Luz de Maria, 16. Lokakuuta 2022

_______________________________________________________________

VIESTI ST. ARKKENKELI MIKAEL LUZ DE MARIAALLE

16. lokakuuta 2022

[Katso verkkosivusto: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm]

Kuninkaani ja Herrani Jeesuksen Kristuksen kansa:

Taivaallisten legioonien prinssinä minut on lähetetty ilmoittamaan teille.

NYT AIKA ON TULEE! … KUIN PYHIN KOLMINAISUUS EDELLEEN ON MÄÄRITTÄNYT JA SINULLE MAINITTU.

Rakkaat Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen lapset, maa tärisee syvyydestä vahvistaen maanjäristyksiä aiheuttavia murtumislinjoja. Maa on aina ravistellut jossain paikassa, mutta ei voi kiistää, että tällä hetkellä liikkeet ovat tiheämpiä ja tulivuorenpurkaukset voimistuvat maan liikkeistä johtuen.

Varoita vääristä opeista:

JUMALAN LAKIA EI VOI MUUTTAA; KUNINGASME JA HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN MYSTINEN RUUMI ON TIETOISTA, ETTÄ JUMALAN LAKI ON YKSI (2 Moos. 20:1-17; Mt 22:36-40), JA VAIN RISTISSÄ JA YHTEISÖSSÄ VOITTAA OTTAA MITTASUHTEET JUMALAINEN TAHTO.

Uskolliset ihmiset, teidän on välttämätöntä siirtyä keskinkertaisesta hengellisestä elämästä elääkseen hengellisyyttä sen täyteydessään uskon kautta. Jumalan kansalla täytyy olla luja usko (1. Joh. 5:4) tänä aikana, kun dekristillistyminen etenee yhä enemmän. Ihmiskunnan kunnioitus Jumalaa kohtaan on laskenut hyvin alas, ja tämä saa aikaan suuren vainon Jumalan kansaa kohtaan. Tästä syystä ihmisillä on oltava uskoa ja ymmärrystä, jotta he olisivat lujia rukouksessa; ilman rukousta ei ole fuusiota Pyhimmän Kolminaisuuden kanssa.

RUKOUS ON TARVITTAESSA, JA TAIVAALLISTEN LEGIONIEN PRINCESSÄ VAKUUTAN TEILLE, ETTÄ PYHIN KOLMINAISUUS SEKÄ MEIDÄN KUNINGATAREMME JA VIIMEISEN AIKAN ÄITI ON HYVÄKSYNYT JOKAINEN SATTUMISELLE SYDÄMEN KOHTEELLE RUKOUTUMINEN.

Ota vastaan ​​Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen ruumis ja veri ja ole uskollinen Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen kirkon todelliselle Magisteriumille.

Kaikkein pyhimmän kolminaisuuden lapset:

Sinun on aika elää uskossa täyteydessä ilman pelkoa, ilman ahdistusta, kompastumatta sotahuudon edetessä ja unohtamatta, että rauhansopimukset eivät ole rauhaa, vaan kansojen teeskentelyä valmistautuakseen paremmin ja saavuttaakseen tämän kohta.

USKO, JUMALAN IHMISET!

Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen rakas kansa:

VAROITUS ON LÄHELLÄ, KUIN SOTA ON LÄHELLÄ…

Rukoile Jumalan kansana: rukoile Pyhää Rukousta – se on yksi rukouksista, joissa yhdessä Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen sekä Kuningattaremme ja Äitimme kanssa jäljittelet Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen elämää, kärsimystä, kuolemaa ja ylösnousemusta Kristus.

Rukoile, rukoile. Jumalan huoneessa ylistystä tulee julistaa kaikkein pyhimmälle kolminaisuudelle ja lopun aikojen kuningattarellemme ja äidillemme, ja Pyhää rukousta on julistettava niiden uhkien edessä, joita ihmiskunta kohtaa läheisyyden vuoksi. taivaankappale, joka lähestyy maata.

Rukoilkaa, kaikkein pyhimmän kolminaisuuden lapset, rukoilkaa siitä, mitä maan päällä tällä hetkellä tapahtuu, ja rukoilkaa niiden voimien puolesta, jotka siirtyvät uhkaamisesta aseiden todellisuuteen.

Rukoilkaa, pyhimmän kolminaisuuden lapset, rukoilkaa sydämestänne, että teille tuntemattomien aseiden käytön voimakkuus vähenisi, jos tämä on jumalallinen tahto.

Rukoile: rukous on balsami sielulle. (1)

Siunaan ja suojelen sinua.

Pyhä arkkienkeli Mikael

TERVE MARIA PUHTAIN, SYNTITÖN SIIN

TERVE MARIA PUHTAIN, SYNTITÖN SIIN

TERVE MARIA PUHTAIN, SYNTITÖN SIIN

(1) Lataa taivaan sanelema ja inspiroima rukouskirja.

LUZ DE MARIAN KOMMENTIT

Veljet ja siskot:

Analysoimalla tätä arkkienkeli Mikaelin kutsua voimme päätellä, että kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla vallitsee hengellinen tyhjiö: Jumala puuttuu.

Ja juuri tämä jumalaton sukupolvi on vajoamassa sen kynsiin, joka valmistelee tietä Antikristukselle, ja tämä tie on sodan, vainon, jakautumisen ja pettämisen tie.

Kristus on kielletty, jumalallinen on kielletty, ja tämä tulee jatkuvasti pahemmaksi. Näyttämöä valmistellaan Suuren Ahdistuksen verisimmälle osalle.

Ja ennen Varoitusta, jokaisen ihmisen omaa tuomiota, valmistaudummeko tähän henkilökohtaiseen kokeeseen?

Rukoilkaamme, veljet ja sisaret, rukoilkaamme. Kristus rukoili Isäänsä koettelemusten aikoina. Meidän täytyy rukoilla.

Aamen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Suomalainen and tagged . Bookmark the permalink.