Luz de Maria, 9 September 2022

_______________________________________________________________

BOODSCHAP VAN DE MEEST HEILIGE MAAGD MARIA AAN LUZ DE MARIA

9 SEPTEMBER 2022

[Zie website: https://www.revelacionesmarianas.com/index.htm]

Geliefde kinderen:

IK HOUD JE VERBORGEN IN ELKE SLAG VAN MIJN HART.

ONTVANG MIJN ZEGENINGEN SAMEN MET MIJN CONSTANTE BIJSTAND VOOR DE BEHOEFTEN VAN IEDER VAN U EN WAAR U OP UW DAGELIJKSE WANDELING KOMT.

U bent het Volk dat ik heb ontvangen aan de voet van het Kruis van glorie en majesteit. Sommige van die kinderen zijn weggegaan en gaan weg van dit Volk dat Mijn Zoon Mij gaf: ze leven in losbandigheid en hebben zich aangesloten bij de hordes van de Duivel. Mijn Goddelijke Zoon lijdt hierdoor en ik roep hen op tot bekering.

Kinderen:

DE ELITE KRIJGT IN KRACHT! De veranderingen laten niet lang op zich wachten; ze verspreiden zich over de hele mensheid en zijn niet voor het welzijn van Mijn kinderen, noch voor het welzijn van hun geestelijk leven.

Kinderen:

IK OPROEP U OM OP ALERT TE BLIJVEN! Blijf binnen in het ware leergezag zodat je niet van Mijn Zoon afdwaalt. Dwaal niet af van de geboden en wees kinderen die Gods wet naleven.

Mijn kinderen:

BLIJF OP ALERT! Blijf in elk opzicht alert, want er zijn verschillende centra van gewapende conflicten op aarde, die van woorden naar daden zullen gaan. De mensheid leeft in gevaar vanwege moderne bewapening en wapens die de mensheid niet kent.

BLIJF OP ALERT!   Kijk omhoog: een hemels lichaam nadert.

Bid, Mijn kinderen, bid voor China en Taiwan.

Bid, Mijn kinderen, bid voor Rusland en Oekraïne; bid, kinderen – het is nodig.

Bid, Mijn kinderen, bid voor de Verenigde Staten: de natuur zal haar eerder laten lijden dan de mensen.

Bid, Mijn kinderen, bid voor Argentinië, het communisme is deze natie binnengekomen.

DE MENSEN VAN MIJN ZOON ZIJN NIET BEWUST DAT MET BEKERING EN GEBED GROTE STRIJDEN WORDEN GEWONNEN (Mt.7:7-11; Judith 9:11-14). Het middelmatige Geloof van sommige van Mijn kinderen weerhoudt hen ervan hun hart te openen voor Mijn Zoon.

Op dit moment vind Ik mensen die ware toevluchtsoorden van troost zijn voor Mijn Zoon in het aangezicht van de heiligschennissen, beledigingen en daden van minachting begaan tegen Mijn Zoon.

Mijn kinderen:

Bent u op zoek naar opvang? Wil je een fysiek toevluchtsoord bereiken voor de meest cruciale momenten?

Wees allereerst een toevluchtsoord waar Mijn Zoon rust en tevredenheid vindt in deze tijd en in de komende tijden. Wees liefde. Wees daders van Gods Wil.

IK HOU VAN JE EN BESCHERM JE.

VREES NIET, KINDEREN, VREES NIET. IK BEN MET IEDER VAN U.

Ik zegen jou.

Moeder Maria

HEIL MARY MEEST PUUR, ONTWORPEN ZONDER ZONDE

HEIL MARY MEEST PUUR, ONTWORPEN ZONDER ZONDE

HEIL MARY MEEST PUUR, ONTWORPEN ZONDER ZONDE

COMMENTAAR VAN LUZ DE MARIA

Broeders en zusters:

Onze Heilige Moeder, Heilige Tabernakel van Haar Goddelijke Zoon, verzekert ons van Zijn Liefde en Zijn Verdediging.

Ze waarschuwt ons voor het misbruik van moderne wapens en voor wat we ons nog steeds niet kunnen voorstellen dat de mens heeft gebouwd om kwaad te doen aan zijn eigen soort. Dit is moeilijk te verteren, broeders en zusters: we worden geconfronteerd met het misbruik van de wetenschap dat de mens zelf gaat verpletteren.

Dit is niet gemakkelijk te verwerken, daarom roept Onze Moeder ons op tot bekering, om met het hart te bidden en ons in te spannen om ons Geloof voortdurend te laten groeien. Laten we ernaar streven een klein toevluchtsoord te zijn waar onze geliefde Heer kan schuilen en een kind kan vinden dat Hem tevredenheid zal schenken.

Amen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.