Petrus Romanus, 1. Desember 2022

_______________________________________________________________

Jesus velsigner oss og smiler, og det samme er vår velsignede mor:

VÅR HERRE: «I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn.»

WILLIAM: Mary har en bukett med gule roser i håret og det er vakre kors på hvert roseblad. Vår Frue velsigner oss også:

VÅR FRU: «I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. »

WILLIAM: Plutselig bærer Jesus et vakkert hvitt sverd i hendene, og Jesus nikker og sier:

VÅR HERRE:  «Det er ditt sverd, min sønn.»

WILLIAM: Saint Raphael og Saint Gabriel står bak dem og i Saint Michael er foran. Jesus kommer frem og sier:

VÅR HERRE: «Jeg velsigner deg, min sønn: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn.»

«Min elskede Pure White Rock, jeg hilser deg og ønsker deg velkommen hjem, det delvise hjemmet du har blitt tildelt. Seieren er din, Min hellige sønn, men bare en veldig liten seier. Uten tvil endret myndighetene reglene og forskriftene angående deg selv, men det har kommet til vår fordel. Så vær i fred, min sønn, og jeg ønsker deg velkommen hjem. Frykt ikke, mitt barn, for ditt opphold vil bli veldig kort, fordi du vil bli pålagt hjemme hos deg, veldig snart. Myndighetene vil bli overveldet over hva himmelen planlegger.»

«Min hellige sønn, i dag er begynnelsen på advent for kirken. Kirken går gjennom store prøvelser, men prøvelsene som kommer, om kort tid, vil overgå prøvelsene dere er i i dag. Verden har blitt verre de siste tolv månedene, mens du var innelåst, men du har nådd mange sjeler, kjære sønn og mange vil komme til å forstå og tro kallet du har.»

«Australia er et land som har glemt Gud. Det er bare få sjeler som anerkjenner Guddommens Høyeste Vesen, og på grunn av dette vil Australia motta nok en stor tukt, langt verre enn det var før.»

«Mennesket tror at de kan leve uten Gud, men jeg sier dere høytidelig at det ikke er slik. Når straffen har kommet over Australia, vil det australske folket begynne å tenke veldig nøye, for mine barn, tiden er veldig kort, selv om menneskeheten tror at ting vil forbli det samme, men det er mange straffer som kommer over verden i kommende år og samvittighetens belysning vil snart bli tilgjengelig for menneskeheten på grunn av menneskets store synd.»

«Verden slik du ser den er kamuflert, fordi sannheten er fjernet og den onde og hans herredømmer styrer verden – men ikke hele den – fordi jeg vil la ting fortsette til det øyeblikket da menneskeheten vil bli vekket fra deres søvn.»

«Kina, selv om det snakker fred, forbereder seg på den store krigen, fordi deres mange soldater vil være forberedt på å refse hele kloden. Europa, kristenhetens sentrum, har nesten kollapset, fordi troen er fjernet fra våre barn, hvor bare de troende vil forstå og vite hvor verden er på vei.»

«Storbritannia vil gjennomgå tunge prøvelser i de kommende månedene, og splittelsen i Frankrike vil komme, veldig raskt og skape splittelser i Tyskland, Spania og Holland, fordi barna våre ikke lytter til Vår bønn.»

«Midtøsten vil dukke opp etter fotball-VM og bringe splittelse og frykt i hjertene til våre barn, fordi Israel forbereder seg på en atomkrig om kort tid. Begivenhetene i Ukraina fortsetter, men mye er skjult for mennesket, fordi Ukraina bare er en kamuflasje for Russland, fordi Russland og Kina er sannhetens fiender. Russland vil om kort tid invadere mange flere nasjoner og frembringe den tredje verdenskrig i stor grad.»

«Jeg ber alle søte barn om å virkelig erkjenne hvilken splittet verden dere lever i. Det er mange land som gjør seg klare for konflikt. I Sør-Afrika og Sør-Amerika vil mange land stille spørsmål ved styret til sine nasjoner. Amerika vil bli refset mer, ettersom kystlinjen i California vil bli rystet og om kort tid vil bli fjernet og synke i havet.»

«Asteroiden som svever utenfor området til den kjente verden, har blitt anerkjent av myndighetene, og det er derfor de har skutt opp i luften – betyr å ødelegge asteroiden. Men lite skjønner de at jeg kontrollerer alt, ikke mennesket.»

«Neste år vil solen forårsake mange problemer for en verden som ikke tror på Meg lenger, og dette vil forårsake mange ødeleggelser på jorden. Jeg ber dere, mine kjære barn, om å lytte til det jeg har å si. La i dag være begynnelsen på en retur til guddommelig tilbedelse og kjærlighet til Min evige Far og elskede mor. Jeg elsker dere, søte barn, og jeg velsigner dere: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen.»

«Mine elskede barn i Stillehavet, jeg forteller dere nå at øyene skal advares om at mange øyer vil synke under det store havet, som en advarsel om at Mitt komme er veldig nært verden. Jeg ber alle barn om å gjenkjenne Sannheten og følge instruksjonene jeg gir dere. For det første må alle mine barn gi avkall på seg selv og be om tilgivelse og for det andre må mine barn leve hellige liv. Tiden for verden nå er veldig kort, og menneskeheten må endre seg, for snart vil verden bare motta noen få advarsler, fordi verden vil bli refset.»

