Petrus Romanus, 1 December 2022

_______________________________________________________________

Jesus välsignar oss och ler och det är vår välsignade mor också:

VÅR HERRE: “I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn.”

WILLIAM: Mary har en bukett gula rosor i håret och det finns vackra kors på varje rosenblad. Vår Fru välsignar oss också:

VÅR FRÖ: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Jesus bär plötsligt ett vackert vitt svärd i sina händer och Jesus nickar och han säger:

VÅR HERRE: “Det är ditt svärd, min son.”

WILLIAM: Saint Raphael och Saint Gabriel står bakom dem och i Saint Michael är det framför. Jesus går fram och säger:

VÅR HERRE: “Jag välsignar dig, min son: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn.”

“Min älskade Pure White Rock, jag hälsar dig och hälsar dig välkommen hem, det partiella hem som du har blivit tilldelad. Segern är din, Min helige son, men bara en mycket liten seger. Utan tvekan har myndigheterna ändrat reglerna och föreskrifterna om dig själv, men det har kommit till vår fördel. Så var i frid, min son, och jag välkomnar dig hem. Frukta inte, Mitt barn, för din vistelse kommer att bli mycket kort, för du kommer att behövas i ditt hem, mycket snart. Myndigheterna kommer att bli förstörda över vad himlen planerar.”

”Min helige son, idag är det början på advent för kyrkan. Kyrkan går igenom en stor prövning, men de prövningar som kommer, mycket inom kort, kommer att överträffa prövningarna som ni är i idag. Världen har blivit sämre under de senaste tolv månaderna, medan du var inlåst, men du har nått många själar, käre son och många kommer att förstå och tro den kallelse du har.”

“ Australien är ett land som har glömt Gud. Det finns bara ett fåtal själar som erkänner Gudomens Högsta Varelse och på grund av detta kommer Australien att få ytterligare en stor tuktan, mycket värre än det var tidigare.”

“Mänskligheten tror att de kan leva utan Gud, men jag säger er högtidligt att det inte är så. När tuktan har kommit över Australien , kommer det australiensiska folket att börja tänka, mycket noggrant, för Mina barn, tiden är väldigt kort, även om mänskligheten tror att saker och ting kommer att förbli detsamma, men det finns många tuktor som kommer över världen i kommande år och samvetsupplysningen kommer snart att bli tillgänglig för mänskligheten på grund av människans stora synd.”

”Världen som du ser den är kamouflerad, eftersom sanningen har tagits bort och den Onde och hans herravälde styr världen – men inte hela den – för jag kommer att tillåta saker att fortsätta till det ögonblick då mänskligheten kommer att väckas ur deras sömn.”

” Kina , även om det talar fred, förbereder sig för det stora kriget, eftersom deras mängd soldater kommer att vara beredda att tukta hela världen. Europa, kristenhetens centrum, har nästan kollapsat, eftersom tron ​​har tagits bort från Våra barn, dit bara de troende kommer att förstå och veta vart världen är på väg.”

Storbritannien kommer att genomgå tunga prövningar under de kommande månaderna och splittringen i Frankrike kommer, mycket snabbt och skapa splittringar i Tyskland, Spanien och Holland , eftersom våra barn inte lyssnar på Vår vädjan.”

Mellanöstern kommer att dyka upp efter fotbolls-VM och skapa splittring och rädsla i våra barns hjärtan, eftersom Israel förbereder sig för ett kärnvapenkrig inom kort. Händelserna i Ukraina fortsätter, men mycket är dolt för människan, eftersom Ukraina bara är ett kamouflage för Ryssland, eftersom Ryssland och Kina är Sanningens fiender. Ryssland kommer inom kort att invadera många fler nationer och föra fram det tredje världskriget i stor utsträckning.”

“Jag ber alla söta barn att verkligen inse vilken splittrad värld ni lever i. Det finns många länder som gör sig redo för konflikt. I Sydafrika och Sydamerika kommer många länder att ifrågasätta deras nationers styre. Amerika kommer att tuktas mer, eftersom Kaliforniens kustlinje kommer att skakas och inom en kort stund tas bort och sjunka i havet.”

” Asteroiden som svävar utanför den kända världens område har blivit igenkänd av myndigheterna och det är därför de har skjutit upp i luften – betyder att förstöra asteroiden. Men föga inser de att jag kontrollerar allt, inte människan.”

“Nästa år kommer solen att orsaka många problem för en värld som inte tror på Mig längre och detta kommer att orsaka många förödelser på jorden. Jag ber er, Mina kära barn, att lyssna på vad jag har att säga. Låt idag bli början på en återgång till gudomlig dyrkan och kärlek till Min eviga Fader och älskade Moder. Jag älskar er, söta barn och jag välsignar er: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Mina älskade barn i Stilla havet, jag säger till er nu att öarna ska varnas för att många öar kommer att sjunka under det stora havet, som en varning om att Min ankomst är mycket nära världen. Jag ber alla barn att känna igen Sanningen och följa anvisningarna som jag ger er. För det första måste alla Mina barn avstå från sig själva och be om förlåtelse och för det andra måste Mina barn leva heliga liv . Tiden för världen nu är mycket kort och mänskligheten måste förändras, för snart kommer världen bara att få några få varningar, eftersom världen kommer att tuktas.”

