Petrus Romanus, 16 Juli 2022

____________________________________________________________

MEDDELANDE SOM GÄTTS AV VÅR LAM TILL WILLIAM COSTELLIA

16 JULI 2022

WILLIAM: Klockan är ungefär 16.00. Sankt Mikael står framför mig och han säger att han ska vänta i bön på himmelens drottning.

Det vita korset ser mycket ljust ut på de heliga grunderna. Det heliga korset verkar vara väldigt ljust och går upp och ner, eftersom det inte är långt från där jag befinner mig. Runt mig finns cirka 20 000 ärkeänglar klädda i vitt, från Sankt Mikaelskör. Området runt mig upp till himlen, lyser upp.

Vår välsignade mor kommer ner i ett flödande vitt ljus och står cirka 15 fot från marken – cirka 5 fot från mig. Our Lady böjer sig över mig och kysser mitt huvud – Our Lady of Mount Carmel. Vår heliga mor är väldigt vacker och ler när hon hälsar på mig och säger:

VÅR FRU“Jag hälsar dig, Min älskade son av förkärlek, William, älskad av Mig, din Himmelska Moder och jag välsignar dig, Min dyrbara son, framtida Vicar för Min Helige Son Jesus och Hans Heliga Kyrka på Jorden. Min helige son, som väntar på att Jesus ska befria honom från bojorna som håller honom i ondskans fängelse. Var i fred, för detta fängslande av Min kära son kommer att vara över mycket snart, eftersom allt som de har lagt på dig, vilket är olagligt och syndigt, kommer att störtas mycket snart och de av ond natur och avsikter kommer att se vad det betyder att använda systemet för att vända själar mot det goda. Var inte rädd, min son.”

Australien kommer att få många straff mot landet och dess folk och de kommer att inse vad de har orsakat mot Min son, vilket får mänskligheten att noggrant fundera över varför de har orsakat dig så mycket lidande. Det kommer att bli fler förödande översvämningar och Sydney kommer att förstöras, eftersom landet kommer att delas och föra de stora monumenten i ruiner. Staden kommer att kollapsa och Hamnbron kommer att kollapsa med Operahuset och många människor kommer att gå under och myndigheterna kommer att tro och förstå vad de har gjort mot dig.”

“Du kommer att stiga till stor höjd eftersom mänskligheten då kommer att tro på Min gudomliga Son Jesu ord och de ord som jag har levererat till dig i 40 år, och varnar mänskligheten, eftersom folket i Australien hade vägrat att tro på de gudomliga budskapen som gavs till dem. Tro mig, min helige son, folket i detta land kommer att se vad de har gjort mot dig, min heliga make av yttersta tiderna.”

“När himlen utsätts för ett ljus som kommer att lysa, väldigt starkt, kommer det att vara en åtgärd som orsakas av reflektionen från en asteroid, som kommer mycket nära atmosfären. Denna sten kommer att vara orsaken till mycket störning i atmosfären, eftersom asteroiden kommer att vara mycket stor och om den skulle träffa jorden skulle den orsaka jordens förintelse. Skydda dina ögon från Ljuset och stanna där du är och be.”

“Mina barn, ni accepterar fortfarande inte varningarna som vi från himlen har skickat till er.”

” Spanien kommer att straffas mycket snart, eftersom länderna från Mellanöstern kommer att attackera det och skapa rädsla över nationerna.”

“Också Frankrike kommer att påverkas, vilket orsakar nationens oro, eftersom det kommer att få muslimerna att resa sig och skapa splittring i nationerna.”

“Mina barn somnar utan att inse att Ryssland, Björnen, håller på att vakna och kommer att strömma över Europas norra länder och föra krig mot nationerna Sverige, Danmark, Norge och Östtyskland, mycket, mycket snart. De agerar som om ingenting händer, men attacken mot Ukraina är själva inledningen av det stora kriget. Det började 2014. Vakna upp, mina barn, när världen förbereder sig för tredje världskriget.”

” England, ett land som tror att det inte kommer att beröras, kommer att bli förvånat, eftersom en mycket sorglig och sorglig händelse kommer att inträffa, mycket snart, med kungahuset . Be, mina barn.”

” Kina förbereder sig för att attackera Taiwan, vilket kommer att göra en tydlig väg, för USA. Kommer att försvara nationen, men det kommer att medföra stor splittring för USA. ” Be, Mina barn, för mänskligheten kommer med många anspråk.”

“Be, Mina barn, för Sydamerika och de mindre nationerna mellan Syd- och Nordamerika, för stora vågor kommer för att dela de små nationerna, Kuba, Jamaica, Haiti, Dominikanska republiken, Puerto Rico och Jungfruöarna. Sydamerika kommer att falla sönder och föra kommunismen över några av nationerna, men det kommer att splittra folket och skapa stor splittring – och bristen på mat kommer också att medföra stor splittring – över folket. Be barn, be, för det kommer bara att vara mycket bön som kommer att förändra hur det går.”

“Be för påven Benedictus , för han försöker, eftersom hans ålder är ett tecken på att hans tid är mycket nära. Vatikanen kommer att gå upp i stora lågor och fienden kommer att placera kommunismens flagga på basilikan för att visa världen att kommunismen har vunnit.”

Vulkaner kommer att få ett utbrott överallt och orsaka en stor störning i världen.”

” Japan, hör mig nu: En enorm jordbävning kommer att dela öarna. Jag söker bön från många människor, för det kommer bara att vara bön som kommer att förändra våra barns hjärtan.”

“Taakt på mina ord, mina älskade barn, för kriget har kommit och snart kommer en makthavare att dödas, vilket kommer att frambringa stort lidande för världen.”

“Jag kommer snart igen, eftersom jag vill prata med våra barn, eftersom tiderna är mycket allvarliga. Jag älskar er, söta barn och jag ger er en ängel från ärkeänglarnas kör. Be, Mina barn och frukta inte. Bär Brown Scapular – det är ett tecken på skydd för dina själar. Jag välsignar dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Jag välsignar dig, min helige son: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Var inte rädd, för hjälp är på väg, mycket snart och ditt arbete kommer att fortsätta, för du är den, Vi från Himlen, har valt. Jag välsignar dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Jag älskar dig, mitt söta barn William.”

____________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.