Luz de Maria, 9 Shtator 2022

________________________________________________________________

MESAZH E VIRGJERES ME TE SHENJTE MRI PER LUZ DE MARIA

9 SHTATOR 2022

[Shih faqen e internetit: https://www.revelacionesmarianas.com/index.htm]

Fëmijë të dashur:

TE MBAJ TE FSHUAR NE CDO RRIHJE TE ZEMRES.

MERRNI BEKIMET E MIA SË BASHKË ME NDIHMËN TIME TË VAZHDUESHME PËR NEVOJAT E SECILIT NGA JU DHE ÇFARËT QË PARAQET NË SHËTIM TË PËRDITSHME.

Ju jeni populli që e prita në këmbët e Kryqit të lavdisë dhe madhështisë. Disa nga ata fëmijë kanë ikur dhe po ikin nga ky Popull që më dha Biri im: ata jetojnë në shthurje dhe janë bashkuar me turmat e Djallit. Djali im Hyjnor vuan për shkak të kësaj dhe unë i thërras ata të kthehen në besim.

Fëmijët:

ELITA PO FITON FORCA! Ndryshimet nuk do të vonojnë të vijnë; ato po përhapen në mbarë njerëzimin dhe nuk janë për të mirën e fëmijëve të Mi, as për të mirën e jetës së tyre shpirtërore.

Fëmijët:

JU THIRRJË TË QËNDRONI VETË GJITHSHËM! Qëndroni brenda në Magjisterin e vërtetë, në mënyrë që të mos largoheni nga Biri Im. Mos u largoni nga Urdhërimet dhe jini fëmijë që zbatoni Ligjin e Perëndisë.

Fëmijët e mi:

QËNDRONI NE VËREJTJE! Qëndroni vigjilent në çdo aspekt, sepse ka disa qendra konflikti të armatosur në Tokë, të cilat do të shkojnë nga fjalët në vepra. Njerëzimi po jeton në rrezik për shkak të armatimeve dhe armëve moderne të panjohura për njerëzimin.

QËNDRONI NE VËREJTJE!   Shikoni lart: një Trup Qiellor po afrohet.

Lutuni, fëmijët e Mi, lutuni për Kinën dhe Tajvanin.

Lutuni, fëmijët e Mi, lutuni për Rusinë dhe Ukrainën; lutuni, fëmijë – është e nevojshme.

Lutuni, fëmijët e Mi, lutuni për Shtetet e Bashkuara: natyra do ta bëjë atë të vuajë përpara se burrat.

Lutuni fëmijët e mi, lutuni për Argjentinën, komunizmi ka hyrë në këtë komb.

NJERËZIT E BIRI TIM NUK ËSHTË TË NDËRGJEGJËSHËM SE ME KONVERTIM DHE LUTJE FITOHEN LUFTE TË MËDHA (Mt.7:7-11; Judith 9:11-14). Besimi mediokër i disa prej fëmijëve të Mi i pengon ata të hapin zemrat e tyre ndaj Birit Tim.

Në këtë moment unë gjej njerëz që janë strehë e vërtetë ngushëllimi për Birin Tim përballë sakrilegjeve, ofendimeve dhe akteve të përçmimit të kryera ndaj Birit Tim.

Fëmijët e mi:

Jeni duke kërkuar për strehim? Dëshironi të arrini një strehë fizike për momentet më të rëndësishme?

Së pari jini strehë ku Biri Im prehet dhe gjen kënaqësi në këtë kohë dhe në kohët që do të vijnë. Bëhu dashuri. Bëhuni bërës të vullnetit të Zotit.

TE DUA DHE TE MBROJ.

MOS FRIKONI, FËMIJË, MOS FRIKONI. UNË JAM ME SECILIN NGA JU.

ju bekoj.

Nënë Mari

BRESHER MARI MË E PASTËR, E ngjizur PA MËKATA

BRESHER MARI MË E PASTËR, E ngjizur PA MËKATA

BRESHER MARI MË E PASTËR, E ngjizur PA MËKATA

KOMENTI I LUZ DE MARIA

Vëllezër dhe motra:

Nëna jonë e Bekuar, Tabernakulli i Shenjtë i Birit të saj Hyjnor, na siguron për Dashurinë dhe Mbrojtjen e Tij.

Ajo na paralajmëron për keqpërdorimin e armatimeve moderne dhe atë që ende nuk mund ta imagjinojmë se njeriu e ka ndërtuar për t’i bërë keq llojit të tij. Kjo është e vështirë për t’u tretur, vëllezër e motra: ne po përballemi me keqpërdorimin e shkencës që do ta dërrmojë vetë njeriun.

Kjo nuk është diçka që asimilohet lehtë, prandaj Nëna jonë na thërret në konvertim, të lutemi me zemër dhe të përpiqemi që Besimi ynë të rritet vazhdimisht. Le të përpiqemi të jemi një strehë e vogël ku Zoti ynë i dashur të mund të strehohet dhe të gjejë një fëmijë që do t’i japë Atij kënaqësi.

Amen.

________________________________________________________________

This entry was posted in Shqip and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.