Luz de Maria, 30 Noiembrie 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
30 NOIEMBRIE 2022

Iubiți copii ai Preasfintei Mele Inimi,


VIN LA VOI CU IUBIREA MEA, CU MILOSTIVIREA MEA.


Vă invit să priviți propriile voastre greșeli, este necesar să vă priviți pe voi înșivă pentru ca să fiți parte dintre cei care sunt mărturie a Iubirii Mele.


SUNT UNITATE. Copiii Mei se găsesc confuzi și se dezbină fiind pradă ușoară a răului. Se aruncă să se devasteze unii pe alții.


Cine posedă mai mare cuvânt, mai mare credință, speranță și caritate? Și chiar și așa Mă primiți în Trupul Meu și Sângele Meu, ofensându-Mă nefiind copii ai Mei care folosesc darul cuvântului pentru a crește, ci pentru a distruge.


Sunt momente algide unde Poporul Meu suferă din cauza naturii, din cauza modelor indecente, din cauza lipsei de morală în Poporul Meu, totul este bun pentru că Dumnezeu este Milostivire! Sunt Milostivire și privesc înfăptuirea și acțiunea alor Mei, ofensându-Mă înainte la atâta îndepărtare și neascultare.


Copiii Mei, ce este asta?


ESTE PRODUSUL FAPTUL CĂ AI MEI COPII NU SUNT MARIANI, NU IUBESC PE MAMA MEA, SUNT PRECUM CEI CARE SE NUMESC PE EI ÎNȘIȘI ORFANI. ACEASTA VĂ CONVERTEȘTE ÎN CREATURI CARE NU SUNT CĂLĂUZITE DE MAMA MEA, MIJLOCITOARE A FIECĂRUIA DINTRE VOI.


Privesc cum unii dintre copiii Mei, necunoscându-Mă, (Fil 3,10; I In 2,3) trăiesc în noutatea constantă a societății care primește lumescul și păcatul, îndepărtându-vă de înfăptuirea și acțiunea corecte.


Uitați cu ușurință, la conveniența criteriilor voastre greșite, fiind pradă ușoară a răului, că în aceste momente a decis să dezbine Biserica Mea și să vă ducă spre pierzare.


Iubit Popor al Meu, sunt atâtea țările care suferă atacuri din partea naturii, atâția cei care suferă foame și sete de dreptate… și copiii Mei unde se găsesc?


SUNT REDUȘI LA TĂCERE PENTRU CA SĂ NU RIDICE VOCEA!


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru copiii Mei care sunt prinși pentru a fi reduși la tăcere și sunt abandonați.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Australia, se cutremură cu putere și se fracturează pământul lor, ridicând apele mării spre coastele Americii de Sud.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, convulsiile, răscoalele, lipsa de alimente cu care veți începe anul viitor, este semnal al faptului că sunteți conduși spre momentul foametei și veți fi la porțile de a nu putea cumpăra, nici vinde.


Rugați-vă, copiii Mei, omenirea se găsește absorbită în interesele pasagere, se uită de tot, nu ascultă, nici nu gândește, fericirea ei se găsește în rezultate.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, trecerea momentului continuă și fără a vă gândi, veți fi în mâinile comunismului.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, apele oceanului pătrund în orașul admirat de copiii Mei: orașul marelui pod în Statele Unite va trăi o mare tragedie. O știți și nu vă întoarceți la Mine, dar pierzarea este în fiecare zi mai mare.


Rugați-vă, copiii Mei, Brazilia se scufundă în haos. Acest popor al Meu trebuie să alunge momentele de vacarm unde Mă ofensează cu păcatele, în special păcatele cărnii. Haosul vine și copiii Mei suferă. Este urgentă rugăciunea cu inima, astfel veți atenua evenimentele și revoltele.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Spania, se cutremură puternic.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Mexic, pământul se cutremură, boala se face prezentă.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, tigrul (*) s-a ridicat și leul (*) i s-a unit în liniște, vor ataca acvila care s-a menținut verticală.


Copii iubiți, atenția voastră trebuie să se mențină centrată la Mine, dimpotrivă, plăgile răului vă vor fura pacea; lipsa de iubire vă va duce să rostiți cuvinte disprețuitoare față de frații voștri. Va umple gura voastră de cuvinte ale răului, vă va ridica egoul pentru ca să-i răniți pe frații voștri.


Fiți îndeplinitori ai iubirii și ai umilinței. Creatura umană fără umilință este pradă ușoară a diavolului. Fiți însăși Iubirea Mea în aceste clipe în care pacea atârnă de un gând al unei creaturi umane.


Rugați-vă cu inima, fiți creaturi de rugăciune și de unitate. Mențineți-vă în Mine fiind îndeplinitori ai Voinței Mele.


Vă binecuvântez, copiii Mei, sunteți lumina Ochilor Mei.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

(*) tigrul = China; leul = Iran

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


A te menține fără a te distrage, nici absenta de la Cuvântul Divin, dă întărirea pentru a înfrunta întâmplările cotidiene, și încă mai mult, catastrofele pe care ni le-a menționat anterior Cerul.


Domnul nostru, Isus Cristos, mi-a spus că o cometă va pune omenirea în suspans, că o vom privi câteva zile.


Dar Domnul nostru a pus accent pe schimbarea interioară, în a fi creaturi noi, să ne menținem în alertă spirituală pentru a nu fi confuzi.


Mi-a menționat că confuzia care vine pentru omenire este mare și că trebuie să ne menținem atașați de Porunci, de Sacramente, că trebuie să fim cunoscători ai catehismului Bisericii și să ne întărim credința în rugăciune, dedicând un timp pentru a reflecta și a îmbunătăți fiecare zi.


În plus, mi-a menționat că în fiecare zi să avem un moment singuri cu El.


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.