Paralajmërim për Shqipfolësit

________________________________________________________________

Pershendetje,

Dy miqtë e mi më të mirë janë arabët dhe hebrenjtë, unë jam katolik, feja nuk ka qenë kurrë një problem mes meje dhe atyre, dhe besoj se njerëzit në përgjithësi ndjekin fenë e prindërve të tyre.

Fryma e Shenjtë ka komunikuar me mua në gjuhën angleze të folur, nëpërmjet telepatisë dhe lokucioneve të brendshme. Ai më kërkoi fillimisht të shkruaj Paketën Paralajmëruese për Paralajmërimin dhe Ndriçimin e Ndërgjegjes së ardhshme në pesë gjuhë: anglisht, portugalisht, spanjisht, frëngjisht dhe filipinase. Këto dukuri do t’i përjetojë çdo person i moshës arsyetuese pavarësisht nga feja e tij. Ju me siguri do t’i përjetoni fenomenet dhe Fryma e Shenjtë më kërkoi t’jua njoftoja ato.

Ata ndjekin disa fragmente përkatëse të mesazhit të MARIA-s drejtuar Profetit ENOCH më 3 mars 2021. MARY është nëna e Krishtit.

“Fëmijët e mi, ju kujtoj përsëri: përgatituni për ardhjen e Paralajmërimit, sepse është afër, shumë më afër se sa mendoni. Zemra ime vuan duke parë se shumica e madhe e njerëzimit nuk është e përgatitur; kjo ngjarje e madhe do të ndryshojë tërësisht kuptimin që shumë kanë për jetën shpirtërore. Njerëzimi do të hyjë në një gjendje ekstaze që do të zgjasë nga pesëmbëdhjetë deri në njëzet minuta të kohës suaj tokësore, në të cilën do t’ju tregohet gjendja e shpirtit tuaj në lidhje me Zotin dhe vëllezërit tuaj.”

“Çdo i vdekshëm do të gjykohet, vetëm të vegjlit e mi të cilëve u mungon përdorimi i arsyes do të jenë përjashtim; gjithçka do të gjykohet edhe fjalët e tua boshe. Sa i trishtuar ndihem kur shoh se shumë shpirtra do të humbasin përjetësisht për shkak të peshës së mëkateve të tyre. Prandaj, fëmijë të vegjël, po ju kërkoj të përgatiteni shpirtërisht, në mënyrë që të përballoni këtë sprovë, e cila do t’ju hapë kuptimin dhe njohuritë për ekzistencën e përjetësisë dhe të Zotit.”

“Fëmijët e mi, tashmë jeni në kohë errësirë, ku duhet të luteni mëngjes e natë, sepse forcat e së keqes po ju sulmojnë. Nëse ju të vegjëlit e mi nuk i zmbrapsni këto sulme, rrezikoni të bini në grackat dhe mashtrimet e kundërshtarit tim, i cili do t’ju dobësojë shpirtërisht dhe do t’ju ndajë nga Zoti dhe më pas do t’ju vjedhë shpirtin.”

________________________________________________________________

This entry was posted in Shqiptare and tagged . Bookmark the permalink.