a Mă primi vrednic pregătiți.


Biserica Mea este puternic încercată. Vă chem să nu pierdeți Credința, „Eu sunt Dumnezeul vostru” (Ex. 3,14)


Biserica Mea este încercată pentru ca să fie purificată și cel rău care s-a infiltrat, să fie aruncat departe.


Biserica Mea înfruntă durerea, doliul o va acoperi. Refugiați-vă în Mine și în Mama Mea în acest moment de suferință.


MENȚINEȚI PACEA, atât de deteriorată de creatura umană, atât de deformată și subapreciată. Veți descoperi minciuni mari cu care v-au saturat mintea de gânduri și judecăți contrare Iubirii și Adevărului.


Ca omenire ați fost conduși la o neliniște letală. În acest moment depindeți de tehnologie pentru a supraviețui economic și omenirea va face necesarul pentru a achiziționa ceea ce presupune indispensabil în viață.


Marile puteri detonează armele….Poporul Meu suferă până la saturație. Aceasta este favorizată de acele puteri ce servesc răului și doresc să Mă detroneze.


Trăiți în alertă din cauza bolii pielii de care deja vă anunțasem. Dar aceasta nu se termină aici, ci apare altă boală a pielii generată de știința rău angajată, care este Irodul actual.


Perseverați, copiii Mei, atenți la plantele curative pe care a Mea Casă vi le-a dat să le cunoașteți și v-a explicat folosirea lor. (*)


VĂ IUBESC, COPIII MEI, ȘI DORESC BINELE PENTRU FIECARE DINTRE VOI. De aceea vă chem să vă însemnați cu aghiazmă, la fel în căminele voastre trebuie să rămână tocurile ușilor și ferestrele pecetluite cu aghiazmă.


Pacea mondială se găsește în cel mai mare moment de tensiune. Fără a privi la cine, aliații răului vor provoca mari prăpăduri în omenire, cu prețul de grave dureri împotriva vieții. Diavolul disprețuiește viața, de aceea se dedică să acționeze împotriva vieții și în favoarea dezbinării.


Poporul Meu trebuie să meargă fără a permite noutățile pe care i le vor prezenta, pentru a vă distinge unii de alții, de vreme ce sunt capcane ale răului pentru a vă supune planurilor lui nefaste.


Copiii Mei trăiesc în tensiune și supărare constantă, ațâțați împotriva semenilor lor… Veți vedea cum fără motiv, creaturile umane vor omorî pe alții pentru satisfacție.


AȘA MERGE OMENIREA: AȚÂȚATĂ, FĂRĂ A ȘTI CAUZA. EU, DA, O ȘTIU: ESTE DIAVOLUL CE ACȚIONEAZĂ PENTRU A LUA POSESIE PROMPTĂ ÎN OMENIRE.


Luptați cu armele Iubirii Mele. Ceea ce nu este iubire, nu-Mi aparține.
Vă binecuvântez, Poporul Meu, vă binecuvântez. Vă iubesc.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

(*) plantele curative, recomandări ale Cerului…

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Domnul nostru, Isus Cristos, ne aduce Cuvântul Lui pentru ca, ca Poporul Lui, să fim alertați. În acest apel la sănătatea mintală spirituală, ne alertează cu suavitatea ce caracterizează pe un Tată iubitor.


Știm că tot ce se va întâmpla în prejudiciul acestei generații a fost atras de omul însuși.


Vă pot împărtăși, fraților, că Biserica, Trupul Mistic al Lui Cristos, se menține trăind în speranță, în timp ce, cine susține Biserica, se menține în apărare silențioasă a aceleiași.


Ca Popor al Lui Dumnezeu, să ne pregătim pentru apărarea Credinței și astfel, să ne întărim și să ne ajutăm unii pe alții.


Ceea ce este scris se îndeplinește, și ca Popor al Lui Dumnezeu, suntem chemați să cooperăm în această etapă atât de grea a Bisericii, Trupul Mistic al Lui Cristos. Fapta și acțiunea bună și fraternitatea vor face mai puțin apăsătoare întâlnirea cu îndeplinirea de tot ce suntem alertați.


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.