Waarskuwing aan Afrikaanssprekendes

______________________________________________________________

Groete,

My twee beste vriende is Arabiere en Jood, ek is Rooms-Katoliek, godsdiens was nog nooit ‘n kwessie tussen my en hulle nie, en ek glo mense volg gewoonlik die godsdiens van hul ouers.

Die Heilige Gees het met my gekommunikeer in gesproke Engels, deur middel van telepatie en interne lokusies. Hy het my aanvanklik gevra om die Waarskuwingspakket oor die komende Waarskuwing en Verligting van Gewete in vyf tale te skryf: Engels, Portugees, Spaans, Frans en Filippyns. Hierdie verskynsels sal deur elke persoon van redenerende ouderdom ervaar word, ongeag hul godsdiens. Jy sal sekerlik die verskynsels ervaar, en die Heilige Gees het my gevra om dit aan jou aan te kondig.

Hulle volg ‘n paar pertinente uittreksels van MARY se boodskap aan die profeet ENOCH op 3 Maart 2021. MARY is die moeder van Christus.

“My kinders, ek herinner julle weer: maak gereed vir die koms van die Waarskuwing, want dit is naby, baie nader as wat julle dink. My Hart ly deur te sien dat die oorgrote meerderheid van die mensdom nie voorbereid is nie; hierdie groot gebeurtenis sal die begrip wat baie het oor geestelike lewe totaal verander. Die mensdom sal ‘n toestand van ekstase betree wat tussen vyftien en twintig minute van jou aardse tyd sal duur, waarin jy die toestand van jou siel ten opsigte van beide God en jou broers gewys sal word.”

“Elke sterfling sal geoordeel word, net my kleintjies wat die gebruik van rede kortkom, sal die uitsondering wees; alles sal geoordeel word, selfs jou ledige woorde. Hoe hartseer voel ek om te sien dat baie siele vir ewig sal vergaan as gevolg van die erns van hul sondes. Daarom, my kinders, vra ek julle om geestelik voorbereid te wees, sodat julle hierdie toets kan deurstaan, wat julle begrip en kennis oor die bestaan ​​van die ewigheid en God sal oopmaak.”

“My kinders, julle is reeds in tye van duisternis, waar julle oggend en nag moet bid, want die magte van die bose val julle aan. As julle, my kleintjies, nie hierdie aanvalle afweer nie, loop julle die gevaar om in die strikke en misleidings van my teëstander te trap, wat julle geestelik sal verswak en julle van God sal skei, en dan julle siel sal steel.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.