Världens siare – och särskilt Stillahavsnationerna – måste tala ut och försvara sanningen, för tiden är mycket allvarlig nu. Jag ber alla barn att ta upp Kärlekens pärlor, den heliga rosenkransen från min mest välsignade mor och be.”

“Du, min älskade son, har burit ett mycket tungt kors under de senaste tolv månaderna. Var i fred, för fienden försöker kamouflera dig, men var inte rädd, för du är alltid skyddad och var inte rädd, för du är fri och din frihet kommer att finnas kvar. Den frihet som jag talar om, min helige son, du känner till. Allt som jag har lovat dig kommer att ges till dig och allt inom kort. Ta mod till dig, för jag och min allra heligaste Moder är alltid med dig. Och Jag välsignar vart och ett av Mina barn som är kopplade till dig. Min frid ger jag dem och jag välsignar alla: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Min son. Jag ska nu be min Heliga Moder att komma och tala med dig och världen.”

LITEN STEN: Vår heliga mor kliver fram och hon ser underbar ut. Vår Fru öppnar sina armar och de vackra rosorna som hon har, hon delar ut dem. Det finns tolv av dem och varje ros har ett namn på sig.

VÅR FRÖ: “Jag välsignar dig, min son: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Min älskade Pure White Rock – Rock of Eternal Salvation för mänskligheten – Jag vet att du har lidit mycket, Mitt barn, men frukta inte för prövningarna är nästan över. Mitt obefläckade hjärtas seger för dig kommer inom kort, eftersom du kommer att triumfera i de verk du gör, för vägen till seger har utlovats dig i många, många år, och triumfen angående din domstolsfråga kommer att lösas mycket snart och du kommer att ha en stor seger. Segern som du hade den senaste veckan var en triumf som utskrevs för dig, även om fienden försökte använda detta som bevis mot dig, men vet, min son, att segern som jag talar om är triumfen för hela ditt fall, för det kommer att synas att det var påhittat och att du blev falskt anklagad och anklagad.”

”När segern kommer kommer det inte att dröja länge när du återigen kommer att resa till landet där Nya Vatikanen kommer att resas. Alla dina privata ansträngningar kommer att uppfyllas. Du vet vad jag menar Min helige son.”

“Mina barn i världen, speciellt i Australien och i Asien, var förberedda, be i era bönegrupper, för Asiens nationer kommer att lida mycket under de kommande månaderna, för Mina barn måste inse att slutet kommer över världen och det betyder Stora tuktarStor Rensning och Rening av själar. Många länder kommer att förändras och förändras på grund av det tunga havet och många nationer kommer att gå under vatten och även på denna kontinent, Australien, kommer mycket av Australien att vara under havet . Det är därför jag fortsätter att tigga våra barn att ständigt be, så att ni blir förberedda. Indonesien kommer att förlora många öar och många länder iAsien kommer att vara i krig.”

“Mitt älskade Indien kommer att konvertera till Sanningen, även om många, många själar kommer att förgås under de kommande månaderna. Kina kommer också att lida, men Kina kommer att orsaka gissel för Asien eftersom Kina har valts ut som en ras som ska användas för att krossa många nationer.”

”Jag ber er, mina kära barn, att lyssna på Vår vädjan. Be att asteroiden som svävar inte kommer att förstöra många delar av världen. Be Mina barn. Jag kommer i stor hast till Våra barn, eftersom mänskligheten inte inser vad som kommer. Nästa år kommer att bli ett stort år av tuktan och många världshändelser kommer att förändra mänskligheten för alltid.”

“Jag välsignar er Mina barn och jag älskar er. Jag ber er att be för vår helige kyrkoherde, påven Benedictus och för vår framtida kyrkoherde, påven Peter II – Min Vilhelm . Jag älskar er Mina kära barn, och jag välsignar er.”

“Stålet som Min Jesus och jag bär, är segerstolen som kommer att komma över Heliga Moder Kyrka, mycket inom kort. Förbli stark, min helige son. Svärdet som Jesus håller är för dig, min son. Det är Segerns svärd och rosorna som jag har, jag ger till de berörda själarna. Var i frid min son. Jag ger dig instruktioner angående de själar som jag nämnde. Jag välsignar dig, min son: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Både Jesus och Maria kommer fram och de ger sin välsignelse:

VÅR HERRE och VÅR FRU: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Min Jesus för min själ nära Honom; Han kramar mig och Vår Fru också och de tar sin gula stola och lägger den över mig. Jesus räcker mig svärdet och vår välsignade mor räcker mig rosorna.

VÅR HERRE och VÅR FRU: “Vi välsignar dig med dessa gåvor, käre helige son, för att stärka dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn Amen. Allt ska bli bra.”

WILLIAM: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen. Både Jesus och Maria vänder sig om och rör sig, mycket snabbt, mot Vita Korset, men de är bara delvis runt. De flyttar in i Vita Korset och de Tre Ärkeänglarna står framför Vita Korset och ett stort stort kors kommer mot oss: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.