Petrus Romanus, 16. Juli 2022

________________________________________________________________

BUDSKAB GIVET AF VORES DAME TIL WILLIAM COSTELLIA

16. JULI 2022

WILLIAM: Klokken er omkring 16.00. Sankt Michael står foran mig, og han siger, at han skal vente i bøn på himlens dronning.

Det hvide kors fremstår meget lyst på de hellige grunde. Det Hellige Kors ser ud til at være meget lyst og går op og ned, da det ikke er langt fra hvor jeg befinder mig. Omkring mig er omkring 20.000 ærkeengle klædt i hvidt, fra Sankt Michaels Kor. Området omkring mig op til himlen, lyser op.

Vores velsignede mor kommer ned i et strømmende hvidt lys og står omkring 15 fod fra jorden – omkring 5 fod fra mig. Vor Frue bøjer sig over mig og kysser mit hoved – Vor Frue af Karmelbjerget. Vores Hellige Moder er meget smuk og smiler, da hun hilser på mig og siger:

VORES FRU“Jeg hilser dig, Min elskede søn af forkærlighed, William, elsket af Mig, din Himmelske Moder, og jeg velsigner dig, Min dyrebare søn, fremtidige stedfortræder for Min Hellige Søn Jesus og Hans Hellige Kirke på Jorden. Min hellige søn, som venter på, at Jesus skal befri ham fra de lænker, der holder ham i ondskabens fængsel. Vær i fred, for denne fængsling af Min kære søn vil være forbi meget snart, fordi alt det, de har lagt på dig, hvilket er ulovligt og syndigt, vil blive væltet meget snart, og de med ond natur og intentioner vil se, hvad det betyder at bruge systemet til at vende sjæle mod det gode. Frygt ikke, min søn.”

Australien vil modtage mange refselser mod landet og dets folk, og de vil indse, hvad de har forårsaget mod Min søn, og få menneskeheden til at tænke grundigt over, hvorfor de har forårsaget så meget lidelse på dig. Der vil være flere ødelæggende oversvømmelser, og Sydney vil blive ødelagt, fordi landet vil dele sig og bringe de store monumenter til grunde. Byen vil kollapse, og Havnebroen vil kollapse med Operahuset , og mange mennesker skal omkomme, og myndighederne vil komme til at tro og forstå, hvad de har gjort mod dig.”

“Du skal stige til stor højde, fordi menneskeheden da vil tro på Min guddommelige søn Jesu ord og de ord, som jeg har leveret til dig i 40 år, og advare menneskeheden, fordi folket i Australien havde nægtet at tro på de guddommelige budskaber givet til dem. Tro mig, min hellige søn, folket i dette land vil se, hvad de har gjort mod dig, min hellige ægtefælle i endetiden.”

“Når himlen bliver udsat for et lys, der vil skinne, meget klart, vil det være en handling forårsaget af refleksionen fra en asteroide, som vil komme meget tæt på atmosfæren. Denne sten vil være årsag til meget forstyrrelse i atmosfæren, da asteroiden vil være meget stor, og hvis den ville ramme Jorden, ville den forårsage udslettelse af Jorden. Beskyt dine øjne fra Lyset og bliv, hvor du er, og bed.”

“Mine børn, I accepterer stadig ikke de advarsler, som Vi fra Himlen har sendt jer.”

Spanien vil blive straffet meget snart, da landene fra Mellemøsten vil angribe det og bringe frygt over nationerne.”

“Også Frankrig vil blive påvirket, hvilket forårsager nationens uro, da det vil bringe muslimerne til at rejse sig og bringe splittelse i nationerne.”

“Mine børn falder i søvn uden at indse, at Rusland, Bjørnen, er ved at vågne og vil flyde over de nordlige lande i Europa og bringe krig mod nationerne Sverige, Danmark, Norge og Østtyskland meget, meget snart. De opfører sig, som om intet sker, men angrebet på Ukraine er selve åbningen af ​​Den Store Krig. Det begyndte i 2014. Vågn op, mine børn, mens verden forbereder sig på den tredje verdenskrig.”

England, et land, der tror, ​​at det ikke vil blive rørt, vil blive overrasket, fordi en meget sørgelig og trist begivenhed vil finde sted meget snart med kongehuset . Bed, mine børn.”

” Kina forbereder sig på at angribe Taiwan, som vil gøre en klar måde, for USA, vil komme for at forsvare nationen, men det vil bringe stor splittelse for USA. Bed, mine børn, fordi menneskeheden fremsætter mange krav.”

“Bed, Mine børn, for Sydamerika og de mindre nationer mellem Syd- og Nordamerika, for store bølger kommer for at dele de små nationer, Cuba, Jamaica, Haiti, Den Dominikanske Republik, Puerto Rico og Jomfruøerne. Sydamerika vil falde fra hinanden og bringe kommunismen over nogle af nationerne, men det vil splitte folket og bringe stor splittelse – og manglen på mad vil også bringe stor splittelse – over folket. Bed børn, bed, for det vil kun være meget bøn, der vil ændre den måde, tingene går på.”

“Bed for pave Benedikt, fordi han prøver, da hans alder er et tegn på, at hans tid er meget nær. Vatikanet vil gå i store flammer, og fjenden vil placere kommunismens flag på basilikaen for at vise verden, at kommunismen har vundet.”

Vulkaner vil bryde ud overalt og forårsage en stor forstyrrelse i verden.”

Japan , hør mig nu: Et kæmpe jordskælv vil dele øerne. Jeg søger bøn fra mange mennesker, fordi det kun vil være bøn, der vil ændre vores børns hjerter.”

“Lyt til mine ord, mine elskede børn, for krigen er kommet, og snart vil en magthaver blive dræbt , hvilket vil frembringe store lidelser for verden.”

“Jeg kommer snart igen, da jeg ønsker at tale med vores børn, da tiderne er meget alvorlige. Jeg elsker jer, søde børn, og jeg giver jer en engel fra Ærkeenglenes Kor. Bed, mine børn og frygt ikke. Bær det brune skulderblad – det er et tegn på beskyttelse af dine sjæle. Jeg velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

“Jeg velsigner dig, min hellige søn: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

“Frygt ikke, for hjælpen er på vej, meget snart, og dit arbejde vil fortsætte, for det er dig, som Vi i Himlen har valgt. Jeg velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

“Jeg elsker dig, mit søde barn William.”

________________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.