Luz de Maria, 15 August 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL,
LUZ DE MARIEI
15 AUGUST 2022

Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


CA PRINCIPE AL OȘTIRILOR CEREȘTI ȘI APĂRĂTOR AL TRUPULUI MISTIC AL LUI CRISTOS, VĂ ADUC ACEST CUVÂNT ADEVĂRAT ȘI EXACT.


Acest popor este binecuvântat posedând pe atât de excelentă Regină ca Mamă dăruită și primită la piciorul Crucii. (In 19,26)


BISERICA PE PĂMÂNT CELEBREAZĂ ACEASTĂ SĂRBĂTOARE A ÎNĂLȚĂRII REGINEI ȘI MAMEI NOASTRE CU REVERENȚĂ ȘI IUBIRE. ÎN CER SE ASCULTĂ PRETUTINDENI AVE MARIA CA SEMN AL IUBIRII PE CARE ÎL MERITĂ CINE ESTE REGINA ȘI MAMA CERULUI ȘI PĂMÂNTULUI.


Este Mama Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, și Regina și Mama omenirii, Cea care este Tabernacolul Fiului Ei pe Pământ și Fertilitate Sfântă. ESTE PLAN DIVIN CEL CARE DECRETĂ CĂ TRUPUL SFÂNT AL MAMEI CUVÂNTULUI A FOST RIDICAT LA CER ÎN MÂINI DE ÎNGERI, PENTRU CA PĂMÂNTESCUL SĂ NU-L ATINGĂ NICI ÎN ULTIMUL MOMENT AL VIEȚII SALE PĂMÂNTEȘTI.


Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


Acea dăruire de iubire, acel „da” constant Voinței Divine a Tatălui este ceea ce trebuie să posede creaturile umane, sufletele copile ale Acestei Mame Preasfinte și ca Ea, să strălucească ca razele soarelui, emanând lumină spre frații lor, eradicând întunericul ce avansează asupra omenirii, apropiindu-se răul ce anticipează venirea anticristului; și cu acea venire, priviți lupta în toate aspectele vieții creaturii umane. Luptă în principal spirituală, deși cei mai necredincioși o dezmint. (Ef 6,12)


CA TRIMIS AL PREASFINTEI TREIMI AFIRM CĂ ACEST RĂZBOI ESTE SPIRITUAL, DEȘI ÎL COSTUMEAZĂ CU DIFERITE ȚINUTE.


Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, răul nu supraviețuiește înaintea luminii, de aceea, apropiindu-se punctul algid al Marii Purificări, lupta este între bine și rău, lumina contra întunericului. Este Lumina Divină cea care se împrăștie asupra creaturilor umane ca Soarele Divin ce luminează toată Creația. Este acea Lumină ce triumfă mereu, deși omenirea nevrednică trebuie să se purifice pe ea însăși înainte de a veni la deplinătatea Luminii Dumnezeiești.


OMENIRE, DISCERNĂMÂNT ÎNAINTEA CELOR CARE FLAGELEAZĂ PE FRAȚII VOȘTRI! Nu fiți indiferenți înaintea durerii aproapelui. Puterea pe care răul a dat-o unor puternici dăruiți încă de odinioară tentaculelor lui rele, sfâșie Trupul Mistic, ducându-l să sufere trădarea unor membrii slabi ai Trupului Mistic al Domnului și Regelui Nostru, Isus Cristos, și ducându-l să aibă noi martiri solitari, dar nu abandonați de Cristos, Capul Trupului Mistic.


Câte instrumente fidele va poseda Biserica în momentul crucial al purificării?
Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, copii ai Reginei și Mamei Noastre, vor sări înaintea privirii omenirii doi lideri masoni care, având plănuit acest moment pe care-l trăiește omenirea, nu vor avea liniște până nu vor reuși să implice mai multe și mai multe țări în acest război.


Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru America Latină, armele sosesc, popoarele se ațâță.


Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, continuați înaintea uimirii puterii naturii.


Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, pământul continuă crescând cutremuratul lui și omenirea suferă.


Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, monumentul libertății cade în mare.


COPII AI LUI DUMNEZEU, VĂ CONVOC SĂ VĂ EXAMINAȚI INTERIOR.


Trebuie să fiți fraterni, trebuie nu numai să vă respectați în diferențe, dar să fiți umili pentru a vă ierta zi de zi. Slăbiciunile trebuie să fie recunoscute de fiecare într-o profundă muncă interioară și cerând Ajutorul Divin, vă va veni să biruiți, dacă posedă umilință creatura.


Rugați-vă, rugați-vă, primiți Alimentul Euharistic și cu umilință pătrundeți în ceea ce trebuie să fie pentru voi fraternitatea.


