Luz de Maria, 2022. November 3

_______________________________________________________________

SZENT ÜZENETE MICHAEL ARKANGYAL LUZ DE MARIANAK

2022. NOVEMBER 3

[Lásd a webhelyet: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm]

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

A Legszentebb Háromság követeként azt mondom nektek, hogy az emberiség az anyagi dolgokban elmerülve egyre mélyebbre süllyed abba, ami közvetlen és véges.

AZ EMBEREK ISTENÉT CSINÁLTÁK MAGUKAT, HALÁLÓ TESTÜKET, EGÓJÁT, TÁRSADALOMBAN ELÉRHETŐ HELYZETÜKET, EZT AZÉRT ELVESZHETJÉK LELKÜKET, HA AZONNAL NEM HOZNAK MEG A DÖNTÉST A VÁLTOZATHOZ.

Ön a két háborúban álló országon tartja a szemét, ez az az eszköz, amellyel eltereli a figyelmét, lekicsinyelve a konfliktusban lévő többi ország jelentőségét. Ne feledje, hogy a Balkánon meg fog halni egy vezető, ami azonnal háborúhoz vezet a nemzetek között.

A mi Királynőnk és Anyánk gyermekei jelenleg nem azt elemzik, mi rejtőzik a történések mögött: a színpad a harmadik világháború előtt áll.

Szegény emberiség! A természet által a Föld ismétlődő korbácsolása a tudományos fogalmak alatt van elrejtve, és amit a mennyország figyelmeztetett, azt „klímaváltozásnak” nevezik.

AMI TÖRTÉNIK, AZ EMBERISÉGET AZ ELŐRE MEGJÓDOTT BEVALÓSÍTÁSA FELÉ VEZETI.

A nagy változások felgyorsítják a nemzedék megtisztulását szolgáló események megjelenését.

Egy másik jel jelenik meg előtted: a vörösbe öltözött hold(1) a vér színe, amelyet hód holdnak ismersz. A hód gondoskodik a télről, de az üldözők fenyegetik, hogy vadászhassanak rá.

A Hold előrevetíti az emberiség előrehaladását a megtisztulása felé:

Nagy földrengések és vulkánkitörések közelgő hírnöke … A legtöbb országban tiltakozó társadalmakban a bánat előhírnöke … A kormányok megdöntésére irányuló komoly fegyveres felkelések előhírnöke … a testvéreidet egy istentelen emberiség.

Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus népe – olyan nép, amely tele van erényekkel Isten nélkül.

Ez a gyász ideje, amelyet az ember intelligenciája idézett elő, aki elutasította a Szentháromságot és a mi Királynőnket és Anyánkat. Lelki képességei hanyatlóban vannak, megakadályozva, hogy az emberiség hittel és szeretettel teli nemes érzelmekkel táplálkozzon, ahogyan azt Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus parancsolja.

EZ A SZENTLÉLEK KORSZAKÁJA AZOKNAK, AKIK KIÁLLÍTJÁK A HITÜL… (Jóel 2,28-29)

A CSODÁK IDŐJE LESZ AZOKNAK, AKIK TÉRÍTNI AKARNÁK: EZ A PILLANAT, HOGY EZT TENNI.

BÁRMILYEN INTENZÍV AZ IDŐK LEGYENEK, OPTIMÁLIS A SZEMÉLYES MEGÁLLÍTÁSRA.

Az út kézikönyve a Szeretet. A jelzett útjelző tábla, hogy ne tévedj el, az engedelmesség. A találkozási pont a testvéri szeretet.

Van egy Édesanyád, aki szeret téged, és Szeplőtelen Szívében menedéket nyújt minden gyermekének, hogy ne vezesse őket félre a gonoszságtól.

FIGYELMES, ENGEDELMES, TÖVÉRI ÉS IRGALMAS: ilyen Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus népe – a szeretet, a szeretet, a szilárd és erős hit népe, olyan erős, hogy a szelek nem tudják elhajlítani. (I Kor 13:1-13)

Várd a Béke Angyalát: (2) azzal a szilárd hittel fogadod őt, amellyel várod őt.

Imádkozz „szezonban és szezonon kívül”. (Ef. 6:18)

Imádkozz a tetteiddel és tetteiddel, és szeresd embertársadat akkor is, ha embertársad saját kínzód.

Imádkozz azokért, akik nem szeretnek téged.

Imádkozz a szíveddel.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZÖLJÜK, LEGTISZTABAN MÁRIA, BŰN NÉLKÜL fogant

ÜDVÖZÖLJÜK, LEGTISZTABAN MÁRIA, BŰN NÉLKÜL fogant

ÜDVÖZÖLJÜK, LEGTISZTABAN MÁRIA, BŰN NÉLKÜL fogant

(1) A „vér” holdakról…

(2) Kinyilatkoztatások a „béke angyaláról”…

LUZ DE MARIA KOMMENTÁRA

Testvérek:

Ez egy nagyon erős felhívás Szent Mihály arkangyaltól, aki tükör elé állít minket, és felvázolja számunkra annak egy részét, amit meg fogunk tapasztalni. Meghívást kapunk a megtérésre, vagyis az emberi ego túllépésére, hogy az kevésbé legyen nehéz.

Magával cipelve az emberi nyomorultságot, az emberiség céljai továbbra is önmagára összpontosulnak, mert az emberi ego arra készteti az embert, hogy azt helyezze előtérbe, ami véges, a testhez, a nagyobb elismeréshez vezetőhöz. Ez a társadalom nagy részének kultúrája: a test kultúrája, nem pedig az Isten gyermekének lenni.

Szent Mihály arkangyal az eljövendő eseményeket boncolgatja, hogy azonnali megtérésre késztessen bennünket: ez a közvetlenség egy parancs, amely jelzi, hogy a pillanat sürgős.

vörös hold előre látja az elkövetkezőket: a föld megváltozását, az emberiség zűrzavaros munkáját és magatartását – egy nagy megpróbáltatás és nagyszerű lehetőség pillanata, hogy a Szentlélek segítségével a megtérők megtérjenek. Ezt a közeledő holdat nem szabad látványosságnak tekinteni, hanem azon kell meditálni, amit ábrázol.

Testvéreim, ez egy olyan időszak, amikor a rettegett háborúval szembesülünk, hogy a lélek megmentése érdekében elgondolkodjunk a belső életünkön. Isten szeretet, a szeretet Isten. Testvérinek kell lennünk, és a Krisztus iránti szeretet tanúinak kell lennünk a pillanat zűrzavara közepette.

Ámen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Magyar and tagged . Bookmark the permalink.