Petrus Romanus, 19 September 2022

_______________________________________________________________

MEDDELANDE GIVT AV VÅR LAM TILL WILLIAM COSTELLIA

19 SEPTEMBER 2022

Vår Fru av La Salettes högtid

WILLIAM: Idag läggs drottning Elizabeth till vila – för att vila sin själ – och har blivit dömd och frälst. Hennes själ är i skärselden. Hon var en god själ och dog på vår heliga mors födelsedag. Vår Herre Jesus älskade henne mycket med en offentlig skylt som gavs – en regnbåge – för att visa världen att himlen har välsignat henne. Gud välsigne drottning Elizabeth!

Det vita korset dök upp på den heliga marken och vibrerade med strålar av ljus som skjuter mot mig. Klockan är runt 16.36. Vita korset framstår för mig som en reflektion och vår heliga moder kommer genom det heliga korset, mycket briljant och vår heliga moder säger:

VÅR FRÖ: “Fred vare med dig, för jag är den välsignade jungfrun, Maria, alla hjärtans drottning, som är min gudomliga sons, Jesus Kristus, moder. Var i fred, eftersom jag vet att du har många distraktioner för närvarande, men vet att jag kommer att hålla Budskapet klart och exakt, så förbli i fred. Saint Michael, Saint Gabriel och Saint Raphael är med dig för att skydda Budskapet.”

WILLIAM: Our Lady kommer under titeln Our Lady of Pontmain. Sankt Mikael står över mig och jag känner hans styrka. Vår Fru kommer närmare mitt hjärta. Hon ger mig en kyss, som vibrerar på min kropp, och välsignar mig:

VÅR FRÖ: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Jag hälsar dig, min älskade son. Jag lägger korset som jag bär på dig. Var i frid, för detta kors kommer att stärka dig, så att du kan uppfylla Guds heliga vilja.”

“Mina älskade barn, snart kommer ni att få ett offentligt tecken så att ni kommer att se Guds plan utvecklas. Jag välsignar er, Mina barn, så att ni kommer att förbereda er, eftersom tiden för fred i världen är över och världen kommer att vara i totalt krig. Mina barn, förbered er, eftersom det kommer att bli mycket svårt för er och, som jag har sagt många gånger, förbered ert hushåll, förvara burkar med mat, med destillerat vatten och förbered er medicin så mycket som möjligt.”

Frankrike, det första landet som kommer att straffas; landet kommer att gå igenom en stor oro. Landet kommer att gå in i anarki och revolution. Det kommer att vara i detta skede den store helige monarken kommer att vara redo att leda Mina barn till seger. Det är dags för Våra barn att reflektera över sig själva och vad Gud ber dig, eftersom Frankrike kommer att gå igenom ett stort kaos. Världen kommer också att gå igenom de stora vedermödorna.”

England kommer att genomgå stor omvälvning eftersom kungahuset kommer att genomgå en stor förändring och England kommer att gå under stor kaos. Be, för det kommer att finnas problem i alla länder.”

” Europa ska förbereda sig för tredje världskriget, från Ryssland och Kina, eftersom allt som du ser och hör inte är i stor sanning, eftersom Ryssland orsakar ett kamouflage, vilseleder väst, eftersom Ryssland snart kommer att invadera Europa, med början från länder som var under Sovjetunionen.  Ryska länder som den kontrollerade efter andra världskriget.

“Lita inte på Ryssland längre, för Ukraina är bara en början, eftersom alla de baltiska staterna och de norra länderna kommer att invaderas. Jag ber alla barn att be och offra era liv, så att Guds gudomliga heliga vilja kommer att fullbordas.”

“I dag riktas Mitt budskap till Mina barn i Frankrike. Be till Frankrikes heliga att det ska återvända till Min gudomliga Son, Jesus och till mig. Min Jesus och jag älskar dig väldigt mycket. Tänk på alla Frankrikes heliga, för det är min heliga vilja att många, många fler heliga kommer att skapas i dessa tider. A Great Idol of Paris kommer att jämnas med jorden, liksom Marseille. Be, söta barn, be till din ängel, Saint Ameronitis, som är din ängel i Frankrike. Jag älskar dig väldigt mycket och jag ber dig om böner.”

WILLIAM: Vår Fru välsignar oss med ett heligt kors, som hon har hållit:

VÅR FRÖ: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Min älskade son, William, detta är ett mycket kort budskap, men det var främst för Frankrike och för vår helige monark , som är din hjälp och försvar.”

WILLIAM: Vår heliga mor kysste mig och välsignade mig:

VÅR FRÖ: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Jag kommer snart igen, för det finns så mycket jag vill säga till dig. Var i fred. Jag älskar dig och vi välsignar dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: När vår heliga mor talar kommer kärlekshjärtan från henne. +++

_______________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.