Luz de Maria, 4 Septembrie 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAI

LUZ DE MARIEI

04 SEPTEMBRIE 2022

Popor al Regelui Nostru,


Fidelitatea Mea și iubirea Mea față de Dumnezeu m-a dus să unesc Îngerii pentru a apăra Tronul Patern de mândria lui Lucifer, care s-a răzvrătit împotriva Lui Dumnezeu împreună cu alți îngeri. A fost un război în Cer împotriva diavolului (Apoc 12, 7-8) și deja Lucifer pierduse frumusețea lui, umplându-se de mândrie și invidie.


NU VĂ ODIHNIȚI NICI ZIUA, NICI NOAPTEA, PENTRU CĂ DIAVOLUL NU SE ODIHNEȘTE.


Lupta între bine și rău este constantă. În acest moment luptăm împotriva diavolului pentru mântuirea sufletelor, care dorește să le ducă la lacul de foc.


COPIII DOMNULUI ȘI REGELUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, NU POT FI PASIVI, DAR COMBATIVI, DE A FI TOCMAI ÎMPOTRIVA LOR ÎNȘIȘI, PENTRU CA SĂ NU CADĂ ÎN MÂNDRIE ȘI ÎN PĂCAT.


Orgoliul satanei a reușit ca să fie expulzat din Cer împreună cu îngerii lui, ai răutății, și au fost trimiși pe pământ.


Diavolul are un motto: totul pentru mine, trăiesc pentru mine mai presus de toți și toate. De aceea vă chem pe voi, Popor al Lui Dumnezeu, să dați tot pentru Dumnezeu, să trăiți pentru Dumnezeu, iubind pe Dumnezeu și pe aproapele.


Omenirea merge spre abis…
Omenirea merge spre confruntare…
Omenirea merge spre foamete fizică și spirituală…
Omenirea merge spre căderea economiei…
Omenirea merge spre apariția anticristului asupra celor care îl primesc ca stăpân al pământului și își pun marca lui.


Fără a crede în tot ce v-am menționat, râdeți de mesajele Cerului, cu toate acestea, pregătiți-vă înaintea de a vă plânge.


Mărturisiți păcatele voastre înainte ca întunericul să vă găsească în stare de păcat.


MARI NEDREPTĂȚI VOR FI DUSE LA CAPĂT ÎNAINTEA OCHILOR VOȘTRI ȘI VEȚI SIMȚI CĂ NU MAI PUTEȚI, DAR DREPTATEA DIVINĂ SE GĂSEȘTE CU POPORUL LUI DUMNEZEU ȘI ASUPRA POPORULUI LUI DUMNEZEU. REZISTAȚI, NU VĂ GĂSIȚI SINGURI.


Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, nu obosiți de a vă ruga cu inima.


Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă și reparați pentru ofensele grave ale omenirii împotriva Preasfintei Treimi.


Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, pământul se cutremură cu mai multă putere; rugați-vă pentru Puerto Rico, Republica Dominicană, America Centrală, Ecuador și Japonia.


Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, pesta nouă vine: pielea și aparatul respirator vor fi afectate.


Soarele impactează puternic Pământul cu o furtună solară, Pământul rămânând pe întuneric și omenirea este redusă la tăcere, și totodată, cutremurată. Creatura umană se va lumina la înserat cu ceea ce a pregătit pentru acest scop. Noaptea nu ieșiți din cămin, rugați-vă în familie sau singuri, dar RUGAȚI-VĂ.


Vă găsiți ca-n vremea lui Noe… voi credeți și pregătiți-vă, deși vă bateți joc.


DEJA VĂ GĂSIȚI ÎN ACEL MOMENT!


Pământul se rotește, timpul uman s-a accelerat și voi, Popor al Lui Dumnezeu, trebuie să vă opriți și să vă examinați.


Mă găsesc cu Legiunile Mele Cerești, prin Poruncă Divină, pentru a vă ajuta în acest moment de tranziție. Aveți credință în Preasfânta Treime, în Regina și Mama Noastră și în protecția Noastră.


Vă găsiți înaintea Ajutoarelor Divine, pe care le merită fiul ascultător, fiul de credință și fiul umil.


Sacramentalele trebuie să fie binecuvântate, este necesar dacă aveți credință în ele.


Legiunile Mele ascultă Voința Divină care dorește binele pentru copiii Ei.


Vă binecuvântez.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Primind acest mesaj de la sfântul Arhanghel Mihail, mi s-a permis să privesc cum răutatea urâțește nu numai sufletul, dar se mută la exteriorul creaturii umane.


Mi s-a permis să privesc cum fiecare dintre noi se aseamănă cu Noe, care continuă în luptă pentru a se menține în calea Lui Cristos. Fiul Lui Dumnezeu cade și se ridică o dată și de o mie de ori, dar obiectivul ridicării este să nu se separe de Voința Lui Dumnezeu.


Totodată mi s-a permis să privesc elementele biciuind Pământul și pe locuitorii lui. O liniște m-a făcut să-mi amintesc lipsa de rugăciune, necredința înaintea forței rugăciunii și am privit marea ridicându-se asupra unor coaste și am văzut unele coaste cu formă umană, voind să spună: nu numai pământul este cel care este biciuit, este omul pentru ca să se trezească.


Și o voce care îmi amintește de cea a sfântului Arhanghel Mihail, a pronunțat:


„Fiți fideli Lui Dumnezeu Unul și Întreit, Reginei și Mamei Noastre, a Ultimelor Timpuri și fiți fideli cu voi înșivă, fără a vă înșela, fiți creaturi de credință. Trebuie să vă cereți să fiți fideli, nu lâncezi. Să aveți certitudinea faptului că Dumnezeu este cu Poporul Lui.”


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.