Petrus Romanus, 13 Augustus 2022

_______________________________________________________________

ONS HERE“Ek groet jou, My geliefde William en ek seën jou: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. Moenie bang wees nie, want jou hart is oop vir My Besluit en jy is vir My baie aangenaam. Moenie bang wees nie, My seun, want jy het maar ‘n baie kort tydjie oor om in die tronk te bly.”

WILLIAM: Jesus is in wit geklee met ‘n rooi mantel wat oor Hom hang.

ONS HERE“Ek groet jou, my lieflike seun, wag vir jou vrylating uit die tronk, maar weet, my heilige seun, dit sal baie gou wees.”

“My geliefde kinders, vandag is die groot Drie Dae Fees waar My Heilige Moeder Maria op Aarde gebly het om te wag op Haar Onbevlekte aankoms na Haar Bestemming, van Haar Kroon wat aan Haar gegee is op die 15de Augustus. Gedurende hierdie tyd van die Drie Dae word elke siel wat verbygegaan het [oor die sluier] gered as beloning, as gevolg van die Fees van My Allerheiligste Moeder.”

“My liewe kinders, hierdie is ‘n baie ernstige tyd in die geskiedenis vir die mensdom, want die mensdom besef nie hoe ernstig tyd is nie. Daar is nog net ‘n paar jaar oor en die mensdom moet hulle tot My Goddelike Vader wend wat op Sy kinders wag, om weg te draai van hulle selfsugtige lewens en na God te draai en Hom om vergifnis te vra, want hulle sonde sal hulle tot die ewige verdoemenis bring. My kinders, My kinders: Ek smeek julle om om te draai van julle bose weë van soveel sondes. Ek sal aanhou om My lewe vir jou aan te bied, maar jy moet asseblief nou verander. Ek is baie lief vir jou.”

“Daar sal nog ‘ n siekte na die mensdom kom, om jou terug te bring na My Vader. Die lande van Suid-Amerika en die nasies van Afrika: Ek en My Allerheiligste Moeder het al My kinders geroep om hulle lewens te verander, terug te draai na Waarheid en om onophoudelik vir julle broers en susters te bid, want baie van julle lande sal Kommunisties word en bring groot verwoesting oor jou nasies.”

Suid-Afrika sal gestraf word en Nigerië en al die lande in die noorde is reeds verminder in hul geloof, aangesien baie lande hul geloof in die Moslem- geloof verander het. Daar sal oorlog wees wat binnekort daar sal ontvlam. Die Gazastrook en Israel sal opvlam tot ‘n Groot Oorlog, wat die lande van Iran en Libanon sal laat ontvlam, wat na Spanje sal volg, en groot ontberinge en verdeeldheid sal meebring, My kinders.

“Bid die Heilige Rosekrans en die Kapel van Goddelike Genade, want dit is baie belangrik.”

“Die son sal voortgaan om groot hitte vir My kinders te vermeerder, want My Heilige Skepping tree op om die mensdom te wys dat hulle God baie aanstoot gee.”

“Bid vir Frankryk, want dit is gereed om sy weg te verander, en laat ‘n opening na ‘n land wat nie meer in My glo nie. Ek roep My Heilige Monarg om verandering na Frankryk te bring, want dit sal binnekort kapituleer in Burgeroorlog en Hy sal die weg voorberei vir My Heilige Vicaris, William, om die Setel van Petrus II in te neem. Pous Benedictus sal binnekort na die Hemel geneem word. Ek stuur my Vaderlike seëninge aan hom en aan jou, my heilige seun.”

“Ten slotte, Ek wens My mense in Taiwan om na My, jou Liefdevolle Verlosser te wend, want jou nasie sal binnekort binnegeval word, wat baie nasies sal betrek en Groot Oorlog in die Stille Oseaan-streek sal bring, wat Australië en die VSA sal betrek, maar in die einde, dit sal seëvier, want Ek, Jesus Christus, die Seun van die Lewende God, het jou lief. Moenie bang wees nie, My kinders, maar draai na My, want dit is net Jesus wat julle krag sal wees.”

“My kind, daar is soveel wat ek aan jou oor die nasies kan openbaar, maar vir nou sal ek net klein items vir die mensdom gee, maar ek smeek al ons kinders om asseblief te reageer, aangesien die tyd min raak. Ek is lief vir julle almal.”

WILLIAM: Ons Heilige Moeder kom – Sy is so lieflik langs Jesus – Sy kyk [na Hom] so teer. Our Lady is in wit geklee met ‘n rooi tjalie om Haar. Met al haar liefde sê sy:

ONS VAME“Ek groet jou, my geliefde seun en kinders. Ek het vandag net gekom om Jesus met Sy Goddelike Woorde te ondersteun, maar ek sal op die 15de terugkeer om vir jou ‘n dieper Boodskap vir My kinders te gee.”

“My kinders; My Heilige seun van My Onbevlekte Hart, Ek weet jy is bedroef, want jy is steeds in die tronk, maar Ek verseker jou, net soos My Goddelike Seun, Jesus, vir jou gesê het, jy sal binnekort vry wees. Ek is baie lief vir jou, My toekomstige Pous – en heel laaste een vir die Heilige Moederkerk . Bid My seun, vir die Vicaris, want sy tyd is baie min. Bid, My kinders, want die Kerk gaan skeur, baie binnekort in die grootste skeiding van God se kinders, want die skeuring is baie naby, waar mense sal verdeel, wat die Kerkhiërargie in verwarring verlaat en vrees sal die harte van die mensdom binnedring.”

“Bid, My kinders, want daar is minder as 5% van die wêreld wat na God se Heilige Woord luister. My kinders, bid – en dit is die belangrikste ding wat julle nou moet doen, want die mensdom nader groot hartseer en oorlog. Die Derde Wêreldoorlog sal oor die hele wêreld vloei. Baie lande sal in oorlog wees, wat jou nasie, Australië, sal betrek. Die Regering het dit te laat gelaat om die magte op te bou wat jou sal beskerm. Moenie verbaas wees nie, My seun, want jy sal geroep word om hulle te help om ’n besluit te neem, om jou nasie te help.”

“Baie binnekort sal China beweeg om baie nasies oor te neem. Lees asseblief The Apocalypse, dit sal jou wys wat binnekort oor die wêreld gaan kom. My kinders, ek vra dat julle almal in ag sal neem wat in julle wêreld gebeur.

“Ek het julle lief, liewe kinders en vra julle om te bid – Ek is lief vir julle, liewe kinders en plaas My Heilige Mantel oor diegene wat na My en My Goddelike Seun, Jesus, gedraai het. Ek gee jou My Beskerming en Ek seën jou: In die Naam van die Vader en van die Seun en van die Heilige Gees. Amen.”

“Ek het jou lief, my heilige seun. Hou moed, want alles wat Ons jou die afgelope 40 jaar vertel het, kan jy verseker wees dat dit sal gebeur. Jy is My kosbare seun en alles wat Ek jou vertel het oor private sake, sal binnekort vervul word. Ek is lief vir jou en sal jou die 15de sien.”

“Ek seën jou: in die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen.”

WILLIAM: Jesus stuur hulle liefde en seën my:

ONS HERE“In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen.”

WILLIAM: Jesus en Maria het met die Wit Kruis na die Hemel opgegaan, vertrek en groot Lig.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.