Petrus Romanus, 19. September 2022

_______________________________________________________________

MELDING GITT AV VÅR FRU TIL WILLIAM COSTELLIA

19. SEPTEMBER 2022

Vår Frue av La Salettes fest

WILLIAM: I dag blir dronning Elizabeth stedt til hvile – for å hvile sjelen hennes – og har blitt dømt og frelst. Sjelen hennes er i skjærsilden. Hun var en god sjel og døde på høytiden for vår hellige mors fødselsdag. Vår Herre Jesus elsket henne veldig høyt med et offentlig skilt gitt – en regnbue – for å vise verden at himmelen har velsignet henne. Gud velsigne dronning Elizabeth!

Det hvite kors dukket opp på den hellige grunn og vibrerte med lysstråler som skjøt mot meg. Klokken er rundt 16.36. Det hvite kors fremstår for meg som en refleksjon og vår hellige mor kommer gjennom det hellige kors, veldig strålende og vår hellige mor sier:

VÅR FRU: «Fred være med deg, for jeg er den salige jomfru, Maria, alle hjerters dronning, som er mor til min guddommelige Sønn, Jesus Kristus. Vær i fred, siden jeg vet at du har mange distraksjoner for tiden, men vet at jeg vil holde Budskapet klart og presist, så vær i fred. Saint Michael, Saint Gabriel og Saint Raphael er med deg for å beskytte Budskapet.”

WILLIAM: Vår Frue kommer under tittelen Vår Frue av Pontmain. Saint Michael står over meg, og jeg kjenner styrken hans. Vår Frue kommer nærmere hjertet mitt. Hun gir meg et kyss, som vibrerer på kroppen min, og velsigner meg:

VÅR FRU: «I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen.”

«Jeg hilser deg, min elskede sønn. Jeg legger korset som jeg bærer på deg. Vær i fred, for dette korset vil styrke deg, slik at du kan oppfylle Guds hellige vilje.»

“Mine elskede barn, snart vil dere bli gitt et offentlig skilt slik at dere vil se Guds plan utfolde seg. Jeg velsigner dere, mine barn, slik at dere vil forberede dere, da tiden for fred i verden er over og verden vil være i total krig. Mine barn, forbered dere, siden det vil være veldig vanskelig for dere, og som jeg har sagt mange ganger, forbered husholdningen deres, oppbevar bokser med mat, med destillert vann og forbered medisinene deres så mye som mulig.»

Frankrike, det første landet som vil bli straffet; landet vil gå gjennom en stor uro. Landet vil gå inn i anarki og revolusjon. Det vil være på dette stadiet den store hellige monarken vil være klar til å lede mine barn til seier. Det er på tide for våre barn å reflektere over seg selv og hva Gud ber deg om, siden Frankrike vil gå gjennom en stor uro. Verden vil også gå gjennom de store trengsler

England vil gjennomgå store omveltninger fordi kongehuset vil gjennomgå en stor forandring og England vil gå under stor uro. Be. Be, for det vil være problemer i alle land. »

Europa skal forberede seg på den tredje verdenskrig, fra Russland og Kina, fordi alt du ser og hører ikke er i stor sannhet, fordi Russland forårsaker en kamuflasje, villeder Vesten, fordi Russland snart vil invadere Europa, med start fra land som var under Sovjetunionen. – Russiske land den kontrollerte etter andre verdenskrig.”

«Ikke stol på Russland lenger, for Ukraina er bare en start, fordi alle de baltiske landene og de nordlige landene vil bli invadert. Jeg ber alle barn om å be og ofre livene deres, slik at Guds guddommelige hellige vilje vil bli gjennomført.»

«I dag er Mitt budskap rettet til mine barn i Frankrike. Be til de hellige i Frankrike om at den vil vende tilbake til Min guddommelige Sønn, Jesus og til meg. Min Jesus og jeg elsker deg veldig mye. Tenk på alle de hellige i Frankrike, for det er Min hellige vilje at mange, mange flere hellige vil bli laget i disse tider. A Great Idol of Paris vil bli jevnet med jorden, det samme vil Marseilles. Be, søte barn, be til din engel, Saint Ameronitis, som er din engel i Frankrike. Jeg elsker deg veldig mye, og jeg ber deg om bønner.”

WILLIAM: Vår Frue velsigner oss med et hellig kors, som hun har holdt:

VÅR FRU: «I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen.”

“Min elskede sønn, William, dette er et veldig kort budskap, men det var hovedsakelig for Frankrike og for Vår hellige monark, som er din hjelp og forsvar.”

WILLIAM: Vår hellige mor kysset meg og velsignet meg:

VÅR FRU: «I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen.”

«Jeg kommer snart igjen, for det er så mye jeg ønsker å si til deg. Vær i fred. Jeg elsker deg og vi velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen.”

WILLIAM: Mens vår hellige mor taler, kommer kjærlighetshjerter fra henne. +++

_____________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.