Petrus Romanus, 13. August 2022

_______________________________________________________________

VORES HERRE“Jeg hilser dig, min elskede William, og jeg velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Frygt ikke, for dit hjerte er åbent for Mit dekret, og du er meget behageligt for Mig. Frygt ikke, min søn, for du har kun meget kort tid tilbage til at blive i fængslet.”

WILLIAM: Jesus er klædt i hvidt med en rød kappe hængende over ham.

VORES HERRE“Jeg hilser dig, min søde søn, og venter på din løsladelse fra fængslet, men vid, min hellige søn, det vil ske meget snart.”

“Mine elskede børn, i dag er den store tredages fest, hvor Min Hellige Moder Maria blev på Jorden for at afvente Hendes ubesmittede ankomst til Hendes Skæbne, af Hendes Krone givet til hende den 15. august. I løbet af denne tid af de tre dage bliver hver sjæl, der gik forbi [over sløret], frelst som en belønning på grund af min allerhelligste moders fest.”

“Mine søde børn, dette er en meget alvorlig tid i historien for menneskeheden, fordi menneskeheden ikke er klar over, hvor alvorlig tid er. Der er kun et par år tilbage, og menneskeheden må vende sig til Min Guddommelige Fader, som venter på sine børn, for at vende sig væk fra deres selviske liv og vende sig til Gud og bede ham om tilgivelse, fordi deres synd vil bringe dem til evig fordømmelse. Mine børn, mine børn: Jeg beder jer om at vende om fra jeres onde veje med så mange synder. Jeg vil fortsætte med at tilbyde mit liv for dig, men du skal ændre dig nu, tak. Jeg elsker dig rigtig meget.”

“Der vil komme en anden sygdom til menneskeheden, for at bringe dig tilbage til Min Fader. Landene i Sydamerika og Afrikas nationer: Jeg og Min Allerhelligste Moder har kaldt alle Mine børn til at ændre deres liv, vende tilbage til Sandheden og til uophørligt at bede for jeres brødre og søstre, fordi mange af jeres lande vil blive kommunistiske og bring stor ødelæggelse over dine nationer.”

” Sydafrika vil blive straffet, og Nigeria og alle landene nordpå er allerede reduceret i deres tro, da mange lande har forvandlet deres tro til muslimsk tro. Der vil være krig, der vil antændes der meget snart. Gaza-striben og Israel vil blusse op til en stor krig, som vil antænde landene Iran og Libanon, som vil følge videre til Spanien, og bringe store modgang og splittelse, Mine børn.”

“Bed den hellige rosenkrans og den guddommelige barmhjertigheds kapel, for det er meget vigtigt.”

” Solen vil fortsætte med at øge den store varme til Mine børn, fordi Min Hellige Skabelse handler for at vise menneskeheden, at de fornærmer Gud meget.”

“Bed for Frankrig, fordi det er klar til at ændre sin vej og efterlade en åbning til et land, som ikke tror på Mig længere. Jeg kalder Min Hellige Monark for at bringe forandring til Frankrig , fordi det snart vil kapitulere i borgerkrigen, og Han skal forberede vejen for, at Min Hellige Vikar, Vilhelm, kan indtage Peter II’s sæde . Pave Benedikt vil snart blive taget til himlen. Jeg sender mine faderlige velsignelser til ham og til dig, min hellige søn.”

“Til sidst ønsker jeg, at mit folk i Taiwan vender sig til Mig, din kærlige frelser, fordi din nation snart vil blive invaderet, hvilket vil involvere mange nationer og bringe stor krig i Stillehavsregionen, som vil involvere Australien og USA, men i ende, vil det sejre, fordi jeg, Jesus Kristus, den levende Guds søn, elsker dig. Vær ikke bange, mine børn, men vend dig til mig, for det er kun Jesus, der vil være din styrke.”

“Mit barn, der er så meget, jeg kunne afsløre for dig om nationerne, men indtil videre vil jeg kun give småting til menneskeheden, men jeg beder alle vores børn om venligst at svare, da tiden er ved at løbe ud. Jeg elsker jer alle sammen.”

WILLIAM: Vores Hellige Moder ankommer – Hun er så dejlig ved siden af ​​Jesus – Hun ser [på Ham] så ømt. Vor Frue er klædt i hvidt med et rødt sjal omkring sig. Med al sin kærlighed siger hun:

VORES FRU“Jeg hilser dig, min elskede søn og børn. Jeg er kun kommet i dag for at støtte Jesus med hans guddommelige ord, men jeg vil vende tilbage den 15. for at give dig et dybere budskab til mine børn.”

“Mine børn; Min Hellige Søn af Mit Besmittede Hjerte, jeg ved, at du sørger, fordi du stadig er i fængsel , men jeg forsikrer dig, ligesom Min Guddommelige Søn, Jesus, har fortalt dig, at du vil blive fri meget snart. Jeg elsker dig så højt, min fremtidige pave – og den allersidste for Hellige Moder Kirke. Bed min søn for præsten, for hans tid er meget kort. Bed, Mine børn, fordi Kirken vil splittes, meget kort tid i den største adskillelse af Guds børn, fordi skismaet er meget nær, hvor folk vil splitte sig, efterlade Kirkens hierarkiet i forvirring og frygt vil trænge ind i menneskehedens hjerter.”

” Bed, mine børn, for der er mindre end 5 % af verden, der lytter til Guds Hellige Ord. Mine børn, bed – og det er det vigtigste, I skal gøre nu, for menneskeheden nærmer sig stor sorg og krig. Den tredje verdenskrig vil flyde rundt i verden. Mange lande vil være i krig, hvilket vil involvere din nation, Australien. Regeringen har ladet det være for sent at opbygge de styrker, som vil beskytte dig. Bliv ikke overrasket, min søn, da du vil blive kaldt til at hjælpe dem med at træffe en beslutning, for at hjælpe din nation.”

“Meget kort tid vil Kina flytte for at overtage mange nationer. Læs venligst Apokalypsen, den vil vise dig, hvad der skal komme over verden meget snart. Mine børn, jeg beder jer alle om at tage hensyn til, hvad der sker i jeres verden.

“Jeg elsker jer, søde børn og beder jer om at bede – Jeg elsker jer, søde børn og læg Min Hellige Mantel over dem, der har vendt sig til Mig og Min Guddommelige Søn, Jesus. Jeg giver dig min beskyttelse, og jeg velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

“Jeg elsker dig, min hellige søn. Tag mod til dig, for alt, hvad vi har fortalt dig i de sidste 40 år, kan du være sikker på, at det vil ske. Du er Min dyrebare søn, og alt, hvad jeg har fortalt dig om private forhold, vil blive opfyldt meget snart. Jeg elsker dig og ses den 15.

“Jeg velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

WILLIAM: Jesus sender deres kærlighed og velsigner mig:

VORES HERRE“I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

WILLIAM: Jesus og Maria gik op til himlen med det hvide kors, forlod og stort lys.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.