Luz de Maria, 2 Iunie 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
2 IUNIE 2022

Copiii Mei iubiți:


VĂ ACOPĂR CU IUBIREA DUHULUI MEU PENTRU A VĂ DOTA DE CÂT ESTE NECESAR CA SĂ POSEDE COPIII MEI PENTRU A LUCRA ÎN ÎMPĂRĂȚIA MEA.


Poporul Meu trece pe calea Pătimirii Mele.
Poporul Meu va purta Crucea Mea, da, Crucea Mea de glorie și maiestate.
Fără a se teme de Crucea Mea, copiii Mei o vor purta pentru a lăsa în ea tot ce este păcat.


Copiii Mei, este necesar ca să înțelegeți că omul ce trăiește din și pentru carne nu înțelege chestiunile duhului (Gal 5, 16,17 și 6,8) va înfăptui și acționa în carne, foarte departe de Voința Mea.


Copiii Mei trăiesc într-o convertire constantă, forțându-se, îndepărtându-se de tot ce este al lumii, rugând și oferind pentru convertirea fraților lor, aceia ce trăiesc în lumesc.


Poporul Meu, trăiți avansând, navigând și forțându-vă de mâna Preasfintei Mele Mame pentru ca Mama Mea să vă ridice când simțiți că nu mai puteți.


PREGĂTIȚI-VĂ SPIRITUAL ACUM!


Mânia fermentează în interiorul copiilor Mei și aceștia pierd judecata mintală înfruntându-se unii pe alții, asediați de diavol, care în acest moment avansează știindu-se învins de Preasfânta Mea Mamă.


IUBIȚII MEI, FOAMETEA AVANSEAZĂ FĂRĂ CA SĂ VĂ ALERTEZE. Lipsa a venit deja la unele țări și chiar așa, disprețuiți chemările Mele. Cu foametea, creatura umană se agită înaintea privării de ce e necesar și revoltele se dau din țară în țară ca o pestă.


Puternicii lumii vă vor oferi ajutor în schimbul de a forma parte din rândurile anticristului.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Orientul Mijlociu.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru frații voștri care suferă din cauza războiului.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă înaintea biciuirilor naturii.


Poporul Meu:


MENȚINEȚI CREDINȚA ÎN CREȘTERE CONTINUĂ ȘI FIȚI EXPERȚI ÎN IUBIRE. LEGEA MEA TREBUIE SĂ FIE ÎNSCRISĂ ÎN INIMĂ. (evr 8,10)


Rugați-vă, știind că Duhul Meu Sfânt frânge inimi împietrite, inimi de piatră impenetrabilă în care Iubirea Mea nu este cunoscută.


Poporul Meu, vă iubesc:


Mă doare pentru ceea ce se întâmplă și se va întâmpla cu mai multă forță…
Mă doare pentru suferința copiilor Mei, de aceea merg la unul câte unul ca un Cerșetor care în iubire găsește toată alinarea Lui.


Continuați încrezători în Iubirea Mea și Protecția Mea pentru fiecare dintre copiii Mei. Pentru Mine fiecare este o mare comoară.


MENȚINEȚI VIE SPERANȚA, NICIODATĂ NU VOI FI ÎNFRÂNT. „SUNT DOMNUL VOSTRU ȘI DUMNEZEUL VOSTRU” ȘI VOI SUNTEȚI COPIII MEI. VOR REUȘI SĂ VĂ ÎNFRÂNGĂ?


VĂ ASIGUR CUSTODIA MEA ȘI PERMANENTA MEA PROTECȚIE. VENIȚI LA MINE!


Binecuvântarea Mea este cu voi.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, ne reclamă pentru El. Înaintea lumii spune că suntem copiii Lui și ca ai Lui copii, să purtăm greutatea, durerea și suferința Crucii Lui, dar nu cu o cruce de înfrângere, ci cu Crucea de glorie și maiestate.


Să ne amintim că Rusaliile este una dintre solemnitățile cele mai importante în Biserică. Doresc să citez câteva cuvinte ale papei Benedict al XVI, din duminica de 27 mai 2012:


„Isus, după ce a înviat și a urcat la Cer, trimite Bisericii pe Duhul Lui pentru ca fiecare creștin să poată participa la însăși Viața Lui Divină și să se convertească în martorul Lui în lume.”


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.