Petrus Romanus, 19. September 2022

_______________________________________________________________

BUDSKAB GIVET AF VORES DAME TIL WILLIAM COSTELLIA

19. SEPTEMBER 2022

Fest for Vor Frue af La Salette

WILLIAM: I dag er dronning Elizabeth stedt til hvile – for at hvile sin sjæl – og er blevet dømt og frelst. Hendes sjæl er i skærsilden. Hun var en god sjæl og døde på festen for vor hellige mors fødselsdag. Vor Herre Jesus elskede hende meget med et offentligt tegn givet – en regnbue – for at vise verden, at himlen har velsignet hende. Gud velsigne dronning Elizabeth!

Det Hvide Kors dukkede op på den hellige grund og vibrerede med lysstråler, der skød mod mig. Klokken er omkring 16.36. Det Hvide Kors fremstår for mig som en afspejling, og Vor Hellige Moder kommer gennem Det Hellige Kors, meget strålende, og Vor Hellige Moder siger:

VORES FRU: “Fred være med dig, fordi jeg er den velsignede jomfru, Maria, alle hjerters dronning, som er min guddommelige søns, Jesus Kristus, moder. Vær i fred, da jeg ved, at du har mange distraktioner i øjeblikket, men vid, at jeg vil holde Budskabet klart og præcist, så forbliv i fred. Saint Michael, Saint Gabriel og Saint Raphael er med dig for at beskytte Budskabet.”

WILLIAM: Our Lady kommer under titlen Our Lady of Pontmain. Sankt Michael står over mig, og jeg mærker hans styrke. Vor Frue kommer tættere på mit hjerte. Hun giver mig et kys, som vibrerer på min krop, og velsigner mig:

VORES FRU: »I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

“Jeg hilser dig, min elskede søn. Jeg lægger korset, som jeg bærer, på dig. Vær i fred, for dette kors vil styrke dig, så du kan opfylde Guds hellige vilje.”

“Mine elskede børn, snart vil I få et offentligt skilt, så I vil se Guds Plan udfolde sig. Jeg velsigner jer, mine børn, så I vil forberede jer, da tiden for fred i verden er forbi, og verden vil være i total krig. Mine børn, forbered jer selv, da det vil være meget vanskeligt for jer, og som jeg har sagt mange gange, forbered jeres husholdning, opbevar dåser med mad, med destilleret vand og tilbered jeres medicin så meget som muligt.”

Frankrig, det første land, der vil blive straffet; landet vil gennemgå en stor uro. Landet vil gå ind i anarki og revolution. Det vil være på dette stadium, at den Store Hellige Monark vil være klar til at føre Mine børn til Sejr. Det er tid for vores børn at reflektere over sig selv og hvad Gud beder dig om, da Frankrig vil gå igennem en stor uro. Verden vil også gå igennem de store trængsler.”

England vil gennemgå store omvæltninger, fordi kongehuset vil gennemgå en stor forandring, og England vil gå under stor uro. Bede. Bed, for der vil være problemer i alle lande.”

Europa skal forberede sig på den tredje verdenskrig, fra Rusland og Kina, fordi alt, hvad du ser og hører, ikke er i stor sandhed, fordi Rusland forårsager en camouflage, vildleder Vesten, fordi Rusland snart vil invadere Europa, begyndende fra lande, der var under USSR. Russiske lande, det kontrollerede efter Anden Verdenskrig.

“Stol ikke længere på Rusland, for Ukraine er kun en begyndelse, fordi alle de baltiske lande og de nordlige lande vil blive invaderet. Jeg beder alle børn om at bede og ofre jeres liv, så Guds guddommelige hellige vilje vil blive gennemført.”

“I dag er Mit budskab rettet til mine børn i Frankrig. Bed til de hellige i Frankrig, at det vil vende tilbage til Min guddommelige søn, Jesus og til mig. Min Jesus og jeg elsker dig meget. Tænk på alle de hellige i Frankrig, for det er min hellige vilje, at der vil blive skabt mange, mange flere hellige i disse tider. A Great Idol of Paris vil blive jævnet med jorden, ligesom Marseilles. Bed, søde børn, bed til din engel, Saint Ameronitis, som er din engel i Frankrig. Jeg elsker dig meget, og jeg beder dig om bønner.”

WILLIAM: Vor Frue velsigner os med et helligt kors, som hun har holdt:

VORES FRU: »I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

“Min elskede søn, William, dette er en meget kort besked, men det var hovedsageligt til Frankrig og for Vor Hellige Monark, som er din hjælp og forsvar.”

WILLIAM: Vores Hellige Moder kyssede mig og velsignede mig:

VORES FRU: »I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

“Jeg kommer igen meget snart, for der er så meget, jeg gerne vil sige til dig. Vær i fred. Jeg elsker dig, og vi velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

WILLIAM: Mens Vor Hellige Moder taler, kommer Kærlighedshjerter fra hende. +++

_______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.