Petrus Romanus, 15 Augustus 2022

_______________________________________________________________

ONS DAME“Ek groet jou My geliefde toekomstige Vicaris van Jesus se Huis op Aarde.”

WILLIAM: Ek sien myself voor die twee kruise staan ​​aangesien Pous Benedictus langs die een is en ek langs die ander kruis. Onse Vrou groet my weer en sê om in vrede te bly.

ONS VAME“Ek kom vandag op die Groot Fees van My Hemelvaart in die Hemel. Al hierdie Engele wat jy agter My sien is die Engele van al die siele wat vandag gered is, om saam met My in die Hemel op hierdie Groot Feesdag – en vandag is ‘n groot feesdag vir jouself, want binne die jaar wat kom sal jy hê groot oorwinning, my Heilige seun.”

“Vandag wil ek met al Ons kinders praat wat veg vir die Waarheid van My Goddelike Seun, Jesus Christus, die Seun van die Lewende God, want op hierdie Feesdag wil ek vir al My geliefde kinders sê dat die keerpunt van die Oorwinning van My Goddelike Seun, Jesus, het begin en binne nege jaar sal die Oorwinning van My Goddelike Seun, Jesus, voor die mensdom bewerkstellig word.”

“My geliefde kinders, die wêreld stuur op groot gevaar af, want Rusland, alhoewel dit vir die publiek lyk, verloor die stryd van die oorlog in die Krim en die land waarna dit lyk – wat die land van Oekraïne is – maar moenie geflous word nie, My kinders, dit is om swakheid te toon sodat die mensdom mislei word om te glo. Hulle is besig om te wen. Maar die rede waarom Rusland dit toelaat, is om die Waarheid te verwyder, want dit is om My kinders van Europa te flous om Rusland toe te laat om hulle aan te val, wanneer hulle die minste verwag. Wat Rusland beplan is om ‘n swerm vliegtuie oor die kruislyn te stuur om die vrye wêreld met die lande van die Noorde van Europa aan te val; die lande Noorweë, Swede en Denemarke, plus al die nasies wat op die grense van Rusland land. Dit sal gebeur wanneer die oorlog erger word.”

“Ek wil al die lande van Europa waarsku om uit jou slaap wakker te word, want Rusland sal jou binneval met ‘n wapen wat vir jou verborge is. China sal ook die hele Asië met sy 200-miljoen man binneval en Rusland aanval, want China is besig om die grootste leër van die wêreld op te bou en My kinders het aan die slaap geraak. Spanje sal deur die Moslems binnegeval word en Frankryk sal in totale verwarring wees wat ‘n burgeroorlog binne die land bring.”

“Ek roep alle kinders op om die Hemelse Boodskappe wat in julle land gegee word vir baie, baie jare te bestudeer en hulle tot God te draai, want dit is tyd dat Ons kinders op hul knieë gaan en God om genade vra. Dit is tyd dat ons kinders God smeek vir hulp en Sy Goddelike Genade.”

Pous Benedictus sal binnekort geneem word en Ons Heilige Seun, Willem, sal jou Laaste Vikaris word. Bid vir albei van hulle, My kinders, want God het nie Sy kinders vergeet nie. Bid liewe kinders, want die mensdom met die goeie teleskope hou die Hemel dop, want daar is groot asteroïdes wat die Aarde verbygaan en toon tekens dat sommige binnekort met die Aarde kan bots. Die media sal binnekort vir jou sê ons is in gevaar.”

“My kinders, soos jy kan sien, is die wêreld en sy gebeure baie naby, vir die mensdom om die hartseer te voel van wat Ek vir jou vir meer as 100 jaar vertel het.”

Amerika, Amerika, wat oor die afgelope 50 jaar meer as 100 Openbare Sieners gehad het, ek het julle oor en oor gewaarsku om julleself voor te berei. Hawaii en die kus van Kalifornië is so lank gewaarsku van gebeure wat na jou toe sal kom. Vulkane: en die land sal binnekort verskuif. Ek het die mensdom gevra om hulself voor te berei en van die land af te trek, na ‘n plek waar jy beskerm sal word. Vra jou Beskermengele om jou nou by te staan, want hulle kan jou beskerm.”

“My kinders, wat kan ek meer vir julle sê? Binnekort sal die Kerk skei en in duisende groepe verdeel, want sodra Pous Benedictus verwyder is, dan sal die Kerk baie donker word, maar My kinders van die lig moet weet dat mense die Ware Pous sal soek, wat jy is, My heilige seun, maar baie mense sal so verward wees.”

“Bid vir die lande wat China omring, tot in Europa, want baie kinders sal in vrees wees omdat China baie vinnig beweeg het – en weet dit, daar sal miljoene mense wees wat sal sterf. Amerika sal aangeval word en China en Rusland sal dit binneval. Weet dit, My geliefde kinders, dat die vyand nie sal slaag nie, want dit is op die oomblik wanneer Rusland en China sal uitroep dat hulle gewen het, dit sal dan wees dat die Heilige Monarg en Pous Petrus II die mag sal wees, wat Rusland en China sal die krag van God voel.”

“My geliefde kinders, ek het julle gevra om te bid en God vir hulp en krag te vra, want julle betree die Groot Slag van Waarheid. Onthou om na die Mis te gaan wanneer jy ook al kan en My gebede te bid wat Ek My kinders gevra het om te bid. Ek is baie lief vir jou.”

“Bid vir Engeland, My kinders, want groot hartseer sal haar land binnedring en oorlog sal hierdie land oorneem, wat hulle nooit geglo het sou gebeur nie.”

‘Bid ook vir Australië, want China maak gereed om sy land binne te val, maar as My kinders My gehoorsaam, sal China net ‘n deel daarvan binneval.

“Bid, My kinders, want daar sal ‘n geleentheid wees wat in Noord-Korea sal begin; baie mense sal sterf, maar hulle sal hul suster, Suid-Korea – in die suide aanval en baie siele doodmaak.”

“My kinders, dit maak My hartseer dat Ek julle moet aanhou waarsku, maar as ek dit nie doen nie, wie sal gered word. Die horlosie is op 12, en die einde van sondige Rusland is op die wêreld, maar dit beteken groot vernietiging vir die wêreld, maar op die ou end sal My Onbevlekte Hart seëvier.”

“Ek is lief vir julle, My geliefde kinders. Luister binnekort na Ons Heilige Vicaris, Pous Petrus II. Ek het jou lief. My Seun Jesus – My Goddelike Seun – kom om Sy Seën te gee.”

WILLIAM: Jesus het alles in helder Wit gekom. Hy kom met miljoene engele en seën ons:

ONS HERE“In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen.”

“Ek groet jou, My heilige seun, William, en al My geliefde kinders. Ek groet julle, My geliefde kinders van die Eindtye. Ek het net gekom om al My kinders te seën. Pas op en luister na My Moeder – Heilige Moeder. Ek seën jou My heilige seun en Ek seën jou dag en die kinders van die wêreld: In die Naam van die Vader en van die Seun en van die Heilige Gees. Amen.”

WILLIAM: Onse Vrou seën ons:

ONS DAME“In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen.”

WILLIAM: Sy het baie belangrike dinge om binnekort aan my te openbaar.

ONS DAME“Hou moed. Ek seën jou en is lief vir jou: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen.”

Die Koningin van die Hemel

_______________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.