Luz de Maria, 10 November 2022

________________________________________________________________

BERICHT VAN ST. MICHAEL DE AARTSENGEL AAN LUZ DE MARIA

10 NOVEMBER 2022

[Zie website: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm]

Geliefde kinderen van de Allerheiligste Drie-eenheid:

IK KOM NAAR U ALS BOODSCHAPPER VAN DE HEILIGSTE DRIE-EENHEID …

Volk van onze Koning en Heer Jezus Christus:

GROEIEN IN GELOOF; LEEF ONDER DE BESCHERMING VAN DE GODDELIJKE WIL.

ALS DE TIJDEN INTENSIFIER ZULLEN ZULLEN DE WERKEN EN HANDELINGEN VAN DEGENEN DIE IN DE SCHADUW VAN DE Allerhoogste WANDELEN DE VRUCHTEN VAN EEUWIG LEVEN GEVEN (Joh. 15:16 en Joh. 15:5) , EN ZIJ ZULLEN ZE DELEN MET HUN BROERS EN ZUSTERS .

Op dit moment brengen mensen hun leven door in zo’n diepe spirituele leegte dat ze al hun gebrek aan broederschap op hun broeders projecteren. Met elke stap die ze zetten, infecteren ze hun broers met de kilheid waarmee de meerderheid hun leven leidt.

Het menselijke ego moet niet worden uitgeroeid, maar moet worden getransformeerd en versmolten met het werk en de actie van Onze Koning en Heer Jezus Christus, zodat alle mensen met diepe liefde zouden leven en de zegen zouden delen om kinderen van God te zijn.

Deze generatie is, door zich af te wenden van de Allerheiligste Drie-eenheid en het Goddelijke Licht langs de verkeerde paden te zoeken, in gevaarlijke wateren gestort waar ze niet kunnen zwemmen, alleen maar kunnen blijven drijven, omdat de wateren bedorven zijn.

Ik zie zoveel van de mensheid achter de Antichrist aanrennen omdat ze Onze Koning en Heer Jezus Christus niet kenden, het feit negerend dat Onze Koning en Heer Jezus Christus wonderen verrichtten en er niet over opschepten, maar integendeel snel weggingen.

Wat anders is aan de Antichrist, is dat hij de veronderstelde “wonderen” zal aankondigen die hij zal doen. Je weet heel goed dat het geen wonderen zullen zijn, maar werken van het kwaad: hij zal demonen gebruiken om te lijken alsof hij iemand uit de dood opwekt. HET IS DAAROM DRINGEND DAT U ONZE KONING EN HEER JEZUS CHRISTUS RECHTSTREEKS UIT DE HEILIGE SCHRIFT KENT: OP DEZE MANIER HERKENT U HEM EN LAAT U U NIET MISLEPEN.

Bescherm je geest, ga door zonder hem te bevuilen en zonder de schadelijke dingen van de wereld erin te brengen …

Ga naar Onze Koningin en Moeder die u in deze tijden van zo’n beroering naar Haar Goddelijke Zoon leidt.

Dit Volk van de Allerheiligste Drie-eenheid is dwaas: ze weten dat er geen vrede zal zijn. Achter valse vredesakkoorden ligt de voorbereiding van meer bewapening voor wederzijdse vernietiging.

Mensen van de Allerheiligste Drie-eenheid, de profetieën worden een voor een vervuld.


Kijk, jij die gelooft, jij die gelooft, jij die God vreest: de gebeurtenissen zullen niet wachten…

Volk van God, vanwege het besluit om verder weg te gaan van de Goddelijke Liefde, en in combinatie met het teken van de voorbije bloedmaan, wordt u deze kastijding aangekondigd: de afschuwelijke verwoesting van de Kerk van Onze Koning en Heer Jezus Christus.

DE VERLATENING VAN DE ZIEL IS OP DIT MOMENT AANGEKOMEN WANNEER ZE DE HEILIGSTE DRIE-EENHEID VERWIJDEREN VAN PLAATSEN DIE VOOR GEBED EN AANBIDDING WORDEN GERESERVEERD, WANNEER ZE ONZE KONINGIN EN MOEDER VAN HEN VERWIJDEREN.

