Kutsu Rukoukseen William Costellia

_______________________________________________________________

WILLIAM COSTELLIA VANKILLA

15. marraskuuta 2021 William pidätettiin uudelleen. Häntä syytettiin sosiaalisen median rajoitusten rikkomisesta. Hän on syytön tähän väitteeseen. Hänen lakitiiminsä työskentelee tämän tilanteen parissa. Jeesus ja Maria tulevat hänen luokseen usein, mutta hän kärsii niin paljon oikeusjärjestelmän pahuudesta.

Kun pyhä Pietari oli vankilassa – koko Jerusalemin yhteisö rukoili jatkuvasti Kristuksen sijaisensa puolesta. Jumala vapautti hänet täyttämään tehtävänsä paavi Pietari I:nä. Nyt on aika pysyä yhtenäisenä rukouksissa vankilassa olevan paavi Pietari II:n kanssa. Jumalanäiti ojentaa kätensä lapsilleen auttaakseen häntä. Hänen pieni poikansa on kuin kaunis ruusu, joka on (vuosien ajan) ollut ilman terälehteä kaikesta hänen ulkoisesta ihmisyydestään. Maailmalle William on avoimesti halveksittu ja hänen katsotaan olevan suurin syntinen. Jopa väkivaltaiset kädet heitetään häntä kohti. Kuka ikinä ajattelisi etsiä Jumalan profeettaa vankilassa. Silti Jumala on puolustanut profeettaansa joka käänteessä. Herramme on asettanut suuren osan maailman vääryydestä hänen harteilleen. Jumalan määräämä kärsivä palvelija – on ennalta määrätty Kristuksen viimeiseksi sijaiseksi. Hän on nyt niin samaistettu Kristukseen, että Kristus asuu hänessä. William osallistuu Kristuksen lunastustyön mysteeriin. Onko mikään ihme, että Jumalanäiti huutaa meitä auttamaan häntä?

Ote viestistä 845 – 16.7.2022

OUR LADY: “Tervehdin sinua, rakas mieluinen poikani, William, jota rakastan Minun, sinun taivaallisen äitisi, ja minä siunaan sinua, rakas poikani, Pyhän Poikani Jeesuksen tuleva sijaisherra ja Hänen pyhän kirkkonsa maan päällä. Pyhä poikani, joka odottaa Jeesuksen vapauttavan hänet kahleista, jotka pitävät häntä pahuuden vankilassa. Ole rauhassa, koska tämä rakkaan poikani vankeus on ohi hyvin pian, koska kaikki, mitä he ovat asettaneet sinulle, mikä on laitonta ja syntistä, kukistetaan hyvin pian, ja ne, joilla on paha luonne ja aikeet, näkevät, mitä se tarkoittaa käytä järjestelmää kääntääksesi sielut hyvää vastaan. Älä pelkää, poikani.”

Australia saa monia rangaistuksia maata ja sen kansaa vastaan, ja he ymmärtävät, mitä he ovat aiheuttaneet Poikaani vastaan, mikä saa ihmiskunnan pohtimaan tarkasti, miksi he ovat aiheuttaneet sinulle niin paljon kärsimystä. Tulee lisää tuhoisia tulvia ja Sydney tuhoutuu , koska maa jakautuu ja tuhoaa suuret monumentit. Kaupunki romahtaa ja Harbour Bridge romahtaa oopperatalon kanssa ja monet ihmiset menehtyvät ja viranomaiset tulevat uskomaan ja ymmärtämään, mitä he ovat tehneet sinulle.”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Suomalainen and tagged . Bookmark the permalink.