Luz de Maria, 28 August 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL

LUZ DE MARIEI
28 AUGUST 2022

Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos,


Ca Principe al Oștirilor Cerești, vă binecuvântez.


SABIA MEA, DATĂ DE DUMNEZEU TATĂL, MENȚINE IUBIREA DE DUMNEZEU PENTRU A APĂRA CREATURILE UMANE DE TOT RĂUL ȘI PENTRU A LE VINDECA TRUPUL ȘI SUFLETUL. SUNT APĂRĂTOR AL POPORULUI LUI DUMNEZEU ȘI LUPT ÎMPOTRIVA ÎNTUNERICULUI PENTRU A DUCE LA LUMINĂ OMENIREA.


Îmi plac rugăciunile voastre și faptul că-Mi îndreptați rugăciuni, dar ca Popor al Lui Dumnezeu trebuie să fiți îndeplinitori ai Voinței Divine în înfăptuirea și acțiunea voastră cotidiană, menținând în tot momentul sau circumstanța, echilibrul, sobrietatea, calmul și caritatea adevăratului fiu al Lui Dumnezeu.


Ascult diverse rugăciuni pe durata zilei și unele la înserare, dar dacă nu sunteți îndeplinitori ai Voinței Lui Dumnezeu, vă găsiți departe de a Mă mulțumi (Mt 7, 21). Nu doresc altare strălucitoare, dar altare mici în cămine și mari îndeplinitori ai Voinței Divine în fiecare dintre voi.


Trebuie să vă menționez că, cine își spune devotatul Meu, trebuie să mențină ca toiag iubire față de Dumnezeu și față de aproapele ca pe sine însuși.


Înțelegeți că tot ce se dezvoltă în acest moment în Creație, ajunge în special la omul Lui Dumnezeu. Dacă acea creatură a Lui Dumnezeu are inima ei împietrită și mintea ei contaminată, tot ce apare în Creație îi dăunează în înfăptuirea și acțiunea ei spirituală.


PLANURILE LUI DUMNEZEU SE ÎNDEPLINESC PUȚIN CÂTE PUȚIN ȘI DIVERSE REVELAȚII SE VOR ÎNDEPLINI CU PROMPTITUDINEA UNUI FULGER. CREATURA UMANĂ A FOST UN CONTRIBUITOR ÎN ALTERAREA PLNURILOR LUI DUMNEZEU ȘI ACESTA ESTE MOMENTUL ÎNDEPLINIRII.


Apele apar în debite mari fără control în populații, vântul suflă cu intensitate provocând daune, focul vine fără ca să-l așteptați și unit vântului, fac să ardă tot în calea lui, pământul se prăbușește în diverse locuri…


ANIMALELE SURPRIND CREATURA UMANĂ CU COMPORTAMENTUL LOR…


Păsările mor prin văzduh contaminate de substanțe toxice pe care omul însuși le pune pentru a fi transportate prin aer, ducând păsările să cadă fără viață în orașe. Fiți precauți și nu le atingeți.


Animalele marine ies din mare sau din râuri în cantități surprinzătoare și straturile adânci ale pământului se mișcă provocând ca animalele marine să dorească să iasă pentru a se salva din instinct.


Pe pajiști animalele mor în număr mare.


Popor al Lui Dumnezeu, ceea ce o putere va folosi în război, este încercată din înălțimi.


Este șocul Creației.


Este șocul creaturii umane de care profită satana pentru a lansa săgețile lui de venin spre cei care reneagă Credința sau își bat joc de Credință și spre cei care se mențin într-o stare de mânie sau de nesăbuință spirituală.


Aceste săgeți le duc să fie creaturi inaccesibile, pierd caritatea, sensibilitatea și ego ul lor crește fără măsură până când se pierd; DACĂ EI NU SE SUPUN LA RUGĂCIUNE ȘI POST PENTRU CA OTRAVA SĂ IASĂ DIN EI ȘI UMILINȚA SĂ-I APROPIE DE DUMNEZEU.


Agresiunea diavolului împotriva creaturii umane duce ca revoltele să fie în curând în țări și răscoalele nu așteaptă, deși represiunea este imediată.


Comunismul a pus stăpânire pe guverne și elitele le numește, ducând ca săracii să fie mai săraci, clasa medie cade în sărăcie și marii capitaliști văd statutul lor risipit dacă refuză să-și implanteze pecetea răului. (Apoc 13, 16-17)


VOI NU VĂ PIERDEȚI CREDINȚA, RUGAȚI-VĂ SFÂNTUL ROZARIU.


Atâția doresc să se apropie de mari locuri ale aparițiilor mariane, fără a contempla că por rămâne în vreo parte a drumului; dar Dumnezeu în infinita Lui Milostivire a decretat că în Sanctuarele Mariane din toată lumea, copiii Lui să fie binecuvântați cu Miracolul și în unele locuri foarte îndepărtate de orașele principale, Preasfânta Treime de asemenea îi va binecuvânta.


ÎN TOATE ACESTE SANCTUARE VA IZVORÎ APĂ PENTRU VINDECAREA BOLNAVILOR ÎN TRUP ȘI SUFLET.


Popor al Lui Dumnezeu, nu disperați, mențineți Credința fermă și neclintită. Vă încearcă. Ușurați-vă mintea, ajutați-vă unii pe alții și nu veți fi defraudați.


NU VĂ TEMEȚI, LEGIUNILE MELE LUPTĂ CU O ARMĂ ÎNAINTEA CĂREIA DIAVOLUL SE ÎNFURIE: ARMA IUBIRII. POPOR AL LUI DUMNEZEU, SABIA MEA ESTE DATĂ DE DUMNEZEU TATĂL ȘI ÎNSEAMNĂ VOINȚA LUI DUMNEZEU ȘI PUTEREA LUI ÎNAINTEA RĂULUI.


Vă voi apăra și voi lupta pentru voi prin Ordin Divin.
Fără teamă, măriți Credința. Vă binecuvântez.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Sfântul Arhanghel Mihail ne împărtășește un detaliu al prevestirii Sabiei Lui care înseamnă „VOINȚA LUI DUMNEZEU ȘI PUTEREA LUI ÎNAINTEA RĂULUI”. Aceasta are puterea de a pune pe fugă demonii, de a apăra Poporul Lui Dumnezeu și, în Voința Lui Dumnezeu, să dea vindecare trupului și sufletului.


Sfântul Arhanghel Mihail nu a luptat numai împotriva lui Lucifer și misiunea lui s-a terminat acolo, dar acea misiune continuă pentru acest moment. Diavolul se găsește în omenire subminând Credința, Legea Lui Dumnezeu, ducând întuneric Bisericii și la unii miniștri ai Bisericii, provocând dezbinare și luând suflete.


Sfântul Arhanghel Mihail intră din nou să înfrunte răul cu forță și cu Ajutorul Divin. De aceea, ne cheamă să ne privim și să fim cât mai curând posibil creaturi ale Lui Dumnezeu.


Să mulțumim Preasfintei Treimi pentru atâta Bunătate, pentru atâta Milostivire și pentru atâta Iubire pe care ni le oferă, dându-ne la toți marea binecuvântare de a avea aproape Miracolul.


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.