Petrus Romanus, 13. August 2022

________________________________________________________________

VÅR HERRE«Jeg hilser deg, min elskede William, og jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen. Frykt ikke, for ditt hjerte er åpent for Mitt dekret og du er mest behagelig for Meg. Frykt ikke, min sønn, for du har bare en veldig kort tid igjen til å sitte i fengsel.»

WILLIAM: Jesus er kledd i hvitt med en rød kappe hengende over seg.

VÅR HERRE“Jeg hilser deg, min søte sønn, som venter på at du skal løslates fra fengselet, men vet, min hellige sønn, det vil skje veldig snart.”

“Mine elskede barn, i dag er den store tredagers festen hvor Min Hellige Moder Maria ble igjen på jorden for å vente på Hennes ulastelige ankomst til Hennes Skjebne, av Kronen som ble gitt til henne den 15. august. I løpet av denne tiden av de tre dagene, blir hver sjel som gikk forbi [over forhenget] frelst som en belønning på grunn av høytiden for Min aller helligste mor.”

“Mine søte barn, dette er en veldig alvorlig tid i historien for menneskeheten, fordi menneskeheten ikke skjønner hvor alvorlig tid er. Det er bare noen få år igjen og menneskeheten må vende seg til Min Guddommelige Far som venter på sine barn, for å vende seg bort fra deres egoistiske liv og vende seg til Gud og be Ham om tilgivelse, fordi deres synd vil bringe dem til evig fordømmelse. Mine barn, mine barn: Jeg ber dere om å vende om fra deres onde veier med så mange synder. Jeg vil fortsette å tilby livet mitt for deg, men du må forandre deg nå, vær så snill. Jeg elsker deg veldig mye.”

«Det vil komme en annen sykdom til menneskeheten, for å bringe deg tilbake til Min Far. Landene i Sør-Amerika og nasjonene i Afrika: Jeg og Min Aller Helligste Mor har kalt alle Mine barn til å forandre livene deres, vende tilbake til Sannheten og til å be uopphørlig for deres brødre og søstre, fordi mange av deres land vil bli kommunistiske og bring stor ødeleggelse over dine nasjoner.”

” Sør-Afrika vil bli straffet, og Nigeria og alle landene i nord er allerede redusert i sin tro, ettersom mange land har gjort sin tro til muslimsk tro. Det vil være krig som vil antennes der veldig snart. Gazastripen og Israel vil blusse opp til en stor krig, som vil antenne landene Iran og Libanon, som vil følge videre til Spania, og bringe store motgang og splittelse, Mine barn.”

“Be den hellige rosenkransen og kapellet av guddommelig barmhjertighet , fordi det er veldig viktig.”

Solen vil fortsette å øke den store varme til Mine barn, fordi Min Hellige Skapning handler for å vise menneskeheten at de fornærmer Gud veldig.”

“Be for Frankrike, fordi det er klar til å endre vei, og etterlate en åpning til et land som ikke tror på Meg lenger. Jeg kaller Min Hellige Monark for å bringe forandring til Frankrike, fordi det snart vil kapitulere inn i borgerkrigen og Han skal forberede veien for Min Hellige Vikar, Vilhelm, til å innta setet til Peter IIPave Benedikt vil snart bli tatt til himmelen. Jeg sender Mine Faderlige Velsignelser til ham og til deg, min hellige sønn.”

“Til slutt ønsker jeg at mitt folk i Taiwan skal vende seg til Meg, din kjærlige frelser, fordi din nasjon snart vil bli invadert, noe som vil involvere mange nasjoner og bringe stor krig i Stillehavsregionen, som vil involvere Australia og USA, men i ende, det vil seire, fordi jeg, Jesus Kristus, den levende Guds Sønn, elsker deg. Vær ikke redde, mine barn, men vend deg til Meg, for det er bare Jesus som skal være deres styrke.”

“Mitt barn, det er så mye jeg kunne avsløre for deg om nasjonene, men foreløpig vil jeg bare gi små gjenstander til menneskeheten, men jeg ber alle våre barn om å svare, siden tiden renner ut. Jeg elsker dere alle.”

WILLIAM: Vår hellige mor kommer – hun er så nydelig ved siden av Jesus – hun ser [på ham] så ømt. Vår Frue er kledd i hvitt med et rødt sjal rundt seg. Med all sin kjærlighet sier hun:

VÅR FRU«Jeg hilser deg, Min elskede sønn og barn. Jeg har kommet i dag bare for å støtte Jesus med Hans guddommelige ord, men jeg kommer tilbake den 15. for å gi deg et dypere budskap til mine barn.»

“Mine barn; Min Hellige Sønn av Mitt Ulastelige Hjerte, jeg vet at du sørger, fordi du fortsatt er i fengsel , men jeg forsikrer deg, akkurat som Min Guddommelige Sønn, Jesus, har fortalt deg, at du vil bli fri veldig snart. Jeg elsker deg så mye, min fremtidige pave – og den aller siste for Den hellige moderkirken. Be Min sønn for presten, for hans tid er veldig kort. Be, Mine barn, fordi Kirken kommer til å splitte seg, om kort tid i den største adskillelse av Guds barn, fordi skismaet er veldig nær, hvor folk vil splitte seg, og etterlate Kirkens hierarki i forvirring og frykt vil komme inn i menneskehetens hjerter.”

«Be, mine barn, for det er mindre enn 5 % av verden som lytter til Guds Hellige Ord. Mine barn, be – og det er det viktigste dere må gjøre nå, fordi menneskeheten nærmer seg stor sorg og krig. Den tredje verdenskrig vil strømme rundt i verden. Mange land vil være i krig, noe som vil involvere din nasjon, Australia. Regjeringen har forlatt det for sent å bygge opp styrkene som vil beskytte deg. Ikke bli overrasket, min sønn, du vil bli kalt til å hjelpe dem til å ta en avgjørelse, for å hjelpe din nasjon.»

“Svært snart vil Kina flytte for å ta over mange nasjoner. Vennligst les Apokalypsen, den vil vise deg hva som skal komme over verden, veldig snart. Mine barn, jeg ber om at dere alle tar hensyn til hva som skjer i deres verden.

«Jeg elsker dere, søte barn og ber dere om å be – Jeg elsker dere, søte barn og legg Min Hellige Mantel over dem som har vendt seg til Meg og Min Guddommelige Sønn, Jesus. Jeg gir deg min beskyttelse og jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.”

«Jeg elsker deg, min hellige sønn. Ta mot til deg, for alt vi har fortalt deg de siste 40 årene, kan du være sikker på at de vil skje. Du er Min dyrebare sønn og alt jeg har fortalt deg om private saker, vil bli oppfylt, veldig snart. Jeg elsker deg og vil se deg den 15.

«Jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.”

WILLIAM: Jesus sender deres kjærlighet og velsigner meg:

VÅR HERRE«I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.”

WILLIAM: Jesus og Maria dro opp til himmelen med det hvite kors, forlot og stort lys.

________________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.