Luz de Maria, 23 Jun 2022

________________________________________________________________

PERUTUSAN ST. MICHAEL THE ARCHANGEL

KEPADA LUZ DE MARIA

23 JUN 2022

Orang-orang yang dikasihi Raja dan Tuhan kita Yesus Kristus:

TERIMALAH DARI HATI YANG SUCI KEBERKATAN DAN KEBERKATAN BAGI MEREKA YANG INGIN MENERIMANYA.

Sebahagian besar umat manusia kekal tidak aktif dalam terang Panggilan Raja dan Tuhan Kita Yesus Kristus. Panggilan ini akan mendapat semula nilai dalam ingatan manusia apabila peristiwa yang telah disebutkan berlaku satu demi satu di hadapan manusia.

PENINGKATAN MANUSIA ADALAH SENJATA SYAITAN YANG DENGANNYA DIA BERJAYA MEMBUAT MANUSIA BANGKIT MENENTANG TRINITI YANG MAHA SUCI.

Pada masa ini, kemaksiatan akan menjadi hampir keseluruhan. Manusia tidak mahu tunduk kepada apa-apa dan menyatakan kehendak bebasnya, membawanya ke dalam kesombongan, kesombongan dan liberalismenya.

SAYA PERLU BERITAHU BAHAWA SESIAPA YANG TIDAK MENGUBAH KERJA DAN TINDAKAN MEREKA KE ARAH PERSAUDARAAN, AKAN TERJATUH MANGSA KEGELAPAN . Kesombongan, mementingkan diri sendiri, keangkuhan dan kelebihan adalah sesungut kecil yang dengannya Iblis menyebabkan kerosakan yang berlebihan dan saya, sebagai Putera Tentera Syurga, tidak akan membenarkan Rakyat Raja dan Tuhan Yesus Kristus dilemahkan.

ROH KUDUS MENCUCURKAN KURNIA DAN KEBAJIKANNYA (I KOR. 12:11) KEPADA ORANG YANG RENDAH HATI SUPAYA MEREKA MEMBERITAHU FIRMAN, BUKAN PADA ORANG YANG BANGGA AGAR MEREKA MENINGKATKAN KEHENDAK MEREKA.

Umat ​​Raja kita dan Tuhan Yesus Kristus, hari doa yang saya minta daripada kamu telah mencapai Takhta Bapa seperti kemenyan yang berharga. Saya mesti berkongsi dengan anda bahawa setiap hari doa telah benar-benar berkenan kepada Tuhan dan telah berjaya mengurangkan sedikit sebanyak gempa bumi besar yang akan dialami oleh manusia.

Tanpa ingin menyusahkan anda, saya mesti memberitahu anda bahawa peristiwa yang akan datang akan berlaku satu demi satu tanpa jeda. Gempa bumi akan menjadi lebih kuat, menyebabkan bumi kehilangan keadaan padatnya dan gunung tinggi runtuh.

Umat ​​Tuhan kita dan Raja Yesus Kristus, negara yang diwakili oleh beruang akan bertindak balas secara tidak dijangka, menyebabkan dunia kekal cemas, dan membuat beberapa negara bertindak balas dengan tergesa-gesa.

Apabila anda mendengar bunyi dentuman yang tidak diketahui , jangan tinggalkan rumah atau tempat anda berada; jangan pergi sehingga anda menerima arahan untuk berpindah. Jika cahaya yang kuat dan tidak diketahui muncul, jangan lihat; sebaliknya, letakkan kepala anda ke tanah dan jangan lihat sehingga cahaya itu hilang, dan jangan bergerak dari tempat anda berada.

Simpan makanan di dalam rumah anda, tanpa melupakan air, anggur yang diberkati, sakramen dan apa yang perlu untuk mezbah kecil yang pada masa tertentu anda diminta untuk menyediakan di rumah anda. (1)

Perhatian, Umat Allah yang dikasihi, perhatian. Tetap memperhatikan kegigihan kejahatan yang ingin membuat anda jatuh. Jangan mengalah!

Aku mempertahankan kamu dengan Pedang-Ku. Jangan takut.

St Michael the Archangel

SALAM MARY MAHA SUCI, HAMIL TANPA DOSA

SALAM MARY MAHA SUCI, HAMIL TANPA DOSA

SALAM MARY MAHA SUCI, HAMIL TANPA DOSA

(1) Petunjuk dari Syurga, muat turun di sini (pdf) …

[Lihat pautan:

https://www.revelacionesmarianas.com/libros/en/indications_from_heaven.pdf ]

ULASAN LUZ DE MARIA

Abang dan kakak:

St. Michael the Archangel memberi amaran kepada kita bagaimana untuk bertindak pada saat-saat genting, yang kita sebagai sebahagian daripada manusia belum pernah alami sebelum ini, bermakna kita tidak dapat mengenali atau mengenali mereka. Marilah kita mengambil kira amaran St. Michael ini untuk kebaikan kita.

Ia adalah apabila manusia merasakan bahawa ia mempunyai sedikit jeda, bahawa ia akan menghadapi apa yang telah diumumkan.

Saudara dan saudari, memandangkan keperluan untuk mempunyai tempat sembahyang di rumah kita, marilah kita ingat bahawa Syurga telah memberitahu untuk mempunyai mezbah kecil di dalam rumah, di mana kita boleh menekuk lutut untuk memohon Kerahiman Ilahi.

Hamba yang berguna melakukan apa yang diperintahkan oleh tuannya dengan segera. Hamba yang tidak menguntungkan berkata: “Saya akan menunggu”… Penantian itu membuat semua perbezaan.

Amin.

________________________________________________________________

This entry was posted in Melayu and tagged . Bookmark the permalink.