Dit is een kleine waarschuwing voor de grote en definitieve ontheiliging …

Volk van onze Koning en Heer Jezus Christus:

NEEM DIT BERICHT MET DE ERNSTIGHEID! …

Vergroot uw geloof door bewaarders te zijn van de Wet van God, van de Sacramenten en van de kennis van Hem die Zichzelf aan het Kruis heeft opgeofferd voor de redding van de mensheid.

MEDITEER OVER DEZE OPROEP: NEEM HET NIET LICHT OP! …

In de liefde van onze Koning en Heer Jezus Christus, zegen ik u, verlicht ik uw pad, bescherm en verdedig ik u.

St. Michaël de Aartsengel

HAGEL MARIA ALLERZUIVER, ONTVANGEN ZONDER ZONDE

HAGEL MARIA ALLERZUIVER, ONTVANGEN ZONDER ZONDE

HAGEL MARIA ALLERZUIVER, ONTVANGEN ZONDER ZONDE

COMMENTAAR VAN LUZ DE MARIA

Broeders en zusters:

op deze gezegende dag waarop we deze oproep tot ieder van ons hart ontvangen, sluiten we ons aan als het volk van God om te weten, eerherstel te bieden en te bidden, gegeven deze aankondiging door St. Michael de aartsengel. 

De eerste woorden van St. Michael de Aartsengel zijn een duidelijke herinnering aan de juiste acties en daden van een kind van God. Vervolgens richt hij zich op de menselijke realiteit, waar God al die tijd steeds meer van openbare plaatsen wordt verwijderd en oratoria sluiten omdat de mens zelf de weg vrijmaakt voor de Antichrist. 

Broeders en zusters, we moeten onze Heer Jezus Christus kennen en direct naar de Heilige Schrift gaan, vooral door de Heilige Evangeliën te lezen, zodat de mensheid niet achter de Antichrist aangaat die, met grote kwade wonderen, allerlei “wonderen” of wonderen en bedrieglijke tekenen, zoals de apostel Paulus aankondigt in zijn brief aan de christenen in Thessaloniki (2 Thessalonicenzen 2:9). Het grote verschil tussen Onze Heer en God Jezus Christus en de Antichrist is de nederigheid van de Heer. De onderdrukker zal niet nederig zijn en pronken met zijn macht, waarbij hij valse gebaren van nederigheid gebruikt.

Deze laatste totale zonsverduistering van 8 november 2022 symboliseerde ook het punt van grootste vertrek van de mensheid van de Goddelijke Liefde en van Onze Gezegende Moeder. Dit teken roept een kastijding op die niet zal plaatsvinden na het Wonder, maar een voorafgaande kastijding, de vrucht van menselijke trots en de gruwel van de verwoesting van de Kerk tegenover de ontkenning van God door de mens.

Laten we blijven bidden dat de lawine nog kan worden tegengehouden die de grote veranderingen in het leven van de Kerk zal introduceren die de deur zullen openen voor de verwoesting die door Daniël is geprofeteerd over de openbare afschaffing van het eeuwige offer.

De profeet Daniël vertelt ons over het Heiligdom en de gruwel der verwoesting (Mt. 24:15). Mattheüs 24:22 vertelt ons ook: “en als die tijd niet verkort zou worden, zou niemand er levend uitkomen; maar God zal het verkorten vanwege zijn uitverkorenen. 

De heilige aartsengel Michaël spreekt ons over een zeer moeilijke periode voor het volk van God, waarin vervolgingen, godslasteringen, heiligschennissen en eenzaamheid meer zullen aanhouden, en dit is wanneer het geloof des te meer zal moeten zegevieren om standvastig te blijven in de drie-enige God.

We mogen niet vergeten dat menselijke deugden vergezeld moeten gaan van ingegoten deugden: ze kunnen niet van de ene op de andere dag worden geïmproviseerd. Daarom is het nu, in het huidige moment, dat het onze plicht is om onszelf te trainen in deugdzaamheid, zodat onze vrije wil sterk zou zijn wanneer de grotere schokken komen die onze realiteit of onze directe omgeving, waar we nog steeds heel nonchalant leven.

Amen.

________________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.