Petrus Romanus, 19. Syyskuuta 2022

_______________________________________________________________

VIESTI, JOKA ANTAA MY LODY WILLIAM COSTELLIA

19. SYYSKUUTA 2022

La Saletten Neitsyt Marian juhla

WILLIAM: Tänään kuningatar Elisabet on haudattu lepoon – levätäkseen sielunsa – ja hänet on tuomittu ja pelastettu. Hänen sielunsa on kiirastulessa. Hän oli hyvä sielu ja kuoli Pyhän äitimme syntymäpäivän juhlana. Herramme Jeesus rakasti häntä kovasti julkisella merkillä – sateenkaarella – osoittaakseen maailmalle, että taivas on siunannut häntä. Jumala siunatkoon kuningatar Elisabet!

Valkoinen Risti ilmestyi pyhällä pohjalla ja värähteli minua kohti ampuvien valonsäteiden kanssa. Kello on noin 16.36. Valkoinen risti näkyy minulle heijastuksena ja Pyhä Äitimme tulee Pyhän Ristin kautta, hyvin loistavasti ja Pyhä Äitimme sanoo:

HERRA: “Rauha olkoon teille, koska minä olen Siunattu Neitsyt Maria, Kaikkien Sydämien Kuningatar, joka on jumalallisen Poikani Jeesuksen Kristuksen äiti. Ole rauhassa, sillä tiedän, että sinulla on tällä hetkellä monia häiriötekijöitä, mutta tiedä, että pidän Viestin selkeänä ja täsmällisenä, joten pysy rauhassa. Pyhä Mikael, pyhä Gabriel ja pyhä Rafael ovat kanssasi suojelemassa sanomaa.”

WILLIAM: Our Lady kuuluu Pontmainin Our Lady -tittelin alle. Pyhä Mikael seisoo ylläni ja tunnen hänen voimansa. Neitsyt Maria tulee lähemmäksi sydäntäni. Hän antaa minulle suudelman, joka värähtelee kehossani ja siunaa minua:

HERRA: ”Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

“Tervehdin sinua, rakas poikani. Asetan ristin, jota kannan, sinun päällesi. Ole rauhassa, sillä tämä risti vahvistaa sinua, jotta voit täyttää Jumalan pyhän tahdon.”

“Rakkaat lapseni, pian teille annetaan julkinen merkki, jotta näette Jumalan suunnitelman toteutuvan. Siunaan teitä, lapseni, jotta valmistautuisitte, sillä rauhan aika maailmassa on ohi ja maailma käy totaalisodassa. Lapseni, valmistautukaa, sillä se tulee olemaan teille erittäin vaikeaa, ja, kuten olen useaan otteeseen todennut, valmistakaa kotitaloutenne tislatulla vedellä ja valmistakaa lääkkeenne niin paljon kuin mahdollista.”

Ranska, ensimmäinen maa, jota rangaistaan; maa käy läpi suuren häiriön. Maa joutuu anarkiaan ja vallankumoukseen. Tässä vaiheessa Suuri Pyhä Monarkki on valmis johtamaan lapseni voittoon. Lastemme on aika pohtia itseään ja sitä, mitä Jumala sinulta pyytää, sillä Ranska käy läpi suurta myllerrystä. Maailma tulee myös käymään läpi suuria ahdistuksia.”

Englannissa tapahtuu suuri mullistus, koska kuninkaallinen talo tulee käymään läpi suuren muutoksen ja Englannissa suuri myllerrys. Rukoilla. Rukoilkaa, sillä joka maassa tulee olemaan ongelmia.”

Euroopan on valmistauduttava kolmanteen maailmansotaan Venäjältä ja Kiinasta, koska kaikki mitä näet ja kuulet ei ole suurta totuutta, koska Venäjä aiheuttaa naamiointia, johtaa länttä harhaan, koska Venäjä hyökkää pian Eurooppaan alkaen Neuvostoliiton alaisuudessa olleet maat. Venäjän maat, joita se hallitsi toisen maailmansodan jälkeen.

”Alä luota enää Venäjään, sillä Ukraina on vasta alkua, koska kaikki Baltian maat ja Pohjoismaat hyökätään. Pyydän kaikkia lapsia rukoilemaan ja uhraamaan henkensä, jotta Jumalan jumalallinen pyhä tahto toteutuisi.”

“Tänään Viestini on suunnattu Ranskan lapsilleni . Rukoile Ranskan pyhiä, että se palaa jumalallisen Poikani, Jeesuksen ja minun luokseni. Jeesukseni ja minä rakastamme sinua erittäin paljon. Ajattele kaikkia Ranskan pyhiä, koska Pyhä Tahtoni on, että monet, monet pyhät tehdään näinä aikoina. Pariisin suuri idoli tasoitetaan, kuten myös Marseilles. Rukoilkaa, rakkaat lapset, rukoilkaa enkeliänne, pyhä Ameronitis, joka on teidän Ranskan enkelinne. Rakastan sinua erittäin paljon ja pyydän sinua rukoilemaan.”

WILLIAM: Neitsyt Maria siunaa meitä Pyhällä Ristillä, jonka Hän on pitänyt:

HERRA: ”Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

“Rakas poikani, William, tämä on hyvin lyhyt viesti, mutta se oli tarkoitettu pääasiassa Ranskalle ja Pyhälle hallitsijallemme, joka on teidän apunne ja puolustusnne.”

WILLIAM: Pyhä äitimme suuteli minua ja siunasi minua:

HERRA: ”Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

“Tulen uudestaan ​​hyvin pian, koska minulla on niin paljon sanottavaa teille. Ole rauhassa. Rakastan sinua ja me siunaamme sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

WILLIAM: Kun Pyhä äitimme puhuu, rakkaussydämet tulevat hänestä. +++

_______________________________________________________________

This entry was posted in Suomalainen and tagged . Bookmark the permalink.