Petrus Romanus, 15. August 2022

_______________________________________________________________

VORES FRU“Jeg hilser dig Min elskede fremtidige stedfortræder for Jesu Hus på Jorden.”

WILLIAM: Jeg ser mig selv stå foran de to kors, da pave Benedikt er ved siden af ​​det ene, og jeg er ved siden af ​​det andet kors. Vor Frue hilser på mig igen og siger, at du skal være i fred.

VORES FRU“Jeg kommer i dag til den store fest for min optagelse til himlen. Alle disse engle, du ser bag mig, er engle fra alle de sjæle, der er blevet frelst i dag, for at slutte sig til mig i himlen på denne store festdag – og i dag er en stor festdag for dig selv, for inden for det kommende år skal du have stor sejr, min hellige søn.”

“I dag ønsker jeg at tale til alle vores børn, som kæmper for sandheden om min guddommelige søn, Jesus Kristus, den levende Guds søn, for på denne festdag ønsker jeg at fortælle alle mine elskede børn, at vendepunktet af Min Guddommelige Søns, Jesu, sejr er begyndt, og inden for ni år vil Min Guddommelige Søns, Jesu, sejr blive fuldført for menneskeheden.”

“Mine elskede børn, verden er på vej mod stor fare, fordi Rusland, selvom det ser ud til for offentligheden, taber slaget om krigen på Krim og det land, det ligner – som er landet Ukraine – men lad dig ikke narre, min børn, det vil sige at vise svaghed, så menneskeheden bliver narre til at tro. De vinder. Men grunden til, at Rusland tillader dette, er at fjerne Sandheden, fordi det er for at narre Mine børn i Europa for at tillade Rusland at angribe dem, når de mindst venter det. Hvad Rusland planlægger er at sende en sværm af fly over krydslinjen for at angribe den frie verden med landene i Nordeuropa; landene Norge, Sverige og Danmarkplus alle de nationer, der lander på grænserne til Rusland. Det vil ske, når krigen bliver værre.”

“Jeg vil gerne advare alle Europas lande om at blive vågne af din søvn, fordi Rusland vil invadere dig med et våben, som er skjult for dit syn. Kina vil også invadere hele Asien med sine 200 millioner mand og vil angribe Rusland, fordi Kina er ved at opbygge verdens største hær, og Mine børn er faldet i søvn. Spanien vil blive invaderet af muslimerne , og Frankrig vil være i total forvirring og bringe en borgerkrig ind i landet.”

“Jeg kalder alle børn til at studere de himmelske budskaber givet i jeres land i mange, mange år og vende sig til Gud, fordi det er tid for vores børn at gå på knæ og bede Gud om nåde. Det er på tide, at vores børn beder Gud om hjælp og hans guddommelige barmhjertighed.”

” Pave Benedikte vil snart blive taget, og Vor Hellige søn, Vilhelm, vil blive din sidste vikar . Bed for dem begge, Mine børn, for Gud har ikke glemt sine børn. Bed søde børn, fordi menneskeheden med de gode teleskoper ser på himlen, fordi der er store asteroider , der passerer Jorden og viser tegn på, at nogle meget snart kan kollidere med Jorden. Meget kort tid vil medierne fortælle dig, at vi er i fare.”

“Mine børn, som du kan se, er verden og dens begivenheder meget tæt på, for menneskeheden kan føle sorgen over det, jeg har fortalt dig i over 100 år.”

” Amerika, Amerika, som har haft over 100 offentlige seere i løbet af de sidste 50 år, jeg har advaret jer igen og igen for at forberede jer. Hawaii og Californiens kyst er blevet advaret så længe om begivenheder, der vil komme til dig. Vulkaner : og landet vil skifte meget snart. Jeg har bedt menneskeheden om at forberede sig og flytte fra landet til et sted, hvor I vil blive beskyttet. Bed dine skytsengle om at hjælpe dig nu, fordi de kan beskytte dig.”

“Mine børn, hvad mere kan jeg sige til jer? Snart vil Kirken adskilles og opdeles i tusindvis af grupper, for når først Pave Benedikt er fjernet, så vil Kirken blive meget mørk, men Mine lysets børn skal vide, at folk vil søge den Sande Pave, som er dig, Min hellige søn, men mange mennesker vil være så forvirrede.”

“Bed for de lande, der omgiver Kina, op til Europa, for mange børn vil være i frygt, fordi Kina har bevæget sig meget hurtigt – og ved det, der vil være millioner af mennesker, der vil dø. Amerika vil blive angrebet, og Kina og Rusland vil invadere det. Vid det, Mine elskede børn, at fjenden ikke vil lykkes, fordi det er i det øjeblik, hvor Rusland og Kina vil råbe, at de har vundet, det vil være dengang, at den hellige monark og pave Peter II vil være kraften, der Rusland og Kina vil føle Guds Styrke.”

“Mine elskede børn, jeg har bedt jer om at bede og bede Gud om hjælp og styrke, fordi I går ind i det store sandhedsslag . Husk at gå til messe , når du kan, og bede Mine bønner , som Jeg har bedt Mine børn om at bede. Jeg elsker dig rigtig meget.”

“Bed for England, mine børn, for stor sorg vil komme ind i hendes land, og krig vil overtage dette land, som de aldrig troede ville ske.”

“Bed også for Australien, for Kina forbereder sig på at invadere sit land, men hvis Mine børn vil adlyde Mig, vil Kina kun invadere en del af det.”

“Bed, mine børn, for der vil være en begivenhed, der starter i Nordkorea; mange mennesker vil dø, men de vil angribe deres søster, Sydkorea – i Syd – og dræbe mange sjæle.”

“Mine børn, det gør mig ondt, at jeg bliver ved med at advare jer, men hvis jeg ikke gør det, hvem bliver frelst. Klokken er på 12, og afslutningen på det syndige Rusland er over verden, men det betyder stor ødelæggelse for verden, men i sidste ende vil Mit Immaculate Heart sejre.”

“Jeg elsker jer, mine elskede børn. Lyt til Vor Hellige Vicar, Pave Peter II, meget snart. Jeg elsker dig. Min søn Jesus – min guddommelige søn – kommer for at give sin velsignelse.”

WILLIAM: Jesus er kommet helt i hvidt. Han kommer med millioner af engle og velsigner os:

VORES HERRE“I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

“Jeg hilser dig, min hellige søn, William, og alle mine elskede børn. Jeg hilser jer, Mine elskede børn i endetiden. Jeg kom bare for at velsigne alle mine børn. Pas på og lyt til Min Moder – Hellige Moder. Jeg velsigner dig, min hellige søn, og jeg velsigner din dag og verdens børn: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

VORES FRU“I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

WILLIAM: Vor Frue velsigner os:

WILLIAM: Hun har meget vigtige ting at afsløre for mig snart.

VORES FRU“Vær mod. Jeg velsigner dig og elsker dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

Himlens Dronning

_______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.