Luz de Maria, 23 Iunie 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL,
LUZ DE MARIEI
23 IUNIE 2022

Popor iubit al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


PRIMIȚI BINECUVÂNTAREA PREASFINTELOR INIMI ȘI ÎNTĂRIREA PENTRU CEI CE DORESC SĂ LE ÎNTÂMPINE.


Mare parte din omenire se menține inertă înaintea chemărilor Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos. Aceste apeluri vor recupera valoare în memoria creaturilor umane când evenimentele ce au fost enumerat se arată unele după altele înaintea omenirii.


NEASCULTAREA OMENIRII ESTE ARMA DIAVOLULUI CU CARE REUȘEȘTE CA OMUL SĂ SE REVOLTE ÎMPOTRIVA PREASFINTEI TREIMI.


În aceste momente neascultarea va fi aproape totală. Omul nu dorește să se supună la nimic și proclamă liberul lui arbitru, ceea ce-l duce să se cufunde în vanitatea, mândria și liberalismul lui.


TREBUIE SĂ VĂ SPUN CĂ CINE NU SCHIMBĂ ÎNFĂPTUIREA ȘI ACȚIUNEA LUI FAȚĂ DE FRATERNITATE, VA FI PRADĂ A ÎNTUNERICULUI. Mândria, egoismul, impunerea și aroganța sunt tentacule minore cu care diavolul provoacă prea mult rău și Eu, ca Principe al Oștirilor Cerești, nu voi permite ca pe Poporul Regelui și Domnului Meu, Isus Cristos, să-l submineze.


DUHUL SFÂNT REVARSĂ DARURILE ȘI VIRTUȚILE LUI (I Cor 12,11) ÎN CEI UMILI PENTRU CA SĂ PREDICE CUVÂNTUL, NU ÎN CEI MÂNDRI PENTRU CA SĂ ÎNALȚE LIBERUL LOR ARBITRU.


Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, zilele de rugăciune pe care vi le-am solicitat, au ajuns ca tămâie prețioasă până la Tronul Patern. E de împărtășit că fiecare zi de rugăciune a fost total plăcută Lui Dumnezeu și ați reușit să atenuați într-o oarecare măsură marele cutremur pe care omenirea îl va suferi.


Fără a vă altera, e de menționat că evenimentele viitoare se vor da unul după altul, fără odihnă. Cutremurele vor fi de mai mare intensitate, provocând ca pământul să piardă starea lui compactă și se prăbușesc munții înalți.


Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, țara reprezentată de urs va avea o reacție neașteptată, ceea ce va duce lumea să rămână în incertitudine și pe unele țări să se precipite în reacție.


Când ascultați un zgomot necunoscut, nu ieșiți din casele voastre sau din locurile unde vă găsiți, nu ieșiți până nu primiți ordini de a vă mișca. Dacă apare o strălucire puternică și necunoscută, nu o priviți, dimpotrivă, mențineți capul spre sol și nu priviți până ce strălucirea nu dispare și nu vă mișcați din locul unde vă găsiți.


Alimentele înmagazinați-le în căminele voastre, fără a uita apa, strugurii binecuvântați, sacramentalele și necesarul pentru micul altar pe care într-un moment vi l-am cerut să-l pregătiți în casele voastre.


Atenție, iubit Popor al Lui Dumnezeu, atenție! Rămâneți atenți înaintea insistenței răului ce dorește să vă ducă să cădeți. Nu vă dați bătuți!
Vă apăr cu sabia Mea. Nu vă temeți.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Sfântul Arhanghel Mihail ne previne de cum să acționăm în momente cruciale, pe care noi, ca parte a omenirii, nu le-am trăit anterior, deci nu le cunoaștem și nici nu le recunoaștem. Să luăm foarte în vedere aceste avertizări ale Sfântului Mihail pentru binele nostru.


Când omenirea simte că are o răsuflare ușoară, va fi când este mai aproape de a înfrunta tot ce s-a anunțat.


Fraților, înaintea nevoii de a avea în căminul nostru un loc de reculegere, să ne amintim că Cerul ne-a indicat să avem un mic altar în casă, unde să putem pleca genunchii pentru a implora Milostivirea Divină.


Slujitorul util face ceea ce stăpânul lui îi poruncește, imediat. Slujitorul inutil spune: voi aștepta… Acea așteptare marchează marea diferență.


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.