Luz de Maria, 15 Ogos 2022

________________________________________________________________

PERUTUSAN SAINT MICHAEL THE ARCHANGEL KEPADA LUZ DE MARIA

15 OGOS 2022

[Lihat tapak web: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm ]

Umat ​​Raja dan Tuhan Kita Yesus Kristus:

SEBAGAI PUTERA RUMAH SYURGA DAN PEMBELA BADAN MISTIK KRISTUS, AKU MEMBAWAKAN PERKATAAN YANG BENAR DAN TERTENTU INI.

Umat ​​ini diberkati kerana telah meninggikan seorang Ratu, diberikan dan diterima sebagai Ibu di kaki Salib. (Yoh. 19:26).

GEREJA DI BUMI MENYAMBUT PERAYAAN ANDAIAN RATU DAN IBU KITA DENGAN HORMAT DAN KASIH SAYANG. DI SYURGA BAYI MARIA DIPERDENGAR DI MANA-MANA ​​SEBAGAI TANDA KASIH SAYANG YANG LAYAK DIA YANG MERUPAKAN RATU DAN IBU SYURGA DAN BUMI.

Dia adalah Ibu Raja dan Tuhan kita Yesus Kristus dan Ratu dan Bunda umat manusia, dia yang adalah Tabernakel Putera-Nya di bumi dan Kesuburan Suci. REKA BENTUK ILAHI MENETAPKAN BAHAWA BADAN SUCI IBU FIRMAN HENDAKLAH DIANGGAP KE SYURGA DI TANGAN PARA MALAIKAT, AGAR BENDA BUMI TIDAK MENYENTUHNYA, WALAUPUN PADA SAAT AKHIR HIDUPNYA DI BUMI.

Umat ​​Raja dan Tuhan Kita Yesus Kristus:

Penyerahan penuh kasih ini, “ya” yang berterusan kepada Kehendak Bapa inilah yang harus dimiliki oleh makhluk manusia sebagai jiwa berbakti kepada Bunda Yang Maha Suci ini, bersinar seperti Dia seperti sinar matahari, memancarkan cahaya ke arah saudara-saudara mereka, menghapuskan kegelapan yang sedang memajukan umat manusia ketika kejahatan mendekat, menjangkakan kedatangan Dajjal. Dan dengan kedatangan itu anda akan melihat konflik dalam semua aspek kehidupan manusia: perjuangan yang terutama bersifat rohani, walaupun mereka yang paling tidak percaya menafikannya. (Ef. 6.12)

SEBAGAI DUTA TRINITI YANG MAHA SUCI SAYA MENGESAHKAN BAHAWA PERANG INI ADALAH ROHANI, WALAUPUN MEREKA MENYOKONGNYA DENGAN PERSEBAHAN YANG BERBEZA.

Umat ​​Raja kita dan Tuhan Yesus Kristus, kejahatan tidak dapat bertahan apabila berhadapan dengan cahaya, itulah sebabnya, ketika kita mendekati kemuncak Pemurnian Agung, perjuangan adalah antara yang baik dan yang jahat, cahaya melawan kegelapan. Ia adalah Cahaya Ilahi yang menyebar ke atas manusia ketika Matahari Ilahi menerangi semua Penciptaan. Ini adalah cahaya yang sentiasa menang, walaupun manusia yang tidak layak mesti menyucikan dirinya sebelum ia mencapai kepenuhan Cahaya Ilahi.

BIJAKLAH, KEMANUSIAAN, BERHADAPAN DENGAN MEREKA YANG MENURUT SAUDARA-SAUDARAMU! Jangan acuh tak acuh dengan kesakitan jiran anda. Kuasa yang jahat telah berikan kepada beberapa orang berkuasa yang telah lama menyerah kepada sesungut jahatnya, sedang mengoyakkan Tubuh Mistik, menyebabkannya menderita pengkhianatan beberapa anggota Badan Mistik Raja dan Tuhan Kita Yesus Kristus yang lemah dan menyebabkan ia mempunyai martir bersendirian baru, tetapi yang tidak ditinggalkan oleh Kristus, Ketua Badan Mistik.

Berapa banyak alat setia yang akan dimiliki oleh Gereja pada saat pemurnian yang penting?

Rakyat Raja Kita dan Tuhan Yesus Kristus, anak-anak Ratu dan Ibu Kita: setelah merancang kali ini bahawa manusia sedang mengalami, pemimpin Masonik tidak akan berehat sehingga mereka berjaya melibatkan lebih banyak negara dalam perang ini; mereka akan melompat keluar di hadapan mata manusia.

Berdoalah, Umat Tuhan, berdoalah untuk Amerika Latin : senjata akan datang, rakyat akan terbakar.

Berdoalah, Umat Tuhan, berdoalah: kamu akan terus takjub dengan kuasa alam .

Berdoalah, Umat Tuhan, berdoalah: goncangan bumi akan terus meningkat dan umat manusia akan menderita.

Berdoalah, Umat Tuhan, berdoalah: tugu kemerdekaan akan jatuh ke dalam laut.

ANAK-ANAK ALLAH, SAYA MENYERU ANDA SEMASA DIRI SENDIRI.

Anda mesti persaudaraan – anda bukan sahaja mesti menghormati perbezaan antara satu sama lain, tetapi merendah diri untuk saling memaafkan hari demi hari. Setiap orang mesti mengenali kelemahan mereka melalui kerja dalaman yang mendalam, dan dengan meminta Bantuan Ilahi anda akan mengatasinya jika makhluk itu memiliki kerendahan hati.

Berdoalah, berdoalah, terimalah Makanan Ekaristi dan dengan rendah hati masuklah ke dalam persaudaraan yang sepatutnya bagi anda.

