Luz de Maria, 16. Oktober 2022

________________________________________________________________

BUDSKAB FRA ST. ÆRKEENGLEN MICHAEL TIL LUZ DE MARIA

16. oktober 2022

[Se hjemmeside: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm ]

Min konges og Herre Jesu Kristi folk:

Som prins af de himmelske legioner er jeg sendt for at informere dig om det.

TIDEN ER NU KOMMET! … SOM DEN HELLIGSTE TREENIGHED ER BESLUTET PÅ FORHÅND OG NÆVNT FOR DIG.

Elskede børn af Vor Konge og Herre Jesus Kristus, jorden ryster fra dybet og forstærker de brudlinjer, der skaber jordskælv. Jorden har altid rystet et eller andet sted, men man kan ikke afvise, at på dette tidspunkt er bevægelserne hyppigere, og vulkanudbrud intensiveres på grund af jordens bevægelser.

Vær advaret mod falske doktriner:

GUDS LOV KAN IKKE ÆNDRES; VORES KONGES OG HERRE JESUS ​​KRISTUS MYSTISKE LEGE ER bevidst om, AT GUDS LOV ER ÉN (2 Mos. 20:1-17; Mt 22:36-40), OG KUN PÅ KORSET OG I ENHED KAN DU FÅ AT FÅ DIMENSIONERNE AF DEN GUDDOMMELIGE VILJE.

Trofaste mennesker, det er nødvendigt for jer at gå fra et middelmådigt åndeligt liv til at leve spiritualitet i sin fylde ved tro. Guds folk må have en fast tro (1 Joh 5:4) på ​​dette tidspunkt, hvor afkristningen skrider mere og mere frem. Menneskeslægtens respekt for det guddommelige er faldet meget lavt, og det vil generere den store forfølgelse mod Guds folk. Af denne grund er det nødvendigt for mennesker at have tro og forståelse, så de vil være standhaftige i bøn; uden bøn er der ingen sammensmeltning med den allerhelligste treenighed.

BØN ER NØDVENDIG, OG SOM PRINS AF DE HIMMELIGE LEGIONER FORSIKRER JEG DIG AT ENHVER BANAN REJST MED ET ANGREDE HJERTE ACCEPTERES AF DEN HELLIGSTE TREENIGHED OG AF VORES DRONNING OG MOR AF DE SIDSTE TIDERS.

Modtag vor Konges og Herre Jesu Kristi Legeme og Blod, og vær tro mod vor Konges og Herre Jesu Kristi sande Magisterium.

Børn af den allerhelligste treenighed:

Det er på tide, at du lever troen i fylde uden frygt, uden angst, uden at snuble, mens krigsråbet skrider frem, og uden at glemme, at fredstraktater ikke er fred, men forstillelse af nationerne for at forberede sig mere og nå dette punkt.

TRO, GUDS FOLK!

Vores Konges og Herre Jesu Kristi elskede folk:

ADVARSELEN ER NÆR, SOM KRIG ER NÆR…

Bed som Guds folk: bed den hellige rosenkrans – det er en af ​​de bønner, hvor du sammen med Vor Konge og Herre Jesus Kristus og med Vor Dronning og Moder gengiver vor Konges og Herre Jesu liv, lidenskab, død og opstandelse. Kristus.

Bed, bed. I Guds hus skal der forkyndes lovprisninger til den allerhelligste treenighed og til vor dronning og moder af endetiden, og den hellige rosenkrans skal forkyndes i lyset af de trusler, som menneskeheden står over for på grund af nærheden af ​​en himmellegeme, der nærmer sig Jorden.

Bed, børn af den Allerhelligste Treenighed, bed om, hvad der sker på Jorden i denne tid, og bed for de kræfter, der vil gå fra at true med våben.

Bed, børn af den Allerhelligste Treenighed, bed med jeres hjerter om, at intensiteten af ​​brugen af ​​våben, der er ukendte for jer, ville falde, hvis dette er den guddommelige vilje.

Bed: bøn er en balsam for sjælen. (1)

Jeg velsigner og beskytter dig.

Ærkeenglen St. Michael

HIL MARY MEST REN, UNDTAGET UDEN SYND

HIL MARY MEST REN, UNDTAGET UDEN SYND

HIL MARY MEST REN, UNDTAGET UDEN SYND

(1) Download bønnernes bog dikteret og inspireret af Himlen.

KOMMENTAR AF LUZ DE MARIA

Brødre og søstre:

Ved at analysere dette kald fra St. Michael Ærkeenglen kan vi konkludere, at der i alle aspekter af samfundet er et åndeligt tomrum: Gud mangler.

Og det er denne gudløse generation, der synker i kløerne på den, der bereder vejen for Antikrist, og denne vej er en af ​​krig, forfølgelse, splittelse og forræderi.

Kristus bliver forbudt, det guddommelige bliver forbudt, og dette vil blive støt værre. Scenen er ved at blive sat til den blodigste del af den store trængsel.

Og forud for advarslen, hver persons bedømmelse af sig selv, forbereder vi os selv til denne personlige test?

Lad os bede, brødre og søstre, lad os bede. Kristus bad til sin Fader i tider med prøvelser. Vi er nødt til at bede.

Amen.

________________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.