Figyelmeztetés a Magyar Előadóknak

______________________________________________________________

Üdvözlets,

A két legjobb barátom arab és zsidó, én római katolikus vagyok, a vallás soha nem volt probléma köztem és közöttük, és úgy gondolom, hogy az emberek általában a szüleik vallását követik.

A Szentlélek beszélt angolul kommunikált velem, telepátián és belső lokuciókon keresztül. Kezdetben arra kért, hogy írjam meg a Figyelmeztető csomagot a közelgő Figyelmeztetésről és a Lelkiismeret megvilágításáról öt nyelven: angolul, portugálul, spanyolul, franciául és filippínóul. Ezeket a jelenségeket minden érvelő korú ember meg fogja tapasztalni, vallásától függetlenül. Biztosan meg fogod tapasztalni ezeket a jelenségeket, és a Szentlélek megkért, hogy közöljem veled.

MÁRIA 2021. március 3-i, ÉNOK prófétához intézett üzenetének néhány idevágó kivonatát követik. MÁRIA Krisztus anyja.

„Gyermekeim, ismét emlékeztetlek benneteket: készüljetek a Figyelmeztetés eljövetelére, mert közel van, sokkal közelebb, mint gondoljátok. Szívem szenved, amikor látom, hogy az emberiség hatalmas többsége nincs felkészülve; ez a nagyszerű esemény teljesen megváltoztatja azt a felfogást, amelyet sokan a spirituális életről alkotnak. Az emberiség az eksztázis állapotába kerül, amely földi időd tizenöt és húsz perce között tart, és amelyben meg fogod mutatni lelked állapotát mind Isten, mind testvéreid tekintetében.”

„Minden halandót elítélnek, csak az én kicsinyeim lesznek a kivételek, akik nem használják az észt; mindent megítélnek még a tétlen szavaid is. Milyen szomorúan látom, hogy sok lélek örökre el fog pusztulni bűnei súlyossága miatt. Ezért kérlek titeket, gyermekeim, hogy legyetek lelkileg felkészültek, hogy ki tudjátok állni ezt a próbát, amely megnyitja az örökkévalóság és Isten létezésének megértését és tudását.”

„Gyermekeim, már a sötétség idejében vagytok, ahol reggel és este imádkoznotok kell, mert a gonosz erői támadnak rátok. Ha ti, kicsinyeim, nem hárítjátok vissza ezeket a támadásokat, fennáll a veszélye annak, hogy ellenségem csapdáiba és csalásokba esek, aki lelkileg meggyengít benneteket, elválaszt Istentől, majd ellopja a lelketeket.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Magyar and tagged . Bookmark the permalink.