Pènget marang wong Jawa

______________________________________________________________

Salam,

Kanca-kancaku loro yaiku Arab lan Yahudi, aku Katulik Roma, agama ora tau dadi masalah antarane aku lan dheweke, lan aku yakin wong umume ngetutake agamane wong tuwa.

Roh Suci wis komunikasi karo aku ing basa Inggris, liwat telepati lan lokus interior. Dheweke njaluk aku nulis Paket Pènget ing limang basa: Inggris, Portugis, Spanyol, Prancis lan Filipina. Pènget lan Iluminasi Nurani bakal dialami saben wong sing umur nalar ora preduli saka agamane. Sampeyan mesthi bakal ngalami fénoména, lan Roh Suci njaluk kula kanggo ngumumake marang sampeyan.

Dheweke ngetutake sawetara kutipan pesen MARY menyang Nabi ENOCH tanggal 3 Maret 2021. MARY minangka ibune Kristus.

“Anak-anakku, aku ngelingake maneh: nyiapake tekane Pènget, amarga wis cedhak, luwih cedhak tinimbang sing sampeyan pikirake. Atiku nandhang lara amarga ndeleng manawa mayoritas manungsa ora disiapake; acara gedhe iki babar blas bakal ngganti pangerten sing akeh duwe bab urip kasukman. Manungsa bakal lumebu ing kahanan ecstasy sing bakal ana ing antarane limalas nganti rong puluh menit wektu ing bumi, ing ngendi sampeyan bakal ditampilake kahanan jiwa sampeyan babagan Gusti Allah lan sedulur-sedulurmu.

“Saben manungsa bakal diadili, kajaba bocah cilik; kabeh bakal diadili, sanajan tembung-tembung sing ora ana gunane. Sedhih banget yen aku weruh akeh jiwa sing bakal sirna ing salawas-lawase amarga bobote dosane. Mula bocah-bocah “Bocah-bocah cilik. Aku ngajak kowe disiapake kanthi rohani, supaya kowe bisa nahan cobaan iki, sing bakal mbukak pangerten lan kawruh babagan anane kalanggengan lan Gusti Allah.”

“Anak-anakku, sampeyan wis ana ing wayah peteng, ing ngendi sampeyan kudu ndedonga esuk lan bengi, amarga pasukan ala nyerang sampeyan. Yen sampeyan, bocah-bocah cilik, ora ngusir serangan kasebut, sampeyan duwe risiko tiba ing jebakan lan ngapusi mungsuhku, sing bakal ngremehake sampeyan lan misahake sampeyan saka Gusti Allah, banjur nyolong nyawa sampeyan.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Basa Jawa and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.