Petrus Romanus, 31. Lokakuutta 2022

________________________________________________________________

WILLIAM: Neitsyt Maria esiintyy edessäni paavin pyhänä äitinä. Hän on pukeutunut valkoiseen keltaisella viittalla ja hänellä on kolmipisteinen kruunu, joka edustaa jumalallista kolminaisuutta. Pyhä Mikael, Pyhä Rafael ja Pyhä Gabriel seisovat Hänen ympärillään. Neitsyt Maria käski jatkaa ja tekee ristinmerkin:

HERRA: ”Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

WILLIAM: Neitsyt Marialta tulee kaunis valo; Valkoinen Risti on hänen takanaan.

HERRA: “Siunaan sinua, lapseni: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

WILLIAM: Neitsyt Marian vasemmassa käsivarressa on pitkä kullanvärinen kilpi, jossa on paavi Pietari II:n tunnus.

HERRA: “Siunaan sinua, kaunis poikani ja Pyhän Äitikirkon viimeinen kirkkoherra . Päätin puhua teille tänään valmistaakseni teitä roolianne Pyhän Äitikirkon viimeisenä kirkkoherrana, joka on hyvin pian, koska paavi Benedictuksen elämä on ohi, hyvin pian. Venäjä on hyökkäämässä Italiaan ja Vatikaaniin, koska on tullut aika profetian täyttymiselle. Pyhän uskon pyhä pyhäinjäännös on viety taivaaseen, mutta sinun on ymmärrettävä, että sinut valittiin viimeiseksi kirkkoherraksi monta, monta vuotta sitten, joten pysy rauhassa – erityisesti Lapseni, jotka uskovat näkijälle annettuihin jumalallisiin sanomiin , Irlannin Maria; Sanoma ei ole ristiriidassa viimeisten sanomien kanssa, jotka on annettu tärkeimmissä sanomissa maailmalle.”

”Voittasi on lähellä, koska suunnitelmat valmistelevat viimeisiä vaiheita Pyhän Äidin Kirkon Voitolle. Rukoilkaa, rakkaat lapseni, koska viimeiset vaiheet täyttyvät juuri nyt. Teidän täytyy luottaa tahrattomaan Sydämeeni, koska Pyhän poikani, Pienen Valkoisen Kiven, voitto on hyvin lähellä. Rakas poikani, joka kärsii niin paljon – pian sinut vapautetaan.”

“Rakas poikani ja maailman lapseni, ihmiskunta valmistautuu kolmanteen maailmansotaan, mutta maailma järkyttyy hyvin pian, kun asteroidi on matkalla kohti maailmaa ja hälyttää ihmiskunnan ymmärtämään olevansa erittäin suuressa vaarassa. koska tämä on matkalla kohti Amerikan rannikkoa ja keskiosaa, Yhdysvaltojen ja Etelä-Amerikan välissä . Se aiheuttaa syvän merien värähtelyn ja monia suuria tulvia – jotka aiheuttavat monien ihmisten kuoleman. Rukoilkaa, rakkaat lapseni, koska ensi kuun punaisesta kuusta lähtien tapahtuma saa aikaan monia suuria rangaistuksia, mikä saa monet ihmiset pohtimaan elämäänsä.”

“Lapseni, rukoilkaa Kiinan puolesta, koska se valmistautuu sotaan TaiwanissaJapanissa ja Etelä-Koreassa tuodakseen suuren sodan, jonka ihmiskunta ei usko tapahtuvan. Siksi pyydän monia, monia rukouksia. Venäjä valmistautuu myös hyökkäämään moniin Euroopan maihin , mikä järkyttää koko maailmaa. Rukoilkaa Norjan ja Venäjän naapurimaiden puolesta.”

”Pyydän lapsiamme rukoilemaan Jeesuksen Kristuksen Kirkon puolesta, Pyhän Roomalaiskatolisen Kirkon Totuuden puolesta, koska Suuri jakautuminen tulee kaikkien meidän lapsillemme. Ne, jotka haluavat harjoittaa nykyistä katolista kirkkoa ja modernia uskoa uskolliseen katoliseen kirkkoon. Kristuksen todellinen kirkkoherra kärsii, kun hän lähtee Roomasta vieraaseen maahan, jossa hän uhraa henkensä tuodakseen esiin suuret ahdistukset Pyhälle Äitikirkolle.”

“Pyydän teitä, lapseni, rukoilemaan, koska kirkko tulee käymään läpi suuria ahdistuksia . Pyydän teitä kaikkia, lapseni, kärsimään kaikki Jumalan ja Hänen pyhän katolisen kirkkonsa ja tulevan kirkkoherran, paavi Pietari II: n puolesta.”

“Tulen tänään antamaan teille armoa ja voimaa tehdäksesi Korkeimman tahdon.”

“Rakastan teitä todella paljon, lapseni. Älä pelkää, koska olen äitisi ja Pyhän Äidin Kirkon suojelija ja pyhän kirkkoherramme, paavi Benedictuksen ja tulevan kirkkoherran, paavi Pietari II: n suojelija. Rukoilkaa paljon, lapseni, kaikkein pyhin ruusukonni , älkääkä unohtako armon kappelia.”

“Siunaan sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. Pysy vahvana, pyhä poikani, sillä olet pian vapaa.”

“Siunaan sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

“Äitisi ja Pyhän Äidin kirkkoherran suojelijasi.”

WILLIAM: Sen jälkeen, kun Neitsyt Maria oli siunannut minut, hän sanoi lähettävänsä kolme suurta enkeliä, sillä he ovat minun suojani.

HERRA: ”Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. Minä rakastan sinua.”

________________________________________________________________

This entry was posted in Suomalainen and tagged . Bookmark the permalink.