“Verdens seere – og spesielt Stillehavsnasjonene – må si ifra og forsvare sannheten , fordi tiden er veldig alvorlig nå. Jeg ber alle barn ta opp kjærlighetens perler, den hellige rosenkransen til min mest velsignede mor, og be. »

«Du, min elskede sønn, har båret et veldig tungt kors de siste tolv månedene. Vær i fred, fordi fienden prøver å kamuflere deg, men vær ikke redd, for du er alltid beskyttet og vær ikke redd, fordi du er fri og din frihet vil forbli. Friheten som jeg snakker om, Min hellige sønn, vet du om. Alt det jeg har lovet deg vil bli gitt til deg og alt om kort tid. Ta mot til deg, for jeg og min aller helligste mor er alltid med deg. Og jeg velsigner hvert og et av mine barn som er knyttet til deg. Min fred gir jeg dem og jeg velsigner alle: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen. »

“Min sønn. Jeg skal nå be min hellige mor komme og snakke med deg og verden.»

LITEN STEIN: Vår hellige mor går frem og hun ser nydelig ut. Vår Frue åpner armene sine og de vakre rosene hun har, hun deler dem ut. Det er tolv av dem, og hver rose har et navn.

VÅR FRU: «Jeg velsigner deg, min sønn: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen. »

«Min elskede Pure White Rock – Rock of Eternal Salvation for menneskeheten – jeg vet at du har lidd mye, mitt barn, men frykt ikke fordi prøvelsene er nesten over. Mitt ulastelige hjertes seier for deg vil komme om kort tid, fordi du vil triumfere i de gjerninger du gjør, for veien til seier har blitt lovet deg i mange, mange år, og triumfen angående din domstolsak vil bli løst veldig snart, og du vil ha en stor seier. Seieren du hadde den siste uken var en triumf lagt ut for deg, selv om fienden prøvde å bruke dette som bevis mot deg, men vit, min sønn, at seieren som jeg snakker om er triumfen for hele din sak, fordi det vil bli sett at det ble oppdiktet og du ble falskt anklaget og anklaget

«Når seieren kommer, vil det ikke vare lenge når dere igjen skal reise til landet der Det nye Vatikanet skal reises. Alle dine private bestrebelser vil bli oppfylt. Du vet hva jeg mener Min hellige sønn.»

«Mine barn i verden, spesielt i Australia og i Asia, vær forberedt, be i bønngruppene deres, for nasjonene i Asia kommer til å lide mye i de kommende månedene, for Mine barn må innse at enden kommer over verden, og det betyr store straffer , stor rensing og renselse av sjeler. Mange land vil bli endret og endret på grunn av det tunge havet og mange nasjoner vil gå under vann, og selv på dette kontinentet, Australia, vil mye av Australia være under havet . Det er derfor jeg fortsetter å trygle våre barn om å be konstant, slik at dere vil være forberedt. Indonesia vil miste mange øyer og mange land iAsia vil være i krig.»

«Mitt elskede India vil konvertere til sannheten, selv om mange, mange sjeler vil omkomme i de kommende månedene. Kina vil også lide, men Kina vil bringe en svøpe for Asia fordi Kina er valgt som et kappløp som skal brukes til å knuse mange nasjoner.»

«Jeg ber dere, mine kjære barn, om å lytte til Vår bønn. Be om at asteroiden som svever ikke vil ødelegge mange deler av verden. Be Mine barn. Jeg kommer i stor hast til våre barn, fordi menneskeheten ikke skjønner hva som kommer. Neste år vil bli et stort år med refsinger og mange verdensbegivenheter vil forandre menneskeheten for alltid.»

«Jeg velsigner dere, mine barn, og jeg elsker dere. Jeg ber om at du ber for vår hellige vikar, pave Benedikt og for vår fremtidige vikar, pave Peter II – Min Vilhelm. Jeg elsker dere, mine kjære barn, og jeg velsigner dere.»

«Stålen som Min Jesus og jeg har på meg, er seiersstolen som vil komme over Den hellige moderkirke om kort tid. Forbli sterk, min hellige sønn. Sverdet som Jesus holder er for deg, min sønn. Det er Seierssverdet og Rosene jeg har, jeg gir til de berørte sjelene. Vær i fred Min sønn. Jeg gir deg instruksjoner angående sjelene som jeg nevnte. Jeg velsigner deg, min sønn: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen. »

WILLIAM: Både Jesus og Maria kommer frem og de gir sin velsignelse:

VÅR HERRE og VÅR FRU: «I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen. »

WILLIAM: Min Jesus bringer min sjel nær Ham; Han klemmer meg og Vår Frue også, og de tar den gule stolen sin og legger den over meg. Jesus gir meg sverdet og vår velsignede mor gir meg rosene.

VÅR HERRE og VÅR FRU: «Vi velsigner deg med disse gavene, kjære hellige sønn, for å styrke deg: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen. Alt skal bli bra.»

WILLIAM: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen. Både Jesus og Maria snur seg og beveger seg, veldig raskt, mot Det hvite kors, men de er bare delvis rundt. De flytter inn i Det hvite kors og de tre erkeenglene står foran det hvite kors og et stort stort kors kommer mot oss: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.