Sunteți coloana în marș, copii ai Lui Dumnezeu, coloana care nu se oprește, dar se întărește pentru a continua fără a decădea.
POPORUL REGINEI ȘI MAMEI NOASTRE NU TREBUIE SĂ SE TEAMĂ DE CEEA CE ESTE ANUNȚAT, NICI DE AVANSAREA ÎNDEPLINIRII PROFEȚIILOR, dar trebuie să se teamă de a ofensa Preasfânta Treime, trebuie să se teamă de a cădea în neascultare față de Legea Lui Dumnezeu, trebuie să se teamă de rivalități și trebuie să se teamă de a-l ofensa pe fratele.


TREZIȚI-VĂ, NU DORMIȚI! Ofensele cresc pe măsură ce crește lipsa de caritate față de aproapele și înaintea avansării răului.


TREZIȚI-VĂ DIN LETARGIA ÎN CARE TRĂIȚI! Răul profită de cei care dorm pentru a vă lua și a provoca discordie în Poporul Lui Dumnezeu. Rămâneți atenți la alianțele țărilor, aceasta este o alertă pentru omenire.


Iubiți copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, nu așteptați ca Cerul să vă reveleze detalii despre ceea ce vă permite să cunoașteți pentru ca să vă pregătiți, deoarece omenirea ar cădea în haos înainte de a veni îndeplinirea profețiilor. Semnele și semnalele vă marchează trecerea a ceea ce s-a anunțat.


PREGĂTIȚI-VĂ, CONVERTIȚI-VĂ ȘI MENȚINEȚI-VĂ ÎN ALERTĂ! SUNTEȚI COPIII LUI DUMNEZEU ȘI LEGIUNILE MELE VĂ PROTEJEAZĂ, NU DISPERAȚI.


Colectați precum furnicile aliment pentru iarnă, așa voi colectați pentru iarnă. Cine nu are pentru a înmagazina, să mărească credința lui și Legiunile Mele vă vor asigura prin Ordin Divin.


Popor al Preasfintelor Inimi, nu vă temeți și mențineți-vă fermi în Credință. Legiunile Mele vă protejează. Primiți Binecuvântarea Mea.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


În Cartea Proverbelor, în capitolul 30, versetele de la 2 la 5, găsesc ceea ce este Cuvântul Lui Dumnezeu pentru noi:


Într-adevăr, eu sunt cel mai prost dintre oameni şi nu am priceperea unui om.
Nu am învăţat înţelepciunea şi nu cunosc ştiinţa celor sfinte.
Cine a urcat la ceruri şi cine a coborât? Cine a adunat vântul în palmele sale şi cine a strâns apele în mantia lui? Cine a hotărât toate marginile pământului? Care este numele lui şi care este numele fiului său? Tu o ştii?
Orice cuvânt al lui Dumnezeu este încercat; el este scut pentru cei care-şi caută refugiu în el.


Sfântul Arhanghel Mihail ne vorbește cu iubire și ne transmite evenimente tainice cu privire la ridicarea Preasfintei Fecioare Maria în Trup și Suflet la Cer. Apoi ne cheamă să privim realitatea cruzimii umane și ne indică cum să fim copii ai Lui Dumnezeu și îndeplinind ceea ce ni se cere, putem ajunge să fim reflexii ale Iubirii Divine, ale carității, ale iertării și a atâtor atribute Divine pe care le ignorăm și așa ajungem să fim lumină pentru frații noștri.


Trăim momente puternice și ni se vorbește puternic pentru că știm că Dumnezeu este iubire, dar acum acea Iubire Divină cere răsplata creaturii umane pentru a o proteja. Există milostivirea și eu cred pe deplin în Milostivirea Divină, dar de asemenea în îndatoririle creaturii umane.


Sfântul Mihail ne dă cuvinte pentru a le aprofunda, de exemplu, ne vorbește despre coloana în marș și, dacă ne dispunem în interesele personale ca Popor al Lui Dumnezeu, devenim slabi. Ne vorbește de iarnă și ne cheamă în diverse mesaje încă de ani în urmă, să fim pregătiți pentru vremuri de iarnă.


Fraților, ne cheamă în mod repetat să ne examinăm interior pentru ca să ne întărim în spirit. Războiul nu este ceea ce pare, fraților, ca Popor al Lui Dumnezeu războiul este spiritual încă de la începutul lui și până la sfârșitul lui și va continua fiind spiritual.


Să dăm atenție la aceasta: anticristul voiește captura lui de suflete, nu de arme, dar de suflete. Anticristul va fi învins și la final Inima Neprihănită a Mamei noastre va triumfa.


Să dăm atenție, fraților, ne cheamă la convertire: convertire!


Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.