Petrus Romanus, 31. Mail 2022

_______________________________________________________________

* Märkus: teade saadetud 31. Jaanuaril 2022 ja kirjutatud 31. Mail 2022

WILLIAM : Ma ei tea, miks, aga ma tegin nii, nagu Jeesus palus.

Kell 4.35 palusin Jeesusel minuga rääkida. Valge Rist särab minu vasakul, sest mu tuba on otse minu ees, kus on Püha maa. Jeesus seisab minu ees valgesse riietatuna. Ta seisab eredas Valguses ja suunab mind kuulama. Jeesus ütleb:

MEIE ISSAND : „Tervitan sind, mu armas poeg, taevale kõige meelepärasem! See oli Minu jumalik tahe, et võtsite selle sõnumi vastu täna Õnnistatud Ema pühal. Mu laps, on väga oluline, et sa ütleksid Minu inimestele, et nad oleksid valmis, sest jumalik halastuse tegu tehakse sellest hetkest alates, kuna maailm on otsustanud jätta Minu armastuse ja halastuse kõrvale, võttes vastu pigem Saatana tahte kui Minu Püha Tahe, aga Minu Püha Halastus on saadaval sel tunnil, mis on väga tõsine. Mu lapsed, kuna te ei kuula Minu Armastussüda, saadan ma paljudele suurtele rahvastele karistuse , mis äratab unised hinged, kes on matnud end maailma asjadesse .

“See aasta, järgnev aasta, kogeb suuri kannatusi, sest Minu lapsed ei ole pöördunud Minu poole, kuigi Minu lapsed ei liikunud Minu poole – kuigi inimkond on saanud viimase kolme aasta jooksul kolm suurt karistust.”

” Euroopa on šokeeritud õhurünnakute tõttu, mida kogevad paljud põhjapoolsed riigid, kes soovivad tungivalt NATO – ga ühineda Euroopa Rahvaste Liidu nimel , et kaitsta Euroopat.”

„Mu lapsed, miks te lubate oma lastel kannatada, kui olete läbi elanud Teise maailmasõja? Kas olete unustanud, mida see läbib? Mu lapsed, miks te unustate Mind, kes olen teile seitsekümmend aastat erilisi armu ja rahu andnud? Kas ma palun meie lastelt palju? Ma palun, et te üksteist armastaksite ja teeksite oma kaasinimeste heaks häid tegusid. Mida ma pean tegema, mu lapsed? Kõik, mida ma palun, on see, et te palvetaksite Püha Roosipärja ja Jumaliku Halastuse kapslit , et paluksite Minult andestust teie patuse elu eest – ja armastage üksteist.

Itaalia , minu valitud rass üle kahe tuhande aasta, on end maha müünud ​​– täpselt nagu see, kes mind risti lõi. Kui palju pühakuid olen teie rahvas kasvatanud? Vatikani hävitab Antikristus , sest ta vihkab Päästemärki . Pidage meeles, mu lapsed, te elate lõpupäevadel, kus saatan hävitab maailma, aga mina päästan maailma ja puhastan selle ning lõpuks eemaldatakse Antikristus ja maailm muudetakse.

„ Lähis-Ida peab valmistuma Euroopasse tungima ja Euroopa usule kohutavat hävingut tekitama – palvetage, mu armsad lapsed. Paljud kohad Maal läbivad suure puhastuse.

” Hiina on teine ​​​​suur riik, mis põhjustab palju valu ja kannatusi. Taiwanis puhkeb varsti sõda , seejärel võtab võimu üle Hiina, millesse sekkub ka USA . Hiina vallutab paljusid riike, kuid seda hoiab tagasi India , sest Hiina liigub kiiresti USA California ranniku poole, mille üle ujutavad Venemaa ja Hiina sõjaväelased .

” Indoneesias kannatab maailm vulkaanide rõnga tõttu ja see mõjutab maailma kliimat . Paljud riigid, kes – Vaikse ookeani lõunaosa saartelt – saavad kannatada, sest mered tõusevad – ja hiinlased tungivad sisse.

„Paljud, paljud rahvad kogevad palju karistusi ja kui inimkond on oma elus näinud hävingut, mille nad on toonud, langevad nad põlvili, paludes Minult abi ja lohutust. Siis aeg peatub ja kuulsusrikas Valge Rist laskub maailmale, et äratada inimkond. Maailm saab suure hoiatuse ja kolm pimeduse päeva saadetakse ning need, kes on suures pimeduses ega otsi oma pattude andeksandmist, lähevad sel hetkel põrgusse . Niisiis, ma hoiatan, ärge lubage endal pattu jääda.

„Maailm kannatab suurtes kannatustes, sest inimkond on Mind unustanud. Seetõttu palun ma igal üle seitsmeaastasel hingel pöörduda Minu poole nüüd, kuni teil on veel aega Minu jumalikus halastuses. Ma palun teid, armsad lapsed, mõelge väga hoolikalt sellele, mida teete. Palvetage, palvetage, palvetage ja minge usutunnistusele , saades armulaua sakramenti ja saatke mind seal, kus saate, kõige aupaklikumalt, sest aeg hakkab otsa saama.

„Ma palun oma lastel palvetada minu viimase eestkostja eest Püha Ema Kiriku eest, sest vikaar, kes on Püha Ema Kiriku vikaar, paavst Benedictus – ta on Maalt lahkumas. Ärge unustage palvetada viimase vikaari eest, kellest saab paavst Peeter II, ja ärge unustage palvetada Franciscuse eest , et ta päästetaks.

„Ma tean, mu poeg, antud Sõnum sarnaneb paljuski minevikuga, kuid see on väga tõsine ja Minu lapsed peavad tegutsema nüüd. Täna, oma Püha Ema pühal, annan ma igale hingele, kes järgib minu tänast õpetust, seeraviingli , kes kaitseb neid ja on nendega kuni tagasitulekuni.

“Mu lapsed, ma armastan teid tohutult ja õnnistan teid ja oma kõige pühamat ema, kes teid armastab, saadab teile õnnistuse koos Suure Ingliga, mille te täna saate – ja teie, mu kallis mu püha südame poeg, saate täna vastu mitu suurt inglit: Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Eesti and tagged . Bookmark the permalink.