Petrus Romanus, 13 Augusti 2022

_______________________________________________________________

VÅR HERRE“Jag hälsar dig, min älskade William och jag välsignar dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen. Frukta inte, för ditt hjärta är öppet för Mitt dekret och du är mest behaglig för Mig. Frukta inte, min son, för du har bara en mycket kort tid kvar att sitta kvar i fängelset.”

WILLIAM: Jesus är klädd i vitt med en röd mantel hängande över honom.

VÅR HERRE“Jag hälsar dig, min älskade son, i väntan på att du ska släppas ur fängelset, men vet, min helige son, det kommer att ske mycket snart.”

“Mina älskade barn, idag är den stora tredagarsfesten där Min Heliga Moder Maria stannade kvar på jorden för att vänta på Hennes obefläckade ankomst till Hennes öde, av Hennes Krona som gavs till Henne den 15 augusti. Under denna tid av de tre dagarna räddas varje själ som passerade [över slöjan] som en belöning, på grund av min allra heligaste moders högtid.”

“Mina söta barn, det här är en mycket allvarlig tid i historien för mänskligheten, eftersom mänskligheten inte inser hur allvarlig tid är. Det är bara några år kvar och mänskligheten måste vända sig till Min Gudomliga Fader som väntar på sina barn, för att vända sig bort från deras själviska liv och vända sig till Gud och be honom om förlåtelse, eftersom deras synd kommer att föra dem till evig fördömelse. Mina barn, Mina barn: Jag ber er att vända er från era onda vägar för så många synder. Jag kommer att fortsätta att erbjuda Mitt liv åt dig, men du måste ändra dig nu, snälla. Jag älskar dig väldigt mycket.”

“Det kommer att komma en annan sjukdom till mänskligheten, för att föra dig tillbaka till Min Fader. Länderna i Sydamerika och Afrikas nationer: Jag och Min Allra Heligaste Moder har kallat alla Mina barn att förändra sina liv, vända tillbaka till Sanningen och att oupphörligt be för era bröder och systrar, eftersom många av era länder kommer att bli kommunistiska och bringa stor förödelse över dina nationer.”

” Sydafrika kommer att straffas och Nigeria och alla länder i norr är redan reducerade i sin tro, eftersom många länder har förvandlat sin tro till muslimsk tro. Det kommer att bli krig som kommer att tändas där mycket snart. Gazaremsan och Israel kommer att blossa upp till ett stort krig, som kommer att antända länderna Iran och Libanon, som kommer att följa med till Spanien, och medför stora svårigheter och splittring, Mina barn.”

“Be den heliga rosenkransen och den gudomliga barmhärtighetens kaplett, för det är väldigt viktigt.”

” Solen kommer att fortsätta att öka den stora värmen för Mina barn, eftersom Min Heliga Skapelse agerar för att visa mänskligheten att de förolämpar Gud väldigt mycket.”

“Be för Frankrike, för det är redo att ändra sin väg och lämna en öppning till ett land som inte tror på Mig längre. Jag kallar Min Helige Monark för att bringa förändring till Frankrike, för det kommer snart att kapitulera in i inbördeskriget och Han ska bereda vägen för Min Helige Vikarie, Vilhelm, att inta Peter II: s säte . Påven Benedikt kommer snart att föras till himlen. Jag sänder mina faderliga välsignelser till honom och till dig, min helige son.”

“Slutligen önskar jag att mitt folk i Taiwan ska vända sig till Mig, din kärleksfulla Frälsare, för din nation kommer snart att invaderas, vilket kommer att involvera många nationer och föra med sig ett stort krig i Stillahavsregionen, vilket kommer att involvera Australien och USA. Men i slut, det kommer att triumfera, eftersom jag, Jesus Kristus, den levande Gudens Son, älskar dig. Var inte rädda, mina barn, utan vänd dig till mig, för det är bara Jesus som kommer att vara din styrka.”

“Mitt barn, det finns så mycket jag skulle kunna avslöja för dig om nationerna, men för tillfället kommer jag bara att ge småsaker till mänskligheten, men jag ber alla våra barn att snälla svara, eftersom tiden rinner ut. Jag älskar er alla.”

WILLIAM: Vår heliga Moder kommer – Hon är så vacker bredvid Jesus – Hon ser [på Honom] så ömt. Vår Fru är klädd i vitt med en röd sjal runt sig. Med all sin kärlek säger hon:

VÅR FRÖ“Jag hälsar dig, min älskade son och barn. Jag har kommit idag bara för att stödja Jesus med hans gudomliga ord, men jag kommer att återvända den 15:e för att ge dig ett djupare budskap till mina barn.”

“Mina barn; Min helige son av Mitt obefläckade hjärta, jag vet att du sörjer, eftersom du fortfarande är i fängelse, men jag försäkrar dig, precis som min gudomliga son, Jesus, har sagt till dig, att du kommer att bli fri mycket snart. Jag älskar dig så mycket, min framtida påve – och den allra sista för Heliga Moder Kyrka . Be Min son för kyrkoherden, för hans tid är mycket kort. Be, Mina barn, för kyrkan kommer att splittras, mycket inom kort i den största separationen av Guds barn, eftersom schismen är mycket nära, där människor kommer att splittras, lämna Kyrkans hierarki i förvirring och rädsla kommer att komma in i mänsklighetens hjärtan.”

”Be, Mina barn, för det är mindre än 5 % av världen som lyssnar på Guds heliga ord. Mina barn, be – och det är det viktigaste ni måste göra nu, för mänskligheten närmar sig stor sorg och krig. Det tredje världskriget kommer att flöda runt om i världen. Många länder kommer att vara i krig, vilket kommer att involvera din nation, Australien . Regeringen har lämnat det för sent att bygga upp de krafter som kommer att skydda er. Bli inte förvånad, min son, eftersom du kommer att bli kallad att hjälpa dem att fatta ett beslut, att hjälpa din nation.”

“Mycket inom kort kommer Kina att flytta för att ta över många nationer. Vänligen läs Apokalypsen, den kommer att visa dig vad som kommer över världen, mycket snart. Mina barn, jag ber er alla att ta hänsyn till vad som händer i er värld.

“Jag älskar er, söta barn och ber er att be – Jag älskar er, söta barn och placera Min heliga mantel över dem som har vänt sig till mig och min gudomliga son, Jesus. Jag ger dig Mitt skydd och jag välsignar dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Jag älskar dig, min helige son. Ta mod till dig, för allt vi har berättat för dig under de senaste 40 åren, du kan vara säker på att de kommer att inträffa. Du är Min dyrbara son och allt jag har berättat för dig om privata angelägenheter kommer att uppfyllas, mycket snart. Jag älskar dig och vi ses den 15:e.”

“Jag välsignar er: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Jesus sänder deras kärlek och välsignar mig:

VÅR HERRE“I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Jesus och Maria gick upp till himlen med Vita korset, lämnade och stort ljus.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.