Petrus Romanus, 15 Augusti 2022

_______________________________________________________________

Vår fru“Jag hälsar dig min älskade framtida kyrkoherde i Jesu hus på jorden.”

WILLIAM : Jag ser mig själv stå framför de två korsen när påven Benedictus är bredvid det ena och jag bredvid det andra korset. Vår Fru hälsar mig igen och säger att jag ska vara i fred.

VÅR FRÖ: “Jag kommer idag på den stora högtiden för mitt upptagande till himlen. Alla dessa änglar du ser bakom mig är änglarna för alla själar som har blivit frälsta idag, för att gå med mig i himlen på denna stora högtidsdag – och idag är en stor festdag för dig själv, för inom det kommande året ska du ha stor seger, min helige son.”

“Idag vill jag tala till alla våra barn som kämpar för sanningen om min gudomliga son, Jesus Kristus, den levande gudens son, för på denna högtidsdag vill jag berätta för alla mina älskade barn att vändpunkten av Min Gudomliga Sons, Jesus, seger har börjat och inom nio år kommer Min Gudomlige Sons, Jesu, seger att fullbordas inför mänskligheten.”

“Mina älskade barn, världen är på väg mot stor fara, eftersom Ryssland, även om det verkar för allmänheten, förlorar kriget i Krim och det land som det liknar – som är landet Ukraina – men låt dig inte luras, Min barn, det vill säga att visa svaghet så att mänskligheten blir lurad att tro. De vinner. Men anledningen till att Ryssland tillåter detta är att ta bort Sanningen, för det är för att lura Mina Europas barn att tillåta Ryssland att attackera dem, när de minst anar det. Vad Ryssland planerar är att skicka en svärm av flygplan över tvärlinjen för att attackera den fria världen med länderna i norra Europa; länderna Norge, Sverige och Danmark, plus alla nationer som landar på Rysslands gränser. Det kommer att hända när kriget blir värre.”

“Jag vill varna alla Europas länder att vakna upp ur din sömn, eftersom Ryssland kommer att invadera dig med ett vapen som är dolt för din syn. Även Kina kommer att invadera hela Asien med sina 200 miljoner män och kommer att attackera Ryssland, eftersom Kina håller på att bygga upp världens största armé och Mina barn har somnat. Spanien kommer att invaderas av muslimerna och Frankrike kommer att vara i total förvirring och föra ett inbördeskrig i landet.”

“Jag kallar alla barn att studera de himmelska budskapen som ges i ditt land i många, många år och vända sig till Gud, för det är dags för våra barn att gå på knä och be Gud om nåd. Det är dags för våra barn att be Gud om hjälp och hans gudomliga nåd.”

” Påven Benedikt kommer snart att tas och vår helige son, William, kommer att bli din siste kyrkoherde. Be för dem båda, Mina barn, för Gud har inte glömt sina barn. Be söta barn, för mänskligheten med de goda teleskopen, tittar på himlen, för det finns stora asteroider som passerar jorden och visar tecken på att vissa kan kollidera med jorden, mycket snart. Mycket snart kommer media att berätta att vi är i fara.”

“Mina barn, som ni kan se, är världen och dess händelser mycket nära, för att mänskligheten ska känna sorgen över vad jag har berättat för er i över 100 år.”

” Amerika, Amerika, som har haft över 100 offentliga siare under de senaste 50 åren, jag har varnat er om och om igen för att förbereda er själva. Hawaii och Kaliforniens kust har varnats så länge för händelser som kommer till dig. Vulkaner: och landet kommer att förskjutas inom kort. Jag har bett mänskligheten att förbereda sig och flytta från landet, till en plats där ni kommer att skyddas. Be dina skyddsänglar att hjälpa dig nu, för de kan skydda dig.”

“Mina barn, vad mer kan jag säga till er? Snart kommer kyrkan att separeras och delas upp i tusentals grupper, för när påven Benedictus har avlägsnats, kommer kyrkan att bli väldigt mörk, men, Mina ljusets barn måste veta att människor kommer att söka den Sanne påven, som är du, Min helige son, men många människor kommer att bli så förvirrade.”

“Be för länderna som omger Kina, upp till Europa, för många barn kommer att vara rädda eftersom Kina har rört sig väldigt snabbt – och vet detta, det kommer att finnas miljontals människor som kommer att dö. Amerika kommer att attackeras och Kina och Ryssland kommer att invadera det. Vet detta, mina älskade barn, att fienden inte kommer att lyckas, för det är i det ögonblick då Ryssland och Kina kommer att ropa att de har vunnit, det kommer att vara då som den helige monarken och påven Peter II kommer att vara kraften, som Ryssland och Kina kommer att känna Guds styrka.”

“Mina älskade barn, jag har bett er att be och be Gud om hjälp och om styrka, eftersom ni går in i den stora sanningens strid . Kom ihåg att gå till mässan när du kan och be Mina böner som Jag har bett Mina barn att be. Jag älskar dig väldigt mycket.”

“Be för England, mina barn, för stor sorg kommer att komma in i hennes land och krig kommer att ta över detta land, vilket de aldrig trodde skulle hända.”

“Be också för Australien, för Kina förbereder sig för att invadera sitt land, men om Mina barn lyder Mig kommer Kina bara att invadera en del av det.”

”Be, Mina barn, för det kommer att finnas en händelse som kommer att börja i Nordkorea; många människor kommer att dö, men de kommer att attackera sin syster, Sydkorea – i söder – och döda många själar.”

“Mina barn, det gör mig ledsen att jag måste fortsätta varna er, men om jag inte gör det, vem kommer att bli frälst. Klockan är 12, och slutet för det syndiga Ryssland är över världen, men det betyder stor förstörelse för världen, men i slutändan kommer Mitt obefläckade hjärta att triumfera.”

“Jag älskar er, mina älskade barn. Lyssna på Vår helige kyrkoherde, påven Peter II, mycket snart. Jag älskar dig. Min Son Jesus – Min Gudomliga Son – kommer för att ge sin välsignelse.”

WILLIAM: Jesus har kommit helt i ljust vitt. Han kommer med miljontals änglar och välsignar oss:

VÅR HERRE“I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Jag hälsar dig, min helige son, William, och alla mina älskade barn. Jag hälsar er, Mina älskade barn i den sista tiden. Jag kom bara för att välsigna alla mina barn. Ta hand om dig och lyssna på Min Moder – Heliga Moder. Jag välsignar dig min helige son och jag välsignar din dag och världens barn: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Vår Fru välsignar oss:

VÅR FRU:”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Hon har mycket viktiga saker att avslöja för mig snart.

VÅR FRÖ“Ta mod. Jag välsignar dig och älskar dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

Himmelens drottning

______________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.