Petrus Romanus, 15 Augustus 2022

_______________________________________________________________

ONZE DAME“Ik groet u, mijn geliefde toekomstige plaatsvervanger van het huis van Jezus op aarde.”

WILLIAM: Ik zie mezelf voor de twee kruisen staan ​​terwijl paus Benedictus naast het ene staat en ik naast het andere kruis. Onze-Lieve-Vrouw groet me opnieuw en zegt in vrede te blijven.

ONZE DAME“Ik kom vandaag op het Grote Feest van Mijn Tenhemelopneming. Al deze engelen die je achter mij ziet, zijn de engelen van alle zielen die vandaag zijn gered, om zich op deze grote feestdag bij mij in de hemel te voegen – en vandaag is een grote feestdag voor jezelf, want binnen het komende jaar zul je grote overwinning, mijn heilige zoon.”

“Vandaag wens ik tot al Onze kinderen te spreken die strijden voor de Waarheid van Mijn Goddelijke Zoon, Jezus Christus, de Zoon van de Levende God, omdat ik op deze Feestdag al Mijn geliefde kinderen wil vertellen dat het keerpunt van de Overwinning van Mijn Goddelijke Zoon, Jezus, is begonnen en binnen negen jaar zal de Overwinning van Mijn Goddelijke Zoon, Jezus, voor de mensheid worden bereikt.”

“Mijn geliefde kinderen, de wereld stevent af op groot gevaar, omdat Rusland, hoewel het in de ogen van het publiek lijkt, de strijd van de oorlog op de Krim verliest en het land waarop het lijkt – dat is het land van Oekraïne – maar laat je niet misleiden, Mijn kinderen, dat wil zeggen zwakheid tonen zodat de mensheid voor de gek gehouden wordt om te geloven. Ze zijn aan het winnen. Maar de reden dat Rusland dit toestaat, is om de Waarheid te verwijderen, omdat het Mijn kinderen van Europa voor de gek houdt om Rusland toe te staan ​​hen aan te vallen, wanneer ze het het minst verwachten. Wat Rusland van plan is, is een zwerm vliegtuigen over de dwarslijn te sturen om de vrije wereld aan te vallen met de landen van het noorden van Europa; de landen Noorwegen, Zweden en Denemarken, plus alle naties die aan de grenzen van Rusland landen. Het zal gebeuren als de oorlog erger wordt.”

“Ik wil alle landen van Europa waarschuwen om wakker te worden uit je slaap, want Rusland zal je binnenvallen met een wapen dat voor je zicht verborgen is. Ook China zal heel Azië binnenvallen met zijn 200 miljoen manschappen en Rusland aanvallen , omdat China het grootste leger van de wereld aan het opbouwen is en Mijn kinderen zijn in slaap gevallen. Spanje zal worden binnengevallen door de moslims en Frankrijk zal in totale verwarring zijn en een burgeroorlog in het land veroorzaken.”

“Ik roep alle kinderen op om de Hemelse Boodschappen die gedurende vele, vele jaren in jullie land gegeven zijn te bestuderen en zich tot God te wenden, omdat het tijd is voor Onze kinderen om op hun knieën te gaan en God om genade te vragen. Het is tijd voor Onze kinderen om God om hulp en Zijn Goddelijke Barmhartigheid te smeken.”

Paus Benedictus zal spoedig worden genomen en onze heilige zoon, William, zal uw laatste plaatsvervanger worden. Bid voor hen beiden, Mijn kinderen, want God is Zijn kinderen niet vergeten. Bid lieve kinderen, want de mensheid kijkt met de goede telescopen naar de hemel, omdat er grote asteroïden langs de aarde gaan en tekenen vertonen dat sommigen zeer binnenkort met de aarde zullen botsen. Zeer binnenkort zullen de media u vertellen dat we in gevaar zijn.”

“Mijn kinderen, zoals jullie kunnen zien, zijn de wereld en haar gebeurtenissen heel dichtbij, zodat de mensheid het verdriet kan voelen van wat ik jullie al meer dan 100 jaar vertel.”

