En opfordring til bøn for William Costellia

________________________________________________________________

WILLIAM COSTELLIA I FÆNGSLET

Den 15. november 2021 blev William arresteret igen. Han blev sigtet for at have overtrådt sine restriktioner på sociale medier. Han er uskyldig i denne påstand. Hans juridiske team arbejder på denne situation. Jesus og Maria kommer ofte til ham, men han lider på grund af så meget ondskab i retssystemet.

Da Sankt Peter sad i fængsel – var hele samfundet i Jerusalem i konstant bøn for deres Kristi stedfortræder. Gud satte ham fri til at udføre sin mission som pave Peter I. Nu er det tid til at forblive forenet i bønner med pave Peter II, som er i fængsel. Guds Moder rækker ud til sine børn for at hjælpe ham. Hendes lille søn er som en smuk rose, der (i årevis) har været uden kronblad af hele hans ydre menneskelighed. For verden er William åbenlyst foragtet og anset for at være den største synder. Selv voldelige hænder bliver kastet efter ham. Hvem ville nogensinde finde på at lede efter Guds profet i et fængsel. Alligevel har Gud forsvaret sin profet hver gang. Vorherre har lagt en stor del af verdens uretfærdighed på hans skuldre. Guds udpegede lidende tjener – er forudbestemt til at være Kristi sidste stedfortræder. Han er nu så identificeret med Kristus, at det er Kristus, der lever i ham. William deler mysteriet Kristi forløsningsværk. Er det underligt, at Guds Moder kalder på os for at hjælpe ham?

Uddrag fra meddelelse 845 – 16. juli 2022

VORES FRU: “Jeg hilser dig, Min elskede søn af forkærlighed, William, elsket af Mig, din Himmelske Moder, og jeg velsigner dig, Min dyrebare søn, fremtidige stedfortræder for Min Hellige Søn Jesus og Hans Hellige Kirke på Jorden. Min hellige søn, som venter på, at Jesus skal befri ham fra de lænker, der holder ham i ondskabens fængsel. Vær i fred, for denne fængsling af Min kære søn vil være overstået meget snart, fordi alt det, de har lagt på dig, hvilket er ulovligt og syndigt, vil blive væltet meget snart, og de af ond natur og intentioner vil se, hvad det betyder at bruge systemet til at vende sjæle mod det gode. Frygt ikke, min søn.”

Australien vil modtage mange refselser mod landet og dets folk, og de vil indse, hvad de har forårsaget mod Min søn, og få menneskeheden til at tænke grundigt over, hvorfor de har forårsaget så meget lidelse på dig. Der vil være flere ødelæggende oversvømmelser, og Sydney vil blive ødelagt, fordi landet vil dele sig og bringe de store monumenter til grunde. Byen vil kollapse, og Havnebroen vil kollapse med Operahuset , og mange mennesker skal omkomme, og myndighederne vil komme til at tro og forstå, hvad de har gjort mod dig.”

________________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.