Anda adalah lajur perarakan , anak-anak Tuhan – lajur yang tidak berhenti, tetapi menguatkan dirinya untuk meneruskan tanpa goyah.

RAKYAT RATU DAN IBU KITA JANGAN TAKUT APA YANG TELAH DIUMUMKAN, ATAU PERKEMBANGAN PENGENUHAN NAMA-NAMA , tetapi mereka harus takut menyinggung Tritunggal Mahakudus, harus takut jatuh ke dalam ketidaktaatan mengenai Hukum Tuhan, harus takut persaingan dan harus takut menyinggung perasaan saudara-saudara mereka.

BANGUN, JANGAN TIDUR! Kesalahan semakin meningkat seiring dengan peningkatan kekurangan amal terhadap jiran, dan juga disebabkan oleh kemajuan kejahatan.

BANGUNLAH DARI LETAK YANG ANDA HIDUP! Kejahatan mengambil kesempatan daripada mereka yang tidur untuk menangkap mereka dan menimbulkan perpecahan di kalangan Umat Tuhan.

Sentiasa memberi perhatian kepada pakatan antara negara : ini adalah amaran untuk kemanusiaan.

Anak-anak yang dikasihi Raja dan Tuhan Yesus Kristus, jangan tunggu Syurga mendedahkan kepada anda butiran tentang apa yang membolehkan anda ketahui supaya anda boleh bersedia, kerana manusia boleh jatuh ke dalam kekacauan sebelum penggenapan Nubuatan tiba. Tanda dan isyarat menandakan kadar apa yang telah diumumkan.

BERSEDIA, BERTUKAR DAN KEKAL BERSIDAR!

KAMU ANAK-ANAK ALLAH DAN LEGION AKU MELINDUNGI KAMU: JANGAN PUTUS ASA.

Sebagaimana semut mengumpul makanan untuk musim sejuk , begitu juga anda harus berkumpul untuk musim sejuk. Jika anda tidak mempunyai simpanan yang mencukupi, tingkatkan iman anda dan Legiun-Ku akan menyediakan untuk anda dengan Perintah Ilahi.

Orang-orang Sacred Hearts, jangan takut dan tetap teguh dalam Iman. Legiun saya melindungi awak. Terimalah Berkat-Ku.

St Michael the Archangel

SALAM MARY MAHA SUCI, HAMIL TANPA DOSA

SALAM MARY MAHA SUCI, HAMIL TANPA DOSA

SALAM MARY MAHA SUCI, HAMIL TANPA DOSA

ULASAN LUZ DE MARIA

Saudara seiman,

Dalam Kitab Amsal , bab 30 ayat 2 hingga 5, saya dapati Firman Tuhan untuk kita:

“Sesungguhnya aku adalah manusia yang paling bodoh, dan aku tidak mempunyai pemahaman manusia. Saya tidak belajar hikmat, dan saya tidak mempunyai pengetahuan tentang Yang Kudus. Siapakah yang telah naik ke syurga dan turun? Siapa yang telah mengumpulkan angin di celah tangan? Siapakah yang telah membungkus air dengan kain?”

“Siapakah yang telah menetapkan semua ujung bumi? Siapakah namanya atau nama anaknya? Pasti anda tahu! Setiap firman Tuhan terbukti benar; Dia adalah perisai bagi mereka yang berlindung kepada-Nya.”

St Michael the Archangel bercakap dengan penuh kasih sayang kepada kita dan menerangkan peristiwa mistik di sekitar Assumption of the Blessed Virgin Mary tubuh dan jiwa ke Syurga. Selepas itu, dia memanggil kita untuk melihat realiti kekejaman manusia dan menunjukkan kepada kita bagaimana, dengan menjadi anak-anak Tuhan dan memenuhi apa yang diminta daripada kita, kita boleh menjadi cerminan Cinta Tuhan, amal, pengampunan dan sifat-sifat Ilahi yang begitu banyak. yang kita abaikan, dengan itu menjadi cahaya bagi saudara dan saudari kita.

Kita sedang melalui masa yang sengit dan kita dibicarakan secara paksa kerana kita tahu bahawa Tuhan adalah cinta, tetapi kini Cinta Ilahi ini meminta umat manusia untuk pembaikan untuk melindunginya. Belas kasihan wujud jika saya percaya sepenuhnya pada Kerahiman Ilahi, tetapi juga pada tugas manusia.

St Michael memberi kita kata-kata untuk direnungkan dengan lebih mendalam; sebagai contoh, dia memberitahu kita tentang ruangan perarakan , maksudnya ialah jika kita menjadi berselerak kerana kepentingan peribadi kita, kita menjadi lemah sebagai Umat Tuhan. Dia bercakap kepada kami tentang musim sejuk : beberapa Mesej telah memanggil kami selama bertahun-tahun untuk bersedia menghadapi cuaca musim sejuk.

Saudara dan saudari, kita telah berulang kali dipanggil untuk memeriksa diri kita sendiri supaya kita dikuatkan dalam roh. Peperangan bukanlah seperti yang kelihatan, saudara-saudari; sebagai Umat Tuhan, peperangan adalah rohani dari awal hingga akhir dan akan terus bersifat rohani.

Marilah kita perhatikan perkara ini: Dajjal menginginkan rampasan jiwanya – bukan senjata, tetapi jiwa… Dajjal akan dikalahkan dan pada akhirnya Hati Ibu Kita yang Tak Bernoda akan menang .

Marilah kita perhatikan, saudara dan saudari: keinsafan adalah apa yang kita diseru: keinsafan!

Amin.

________________________________________________________________

This entry was posted in Melayu and tagged . Bookmark the permalink.