Petrus Romanus, 15. August 2022

_______________________________________________________________

VÅR FRU“Jeg hilser deg Min elskede fremtidige stedfortreder for Jesu hus på jorden.”

WILLIAM: Jeg ser meg selv stå foran de to korsene mens pave Benedikt er ved siden av det ene og jeg ved siden av det andre korset. Vår Frue hilser meg igjen og sier at du skal være i fred.

VÅR FRU«Jeg kommer i dag på den store festen for min opptagelse til himmelen. Alle disse englene du ser bak meg er englene til alle sjelene som har blitt frelst i dag, for å bli med meg i himmelen på denne store festdagen – og i dag er en stor festdag for deg selv, for i løpet av året som kommer skal du ha stor seier, min hellige sønn.»

“I dag ønsker jeg å snakke til alle våre barn som kjemper for sannheten til Min guddommelige Sønn, Jesus Kristus, den levende Guds Sønn, for på denne høytidsdagen ønsker jeg å fortelle alle mine elskede barn at vendepunktet av Seieren til Min Guddommelige Sønn, Jesus, har begynt og innen ni år vil Seieren til Min Guddommelige Sønn, Jesus, bli fullført foran menneskeheten.»

«Mine kjære barn, verden er på vei mot stor fare, fordi Russland, selv om det ser ut til for offentligheten, taper slaget om krigen på Krim og landet det ligner – som er landet Ukraina – men la deg ikke lure, Min barn, det vil si å vise svakhet slik at menneskeheten blir lurt til å tro. De vinner. Men grunnen til at Russland tillater dette, er å fjerne Sannheten, fordi det er for å lure Mine barn i Europa til å la Russland angripe dem, når de minst venter det. Det Russland planlegger er å sende en sverm av fly over krysslinjen for å angripe den frie verden med landene i Nord-Europa; landene Norge, Sverige og Danmark, pluss alle nasjonene som lander på grensene til Russland. Det vil skje når krigen blir verre.»

“Jeg ønsker å advare alle landene i Europa om å bli våkne fra søvnen din, fordi Russland vil invadere deg med et våpen som er skjult for ditt syn. Kina vil også invadere hele Asia med sine 200 millioner menn og vil angripe Russland , fordi Kina bygger opp verdens største hær og Mine barn har sovnet. Spania vil bli invadert av muslimene og Frankrike vil være i total forvirring og bringe en borgerkrig i landet.»

«Jeg kaller alle barn til å studere de himmelske budskapene gitt i deres land i mange, mange år og vende seg til Gud, fordi det er på tide at våre barn går på kne og ber Gud om nåde. Det er på tide at våre barn ber Gud om hjelp og hans guddommelige barmhjertighet.»

“Pave Benedikt vil snart bli tatt og vår hellige sønn, William, vil bli din siste stedfortreder. Be for dem begge, Mine barn, for Gud har ikke glemt sine barn. Be søte barn, fordi menneskeheten med de gode teleskopene ser på himmelen, fordi det er store asteroider som passerer jorden og viser tegn på at noen kan kollidere med jorden, veldig snart. Snart vil media fortelle deg at vi er i fare.»

“Mine barn, som du kan se, er verden og dens begivenheter veldig nær, for at menneskeheten skal føle sorgen over det jeg har fortalt deg i over 100 år.”

“ Amerika, Amerika , som har hatt over 100 offentlige seere i løpet av de siste 50 årene, jeg har advart dere om og om igjen for å forberede dere. Hawaii og kysten av California har blitt advart så lenge om hendelser som vil komme til deg. Vulkaner: og landet vil skifte, veldig snart. Jeg har bedt menneskeheten om å forberede seg og flytte fra landet, til et sted der du vil bli beskyttet. Be dine skytsengler om å hjelpe deg nå, fordi de kan beskytte deg.»

«Mine barn, hva mer kan jeg si til dere? Snart skal kirken skilles og splittes i tusenvis av grupper, for når pave Benedikt er fjernet, vil kirken bli veldig mørk, men, Mine lysets barn må vite at folk vil søke den sanne paven, som er deg, Min hellige sønn, men mange mennesker vil være så forvirret.»

«Be for landene som omgir Kina, opp til Europa, fordi mange barn vil være i frykt fordi Kina har beveget seg veldig fort – og vet dette, det vil være millioner av mennesker som vil dø. Amerika vil bli angrepet og Kina og Russland vil invadere det. Vit dette, mine elskede barn, at fienden ikke vil lykkes, fordi det er i det øyeblikket da Russland og Kina vil rope ut at de har vunnet, det vil være da den hellige monark og pave Peter II vil være kraften, som Russland og Kina vil føle Guds styrke.»

«Mine elskede barn, jeg har bedt dere om å be og be Gud om hjelp og styrke, fordi dere går inn i det store slaget om sannheten. Husk å gå til messe når du kan og be mine bønner som jeg har bedt mine barn om å be. Jeg elsker deg veldig mye.”

“Be for England , mine barn, for stor sorg vil komme inn i landet hennes og krig vil ta over dette landet, som de aldri trodde ville skje.”

“Be også for Australia , for Kina forbereder seg på å invadere landet sitt, men hvis mine barn vil adlyde Meg, vil Kina bare invadere en del av det.”

«Be, mine barn, for det vil være en begivenhet som vil starte i Nord-Korea; mange mennesker vil dø, men de vil angripe søsteren deres, Sør-Korea – i Sør – og drepe mange sjeler.»

«Mine barn, det sørger meg for at jeg må fortsette å advare dere, men hvis jeg ikke gjør det, hvem vil bli frelst. Klokken er på 12, og slutten på det syndige Russland er over verden, men det betyr stor ødeleggelse for verden, men til slutt vil Mitt Ulastelige Hjerte seire

“Jeg elsker dere, mine elskede barn. Lytt til Vår hellige vikar, pave Peter II , veldig snart. Jeg elsker deg. Min Sønn Jesus – Min guddommelige Sønn – kommer for å gi sin velsignelse.»

WILLIAM: Jesus har kommet helt i hvitt. Han kommer med millioner av engler og velsigner oss:

VÅR HERRE«I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.”

«Jeg hilser deg, min hellige sønn, William, og alle mine elskede barn. Jeg hilser dere, Mine elskede barn i endetiden. Jeg kom bare for å velsigne alle mine barn. Ta vare og lytt til Min mor – hellige mor. Jeg velsigner deg Min hellige sønn og jeg velsigner din dag og verdens barn: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.”

WILLIAM: Vår Frue velsigner oss:

VÅR FRU«I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen.”

WILLIAM: Hun har veldig viktige ting å avsløre for meg snart.

VÅR FRU«Ta mot. Jeg velsigner deg og elsker deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen.”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.