Amerika, Amerika, dat in de afgelopen 50 jaar meer dan 100 openbare zieners heeft gehad, ik heb jullie keer op keer gewaarschuwd om je voor te bereiden. Hawaii en de kust van Californië zijn al zo lang gewaarschuwd voor gebeurtenissen die je zullen overkomen. Vulkanen: en het land zal zeer binnenkort verschuiven. Ik heb de mensheid gevraagd om zich voor te bereiden en van het land te verhuizen naar een plek waar jullie beschermd zullen worden. Vraag je beschermengelen om je nu te helpen, want ze kunnen je beschermen.”

‘Mijn kinderen, wat kan ik u nog meer zeggen? Spoedig zal de Kerk zich scheiden en in duizenden groepen splitsen, want als paus Benedictus eenmaal verwijderd is, zal de Kerk erg donker worden, maar Mijn kinderen van het licht moeten weten dat mensen de ware paus zullen zoeken, dat ben jij, Mijn heilige zoon, maar veel mensen zullen zo in de war zijn.”

“Bid voor de landen die China omringen , tot aan Europa toe , want veel kinderen zullen bang zijn omdat China heel snel heeft gehandeld – en weet dat er miljoenen mensen zullen sterven. Amerika zal worden aangevallen en China en Rusland zullen het binnenvallen. Weet dit, Mijn geliefde kinderen, dat de vijand niet zal slagen, want op het moment dat Rusland en China zullen uitroepen dat ze hebben gewonnen, zullen de Heilige Monarch en paus Peter II de kracht zijn, dat Rusland en China zullen de kracht van God voelen.”

“Mijn geliefde kinderen, ik heb jullie gevraagd om te bidden en God om hulp en kracht te vragen, omdat jullie de Grote Strijd om de Waarheid betreden . Denk eraan om naar de mis te gaan wanneer je maar kunt en Mijn gebeden te bidden die Ik aan Mijn kinderen heb gevraagd om te bidden. Ik hou heel veel van je.”

“Bid voor Engeland, Mijn kinderen, want groot verdriet zal haar land binnenkomen en oorlog zal dit land overnemen, waarvan ze nooit hadden gedacht dat het zou gebeuren.”

“Bid ook voor Australië, want China bereidt zich voor om zijn land binnen te vallen, maar als Mijn kinderen Mij gehoorzamen, zal China slechts een deel ervan binnenvallen.”

“Bid, Mijn kinderen, want er zal een evenement zijn dat zal beginnen in Noord-Korea; veel mensen zullen sterven, maar ze zullen hun zuster, Zuid-Korea – in het zuiden – aanvallen en veel zielen doden.”

“Mijn kinderen, het doet me verdriet dat ik jullie moet blijven waarschuwen, maar als ik het niet doe, wie zal er dan gered worden. De klok staat om 12 uur en het einde van het zondige Rusland is nabij, maar het betekent grote vernietiging voor de wereld, maar uiteindelijk zal Mijn Onbevlekt Hart zegevieren.”

“Ik hou van jullie, Mijn geliefde kinderen. Luister heel snel naar Onze Heilige Plaatsvervanger, paus Peter II. Ik houd van je. Mijn Zoon Jezus – Mijn Goddelijke Zoon – komt om Zijn zegen te geven.”

WILLIAM: Jezus is helemaal in helder wit gekomen. Hij komt met miljoenen engelen en zegent ons:

ONZE HEER“In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Ik groet je, Mijn heilige zoon, William, en al Mijn geliefde kinderen. Ik groet jullie, Mijn geliefde kinderen van de Eindtijd. Ik kwam alleen om al Mijn kinderen te zegenen. Wees voorzichtig en luister naar Mijn Moeder – Heilige Moeder. Ik zegen u Mijn heilige zoon en ik zegen uw dag en de kinderen van de wereld: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: Onze Lieve Vrouw zegent ons:

ONZE DAME“In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: Ze moet me binnenkort heel belangrijke dingen onthullen.

ONZE DAME“Houd moed. Ik zegen je en heb je lief: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

De koningin van de hemel

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.